Lukijoilta: VAAsa ja SeinäjoKI olisivat yhdistelmäkaupunkina nimeltään KIVAA

Jos perustetaan, kuten tahdotaan, yhdistelmäkaupunki kaupungeista Seinäjoki ja Vaasa, niin ensiksikin tarvitaan kaupungille nimi.

Ehdotan, että nimestä Seinäjoki irrotetaan viimeinen tavu ja liitetään se nimen Vaasa ensimmäisen tavuun. Näin muodostuu uuden kaupungin nimeksi Kivaa.

Voi sielunsa silmin nähdä teiden varsilla mainoksia, jotka saadaan helposti aikaiseksi. Tosi Kivaa! Aika Kivaa! Melko Kivaa! Jätte Kivaa!

Perustettava yhteinen markkinointikeskus kulkisi nimellä Leuh-Kivaa. Yritysten välistä yhteistyötä edistettäisiin idean Kimppa-Kivaa alla.

Vaasan Sport tietenkin lakkaisi olemasta ja seuran nimeksi tulisi Kivaan Kova Kiekko eli Kikki. Voitaisiin perustaa kuulantyöntöseura Pukkivaa.

Kivaa! Meillä kaikilla on niin tosi mukavaa. Alku-Kivaa. Loppu-Kivaa. Peräseinäjoki olisi Perä-Kivaa. Jos Mustasaari liittyisi vielä mukaan niin yhtyköön nimeen viimeinen tavu! Silloin voitaisiin perustaa ampumaseura Kivaari ja vanhainkoti Kivaari.

Mikäli tämä meno alkaa jo seinäjokelaisia hirvittää niin jäähän Vaasa ja Mustasaari eli Vaari. Kadun reunassa kyltti Teräs-Vaari. Vaellusseura Samo-Vaari. Senioripankki Mummo ja Vaari. Oli jo aikakin tehdä kuntaliitos, huokaisee onnellisena Vaari.

Jari Ranta

Vaasa

Kommentoi