Lukijoilta: VPS pallo hukassa

VPS pallo hukassa

Olisiko ollut viisasta käsitellä asia joukkueen kanssa sisäisesti ilman typerää kirjoittelua julkisesti?

Tulli ja poliisi tekevät arvokasta työtään, meidän kaikkien hyväksi, myös VPS:n pelaajien hyväksi. Meidän pitää se hyväksyä.

Tässä ei ollut mitään ihmeellistä tai poikkeavaa: kaikki me törmäämme tulliin ja poliisiin jossain elämämme vaiheessa rajoilla kuljettaessa.

Tarkistus ei ole rasistista, olipa minkävärinen ihminen tahansa kysymyksessä.

Tästä haluttiin mainostemppu, mutta erittäin huono sellainen.

Virkavalta tekee työtään ja pelaajat pelaavat palloa, se meidän on hyväksyttävä.

J. Strömberg

lehden tilaaja ja pelin seuraaja

VPS:n kannattaja

Vaasa

Tullin toiminta ja VPS

Onpa noussut aivan naurettava kohu siitä että Vaasan Tulli on tehnyt työtään. Jopa Pohjalaisen pääkirjoitus (12.3.) puuttui asiaan.

Tullilla on ollut haussa henkilö, jonka tiedettiin olevan laivalla. Tiedettiin ilmeisesti myös, että etsittävä henkilö on tummaihoinen.

No, kun tämä on tiedossa, on ihan terveellä maalaisjärjellä ajateltavissa, että silloin tarkistetaan tietysti tummaihoiset matkustajat. Kysynkin asian kauhistelijoilta, mitä hyötyä olisi ollut kaikkien matkustajien papereiden tarkistamisessa, noin tasapuolisuuden nimissä, kun tiedettiin millainen henkilö on hakusessa?

Pienestä asiasta on noussut valtakunnallinen kohu. Kaikenlaiset tasa-arvovouhkaajat ovat nähneet tilaisuutensa saada palstatilaa asialleen ja arvostella Tullin toimintaa. Vielä kerran: he tekivät vain työtään, onnistuivat siinä ja tavoittivat etsityn henkilön. Case closed!

Henrik Gräsbeck

Vaasa

Kommentoi