Tilaajalle

Säilykkeistäkin voi tehdä herkkuillallisen: Näin valmistat hyljeksitystä nötkötistä marsalkka Mannerheimin lempiruoan

Suuntaa katse kaupan säilykehyllyille! Voit löytää sieltä jopa ankanreisiä. Nötkötistä valmistat nopean vorschmackin ja säilykepavuista lempeäntulisen chilin. Silli ja sitruuna maustavat espanjalaisen pastan. Jälkkäriksi maistuu raikas sorbetti, johon tarvitset vain kaksi persikkapurkkia.

Tämä sisältö on tilaajille.


Osta lukuoikeus Pohjalaisen kaikkiin digisisältöihin!


2 kk vain 19,80 €
24H LUKUOIKEUS 1,70 €

Tilaaja, kirjaudu sisään.




Luetuimmat kotimaan uutiset
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi
Uusimmat kotimaan uutiset





  • Uutiset
  • Urheilu
  • Videosarjat