Lukijoilta: Kokoomus uhraa omansa

Aluksi kiitos Daniel Parolle oivallisesta kirjoituksesta (Pohjalainen 9.10.2018).

Elämme demokratian kannalta arveluttavan huonoja aikoja. Kansanedustajat, jotka valitaan vaalipiireittäin edustamaan alueitaan, vaiennetaan kovalla kädellä mitä järjettömimpien lakien tukijoiksi.

Kahdesta pahasta, kokoomus ja kepu, kärsii kokoomus tällaisesta suhmuroinnista kaikista eniten.

Vaasasta olisi ollut mahdollista saada eduskuntaan hyvä kokoomuslainen, mutta nyt tämäkin mahdollisuus on mennyt.

Syytän suoraa kokoomuksen eduskuntaryhmää vaasalaisten diskriminoinnista. En ota kantaa siihen, mikä osuus Risikolla on tähän soppaan.

Ei tarvitse olla suurikaan ennustajaeukko, kun tulee lopputulokseen, että joko kokoomuslaiset jättävät äänestämästä, tai äänet menevät Joakimille.

Orpoa eivät kiinnosta ne kymmenet tuhannet äänet, jotka hänen töppäilyjen takia jäävät saamatta!

On järjen vastaista, että vaasalainen kansanedustaja ei saa toimillaan tukea esimerkiksi Vaasan keskussairaalan säilymistä nykyisellään, vaan hänet on jo aikoja sitten malipuloitu (lue ”peloteltu”) hallituksen lehmänkauppasopimuksen taakse.

Mitä demokratiaa tämä on?

Kansalaisilla olisi nyt oivallinen tilaisuus vaatia eduskuntaa luomaan itselleen eettiset normit ja lait, jotka takaisivat sen, että puolueet eivät saisi tulevaisuudessa estää edustajaa noudattamasta äänestäjiensä tahtoa.

Olemme demokratian kannalta syvässä ojassa, sen ovat viime päivät osoittaneet.

Kokoomus esittäytyy edistyksellisenä puolueena, mutta rikkoo ja pirstaloi kyllä itse Vaasassa vallinneen ”hyvän hengen”.

Olen erittäin pahoillani kokoomuslaisten ehdokkaiden puolesta, että teidät tällä tavalla uhrataan, Orpon uskottavuuden alttarille.

Ossi Kukkonen

porvari

Vaasa

On järjen vastaista, että vaasalainen kansanedustaja ei saa toimillaan tukea Vaasan keskussairaalan säilymistä nykyisellään, vaan hänet on jo aikoja sitten malipuloitu (lue ”peloteltu”) hallituksen lehmänkauppasopimuksen taakse.

Kommentoi