Lukijoilta: Kiitos Jukka Mäkynen, en vain pystynyt enää olemaan hiljaa

Jos nettiin on uskominen, on yksi raiskauksien uhreista poissa.

Jukka Mäkyselle nöyrä kiitos siitä, että hänessä on ollut miestä kertoa totuuksia tämän päivän yhteiskunnastamme ja erityisesti meidän Vaasastamme. Hän on varmaan ainoa poliitikko meidän kaupungissamme, joka on uskaltanut pitää kaupunkilaisten puolia maahanmuuttopolitiikassa.

Hän on tuonut julki koko ajan, mitä tapahtuu ja mihin meidän verorahamme menevät, miksi vanhukset seisovat leipäjonoissa ja lapsiperheet jne.

Jokainen ihminen, joka on asunut Suomen ulkopuolella, tietää, ettei koskaan täydellisesti kuulu joukkoon. Sydän ei koskaan syki, kuin Suomelle, vaikka täällä verotetaan ihmiset kuiluun tai sen partaalle. Jokaiselle kotimaa on kotimaa, niin näille maahanmuuttajillekin. Heistä ei koskaan tule suomalaisia, vaikka me niin luulemme. He kuuluvat aina jonnekin muualle, siis sydän ja mieli.

Muslimista ei tule kristittyä, eikä päinvastoin, siihen en usko. Niin sanoivat myös muslimit. Ei maidostakaan tule kahvia. Ihan sama, mitä esitetään, kun on pakko.

Mäkynen on koko ajan toitottanut näistä asioista – yksin. Uskon, että monet, kuten minäkin, tiesivät koko ajan, että hän puhuu faktaa, mutta muilla ei ole rohkeutta seisoa totuuden takana. Muut sanovat, etteivät asiat ole näin mustavalkoisia. Ei tietenkään, mutta näin se pääasiassa on.

Nyt oltiin pääministerin seuduilla, se osui ja upposi.

Me, jotka olemme eläneet ja asuneet muslimimaissa tiesimme, mitä tulee tapahtumaan vuoden 2015 seurauksena.

Nyt se on totta. Kuka olisi kuunnellut, ei kukaan. Mäkynenkin tiesi, mutta kuka hänestä välitti.

Minusta on ihan oikein, että autetaan hätää kärsiviä. He ovat pakolaisleireillä olevia naisia lapsineen, joilla ei ole enää mitään, ei edes sitä miestä. He eniten tarvitsevat apua noissa paikoissa.

Näkyykö heitä yhtä paljon katukuvassa? Ei. En ole rasisti, olen realisti tässä asiassa. Maassa maan tavalla, niin myös Suomessa.

Helena Wörlin

Vaasa

Kommentoi