Lukijoilta: TEKSTATEN

Kyllä meidän isännöitsijällä pitää olla psykologin koulutus tänä direktiivien aikana meitä uunoja kohtaan, jotka ei tahdo pysyä mukana.

Lapualla taas puhalletaan oikein yhteen hiileen, jee!! Kateet hiillostaa hyvää työnantajaa/yritystä naapurikylään Kauhavalle. Muuten tiesitkö, Kauhavallakin on rengasliikkeitä.

Voi tuota lapualaisten touhua taas. Oikein kehityksen kehtolaiset siellä alangon alla. Meidän tontti ja tunkio. Ei täällä voi muut laajentaa, ku me ollahan oltu täälä aina ennenki. Siis Kauhavalle.

Voi on aina voita ei pidä enää paikkansa, kun on laitettu ilmeisesti vettä niin paljon, että räiskyy vaikka kuinka korkealle. Kokemuksen tuomalla varmuudella suosittelen koko naaman peittävää kasvosuojusta palovammojen estämiseksi paistaessa.

Mökkiläisten lasten äänet eivät häiritse, mutta kylläkin musiikin pakkosyöttö, kun kaiuttimesta tulee tauotta musiikkia päivästä yöhön saakka. Äly hoi älä jätä. Tai kai se on jo jättänyt.

Vaihtaisinko tarjouksen mukaiset vuotavat kattonaulat talooni, mökkiini ja teollisuushalliini, no en tietenkään koska entiset pitävät hyvin vettä!

Peukutan kaikkia yrityksiä, jotka suhtautuvat positiivisesti isien perhevapaisiin ja mainostan niitä taatusti nuorisolle hyvinä työpaikkoina.

On se kumma kun Soini ilmaisee vakaumukseensa perustuvan mielipiteen abortista, sitä saa kritisoida vahvasti, mutta jos kritisoidaan islaminuskoisten tempauksista, niin sitten set kiihottamista kansanryhmää kohtaan!

Täydet pisteet M Westerholmille kirjoituksestasi haittamaahanmuutosta. Olen kanssasi samaa mieltä! Mitä mieltä asiasta on edustajaehdokas, joka ajelee nimensä ja helavöin koristelemalla ökyautolla? Pitäisikö sinunkin vähän panostaa mielipiteidesi julkituomiseen ja kertoa, mitä esim. ajattelit tehdä/luvata eläkeläisille.

Ai että miksi on nykyään vain opisto, eikä työväenopisto? No siksi, että siellä voi käydä porvaritkin. Eihän ne nyt voi mennä työväenopistoon.

Petri Kolmonen kirjoitti lastensuojelusta vain isän näkökulmasta. Entä isä, joka ei välitä tavata lastaan, kun kaikki muu menee lapsen edelle. Isä ei koskaan edes soita lapselleen, eikä kysele mitä hänelle kuuluu ja miten hän voi. Lapsen äiti on tehnyt kaikkensa, että isä tapaisi lastaan, mutta isä on puolessa vuodessa tavannut lastaan muutaman kerran ja vain muutaman tunnin ajan. Niin että on myös isiä, jotka eivät välitä olla lapsensa kanssa. Lapsi kärsii tästä tosi paljon ja kokee isän taholta hylkäämistä. Mitä tehdä tässä tilanteessa?

Isät lasten asialla. Petri Kolmonen puhuu asiaa. Kunpa Vaasan lastensuojelukin olisi lasten asialla, eikä psykopaattiäiti saisi vapaasti myrkyttää ja viedä lapsia isältä. Ei uskalleta puuttua, suljetaan silmät ja tuhotaan lasten ja isän elämät ja täten hyväksytään vuosien huoltokiusaaminen. Nyt on myöhäistä, bensarahat rullaa, auto kulkee.

Isät lasten asialla. Hyvä esilletulo. Edes ns. ammattilaiset lastensuojelussa eivät halua tunnistaa häiriintynyttä äitiä, joka vei lapset. Saatikka, että häntä rangaistaisiin. Akat ovat akkojen puolella, vaikka äidillä olisi pahoja mielenterveysongelmia. Äidin kaveritkin ja uusi poikakaveri elävät illuusiossa, jonka äiti on rakentanut. Kunnes tajuavat...

Ymmärtääkö kukaan, miksi isä ei halua viettää aikaa oman lapsensa kanssa? Aina on joku este, kun lapsen äiti yrittää sopia aikaa tapaamiseen. Lapsi odottaa isän tapaamista ja saa pettyä jatkuvasti. Lapsen oikeus on tavata isäänsä, mutta oikeus ei toteudu tämän lapsen kohdalla. Surullinen asia lapsen kannalta.

Minkä maan tiedustelutietoja Migri käyttää kotiutuspäätöksissä?

Suorilla vaaleilla valittu presidentti on selvästi laillisempi vallankäyttäjä kuin pääministerin avustaja- ja sihteerikunta. Pääministeri ei pysty yksin hallitsemaan erilaisten asioiden suurta määrää, vaan joutuu tukeutumaan avustajien suodattamiin asioihin ja päätösten perusteluihin.

Pyöräteillekin ehdottomasti hidastustöyssyjä.

Kenessähän vika kun lopputili annettiin? Nimim. pieni kuljetusfirma.

Riku asukas. Yksityisravintolat vastaavat jatkossakin laatutarjonnasta Vaasassa. Ketjuravintolat eivät siihen kykene.

Asukas! Onneksi Vaasassa on paljon laadukkaita yksityisravintoloita. Ei tarvitse tyytyä ketjuravintoloihin!

Yleisurheilijoiden pitää nyt lopettaa kolmissa viimeisissä arvokisoissa käyttämänsä kestoselitys, että viimeistely sujui hyvin ja verryttelyssä kaikki tuntui hyvältä. Joukkue tarvitsee psykiatrin.

Kommentoi