Lukijoilta: Koti, uskonto ja isänmaa, nyt kirosana?

Kun eduskuntavaaleihin liittyviä keskusteluja ja puheita kuunteli, niin ainakin maalaisjärkiset huomasivat kuinka ikivanha toteamus on nykyisin kuin kirosana. Tuo tärkeä toteamus on tietysti suomalaisten elämänohje: Koti,uskonto ja isänmaa!

Mainittuihin tärkeimpien asioiden puolustamiseen pitäisi nykyaikana lisätä vielä suomalaisten kunnioittaminen. Tämä olisi tärkeää kaiken nykyisin vallalla olevien ulkomaisten asioiden ja ihmisten palvomisen aikana.

Esimerkiksi voidaan ottaa vaikkapa perussuomalaiset ja tämän Suomen suosituimmaksi nousseen puolueen puheenjohtaja. Puoluepampuista ainoana Halla-aho puolusti ennen vaaleja ja vaalien jälkeenkin kotia, uskontoa, isänmaata ja suomalaisia. Palkkioksi on tullut muilta puolueilta ym. suorasanaista herjaa, vihapuheita ja hyljeksintää.

Muiden puolueiden johtajat puolustivat mm. veromaksajien elätettäväksi Suomeen tulleita, työtä karttavia elintasopakolaisia vuolaasti. He julistivat vaativansa kaikille ihmisille tasa-arvoista kohtelua. Samalla itse poikkesivat omista ”arvoistaan”, kun ilmoittivat etteivät perussuomalaiset ole kelvollisia hallituskumppaneiksi!

Persuja moitittiin ja moititaan samalla myös rasisteiksi ja populisteiksi, kun puolue puolustaa koteja, uskontoa, isänmaata ja ensisijaisesti suomalaisia. Se ei ole populismia, eikä rasismia, jos toteaa asioista niin kuin ne ovat. Kansa kuitenkin tietää ja äänesti persuja aktiivisesti.

Suoranaisia valheita ja solvauksia esitettiin sosiaalisissa medioissa ym. perussuomalaisten, kokoomuksen ja keskustan eduskuntavaaliehdokkaista. Jos samanlaista törkyä olisi kirjoiteltu maahanmuuttajista, niin tutkimukset vihapuheesta ja kiihottamisesta kansanryhmää kohtaan olisi käynnistetty.

Nyt kun punamultahallitusta maahamme runnataan, kansa tulee huomaamaan, mitkä puolueet ovat populistisia. Sen hoksaa mm. siitä, kun puolueet heittävät vaalilupauksensa ”romukoppaan” ja luottavat siihen, että nykykansalaisetkaan eivät tiedä. Vennamo jo vuosikymmeniä sitten julisti ”Kyllä kansa tietää”. Ja niin nytkin!

Keskustan vallanhimo ihmetyttää eniten. Kun puolue sai ennätyksellisen roiman vaalitappion ja suostuu apupuolueeksi, tukemaan SDP:n, vihreiden, vasemmistoliiton ja ruotsalaisten hallitukseen.

Mainitusta punamullasta on helppo ennustaa, että maaseudun ja maatalouden alasajo jatkuu. Näin tapahtuu, jos puoletkin keskustan hallituskumppaneiden ilmastonsuojeluhömpötyksistä toteutetaan.

Pentti Hautala

Töysä

Kommentoi