Lukijoilta: Mikä hallituspuolueista ensin ehtii pettää äänestäjät?

On mielenkiintoista nähdä, petetäänkö äänestäjät oikein kunnolla, kun luvattiin aktiivimallin poistaminen, millä on työttömiä lyöty ihan olan takaa ja kurjistettu työttömän oloja entisestään.

Nyt ovat asiantuntijatkin uskaltaneet tulla esiin kertomaan, että aktiivimalli oli ihan järjetön. Entä kikyn poistaminen? Petetäänkö siinäkin äänestäjät, mikä taas oli ihan typeristä typerin veto silloiselta hallitukselta. Se ei ole tuonut sitä talouskasvua, mistä niin puhuivat, päin vastoin monessa yrityksessä vienyt tulosta alaspäin. Ei vain uskalleta tunnustaa sitä EK:n sanktioiden pelossa.

Olisi ollut monta muuta asiaa, joilla olisi saanut sitä tuottavuutta paremmaksi ilman, että ihmisiä olisi tarvinnut kiusata äärirajoille.

Nyt tietysti unohdetaan hienot puheet vanhusten hoitamisesta, että saisivat arvoisensa loppuelämän, minkä ovat ansainnet. Unohtavat lupaukset nuorille koulutuksesta ym. Unohduksiin jäävät myös yksinhuoltajat ja vähäosaiset, eläkeläiset. Nyt on jo kiire alkaa valmistautua itsenäisyysjuhliin, että saa jonkin plootuprikan rinnuksiin. Sitä ennen ehtii vielä monesti juoda pullakaffeet ja jotain väkevämpääkin niissä lukemattomissa kokouksissa, joissa juostaan palkkioita nostaen.

Allan Saloranta

Oravainen

Kommentoi