Lukijoilta: Tekstaten

Poliisi voisi välillä hillitä prätkien ja autojen iltaisia kiihdytysajoja. Palosaaren silta, Onkilahdenkatu, Wolffintie, joka ilta klo 23 eteenpäin. Vielä yhdeltäkin yöllä haetaan huomiota koko cityltä noilla pärinöillä.

Rahan ahneet lihantuottajat tuhoaa maapallon! Jos lihaa ei tuoteta ei sitä myöskään syödä.

Taas kerran nostaa tämä vaasalainen flegmaattinen porukka päätään ja aikoo pyrkiä eduskuntaan.

Kun yhdenvertaisuusvaltuutetun toimiston virkailijat valvovat turvapaikanhakijoiden palautuksia, valvotaankohan koskaan vanhustenhoitoa seuraamalla, mitä oikeasti tapahtuu?

Vaasan kokoomuspiirit ovat Vaasan kehityksen kannalta merkityksellisiä vain Seinäjoelta tulevien ohjeiden toteuttajina. Ja ne ohjeethan luodaan vain estämään Vaasan hyvää kehitystä. Kun eivät edes ihmisten terveys ja henki ole heille kunnioituksen arvoisia, miten sitten muukaan.

Mitä varten samassa yhtiössä asuvana naapurin pitää haistella tupakanhajua parvekkeella kyllä siellä parvekkeella voi jutella raittiinakin?

Digiloikka insinööri Sipilän mallin mukaisesti ei ole onnistunut edes ammattilaisen Digita Oy:n toiminnoissa. Ylen lähetysten siirrot toiseen toimitukseen pätkivät usein. Ukkosen takia Kokkolan lähetin pimeni, suojaus? Varajärjestelmä ei käynnistynyt. Miten voimme luottaa digijärjestelmiin?

Kim Berg etulinjassa kaikenlaisissa kissanristiäisissä vieri vieressä kokoomuslaisten kanssa. Olisiko aika vaihtaa sinne, missä näytät parhaiten viihtyvän, eikä kalastella vierailla vesillä?

Ilmatieteenlaitoksen mittaushistoria alkaa 1960-luvulta. Jos näin on kyseessä on tarkoitushakuinen tilastokikkailu. Valhe, emävalhe ja tilasto. Ilmoja piisaa.

Muuttoliike Vaasasta pois johtuu pääosin siitä, että asukkaiden kesken on epäystävällisyyttä ja huono henki. Tämä johtuu siitä että ruotsinkieliset pitävät valtakieltä puhuvia sivistymättöminä moukkina, joiden kieltä ei edes tarvi oppia. Suomenkieliset vuorostaan kokevat ruotsinkieliset itseään parempina pitävinä, pikkumaisesti vain omia etujaan toisten kustannuksella ajavana porukkana.

Onko vaikea ymmärtää, että koira on on siistimpi kuin ihminen. Koirakin ulostaa, vähemmän kyl kuin ihminen. Koira ei roskaa, riko, varasta.

Vihreiden Touko Aaltoako ei koske kansanedustajia ja ministereitä koskeva asetus olla esimerkillinen eikä porsastella tukholmalaisessa homoklubissa.

Jos sinulle tulee samaa sukupuolta oleva valittamaan käske mennä vielä kasvamaan ja kritiikki kuuluu elämään.

Kiitokset ylioppilasteatteri Rampille. Lauantaina 4.8. Vaskiluodosta poistui erittäin hyväntuulinen perhe Vaahteramäen Eemeli -näytelmän jälkeen. Hieno kesäilta ja hauska näytelmä.

Onko Pohjalaisen toimitus sitä mieltä ettei kansalaisilla saa olla omaa mielipidettä vaan pitää olla samaa mieltä kuin kaikki kukkahatut. Kirjoittakaa omat textarinne, jos osaatte, ettei tarvitse toisten textareita muutella tai jättää kokonaan julkaisematta. Vai onko Pohjalaisen toimitukseenkin istutettu diktatuurimaiden kaltainen sensuuri?

Hautausmaansuoran Onkilahden päässä ruskea minkki keskellä päivää pyörätiellä. Ei taida olla vesilintujen pesintä onnistunut tänä keväänä. Loukkuja koivikkoon!

Anneli Manninen Seinäjoen siniset ry:stä kirjoitti, että pyydä ja päästä -kalastus on ruualla leikkimistä. Tutkimusten mukaan 98 prosenttia hauista selviää vapautuksesta. Tää nyt on nykyaikaa, ei tule sinisille miljoonan kalastavan suomalaisen äänet. Ja vähävaraiset voi Seinäjoelta tulla Vaasaan kalaan, vaikka kimppakyydillä. Kiinassakin syödään koiria ja täällä vaan leikitään ruualla.

Onko Vaasan talous jo niin hyvässä kunnossa, että voidaan maksaa työntekijöiden sirkushuvit. Paljonko meni hilloo Vaasa open airin ilmaisiin työntekijälippuihin kaupungilta, vieläpä 2 kpl per henki. Onko popkonsertissa kaljan kittaaminen nykyään tyky-toimintaa?

Nyt selvisi, miksi kukaan enää rupeaa maanviljelijäksi: turpeesta erittyy paljon ilokaasua, sanoo tutkimus!

Tarkoittaako Anvian viesti kuluttajille numerosta 064114019 että uusia vikoja ei saa ilmoittaa? Joko otat yhteyttä Elisaan, joka ei taatusti ruuvaa uusia komponentteja täällä tienvarsilla, tai katsot ilm. osoitteesta mitä korjataan. Haloo minne ilmoitetaan viat.

Onneksi vaasalaisia kokkareita ei oteta tosissaan valtakunnan tasolla. Paras olis lähettää ne Hjalliksen kanssa maailmanympärimatkalle, one way ticket.

En halua maksaa keksityistä uutisista. Voin keksiä niitä itse.

Kommentoi


  • Pääkirjoitus: Jyrkkä kielijako vie tehot korkeakoulutuksesta Vaasassa