Lukijoilta: Paratiisin taru oli lyhyt

Viime aikoina on paljon puhuttanut nyt sortuneen Isiksen Kalifaatin alueelle menneitten naisten ja lasten kohtalo.

Itseään sosiaalisina pitävät ja maailmaa syleilevässä ”ihmisrakkaudessaan” olevat ovat olleet sitä mieltä, että pölyisessä ja likaisessa aavikkoleirissä lähes vangin asemassa olevat, kurditaistelijoitten vartioimat naiset ja lapset tulisi kotouttaa Suomeen, koska he ovat taikka ovat olleet Suomen kansalaisia.

Taannoin perussuomalaisten puheenjohtaja Jussi Halla-Aho totesi eräässä radio-ohjelmassa kuivasti uskonsa radikalisoimista henkilöistä sen, että ”kun itse ovat paratiisiinsa menneet, niin pysykööt siellä”.

Muuan virolainen hieroja totesi minulle hiljattain Pärnussa kuivan toteamuksen: ”Te suomalaiset olette aivan liian sinisilmäisiä!”

Kun seuraa tätä nyt käynnistynyttä keskustelua näistä aavikon sankarittarista ja heidän jälkikasvuistaan, niin tuo toteamus saa verta ja lihaa ympärilleen.

Tietysti on kaunista puhua ”humanismista” ja ihmisrakkaudesta mutta tosiasia on, että paratiisiinsa mennessään nuo ”Isiksen morsiamet” ovat täysin tietoisesti hyväk-syneet vääristyneen ideologian, joka on oikeuttanut mitä kammottavimpiin rikoksiin sellaisia tahoja kohtaan, jotka eivät ole hyväksyneet Isiksen ääri-islamilaista koraanintulkintaa, josta jo muuan korkea arvoinen uskonoppinut totesi, että Isis ei edusta minkäänmuotoista islamia, vaan vetää aidon islamin lokaan!

Nyt mustan kaavun varjosta hiostavan auringon alla syyttömyyttä on helppo vakuutella, mutta kuka takaa vakuuttelujen aitouden? Suomen turvallisiin oloihin pääsemiseksi voidaan toki puhua mitä hyvänsä! Isiksen hommissa kun tuskin riitti toteamus ”ole sinä kaunis ja keitä meille kahvia”!

Lasten osalta kotouttamista voisi harkita siinä tapauksessa, että heidät tarkan valvonnan alla tulee saattaa oloihin, jossa heistä juurrutetaan mahdollisuuksien mukaan tarkasti pois Isiksen propaganda ja ”vääräuskoisten-tuho” -ideologia, joka muun muassa oikeutti julkisiin mestauksiin ja ristiinnaulitsemisiin!

Oikeassa Pohjoismaassa – Norjassa – on Suomen tavoin virinnyt keskustelu näistä ”Isiksen morsiamista” ja siellä on todettu, että jos heitä kaikesta huolimatta tuodaan vuonojen maan kamaralle, niin heidät tulee saattaa lailliseen edesvastuuseen teoistaan!

Sama toimenpide tulee ilman muuta toteuttaa mahdollisesti Suomeen kotoutettaville jo vain kansalaisten oman perusturvallisuuden takaamiseksi! Tässä on pähkinää purtavaksi Antti Rinteen hallitukselle!

Ateistisesta vakaumuksestani huolimatta haluan vastaisuudessakin kulkea täällä rauhassa ilman pelkoa puukoista taikka pommeista! On muistettava, mitä Turussa tapahtui kaksi vuotta sitten!

Julma ideologia ei kuole lakipykälillä ja kauniilla puheilla!

Eipä muutoin liene sellaista ”ukkotuomaria”, joka uransa aikana ei olisi nähnyt syyttömyyttään vakuuttelevia vaikka syytetty olisi kirveellä uhriltaan pään lyönyt!

Erkki Rantamäki

Vaasa

Kommentoi