Lukijoilta: Hyvät ja huonot ihmiset

Surullinen syksy 2015 jakoi raa’alla tavalla suomalaiset kahteen kastiin, hyviin ja huonoihin ihmisiin. Hyviä ihmisiä olivat ne, jotka ”välittivät” lähimmäisistä, olivat valmiita ottamaan maahan jokaisen ns. pakolaisen, joka oli saanut haalittua kasaan ihmissalakuljettajien vaatiman rahasumman ja onnistunut kiertämään viiden, kuuden EU-valtion ns. rajatarkistukset, ja ilmoittautunut turvapaikanhakijaksi viranomaisille unionin äärilaidalla Suomen Torniossa.

Huonoja ihmisiä olivat kaikki ne, jotka kritisoivat tätä rikollisten avustusoperaatiota ja hyvien ihmisten kaksinaamaisuutta.

Itse kuulun huonoihin ihmisiin. Olen saanut jopa tuomion hyvien ihmisten arvostelemisesta ja massamaahantunkeutumisen kritisoinnista. Kun viranomaisten piti puuttua raiskauksiin, lasten hyväksikäyttöihin ja terrorismiin, niin kas kummaa alettiinkin jahdata kriitikoita, jotka näistä kauheuksista varoittivat. Keksittiin rikosnimike ”kiihotus kansanryhmää vastaan”, jonka alle kaikki kritiikki hukutettiin.

Seuraukset ovat nyt nähtävissä. Hyvät ihmiset eivät ota vastuuta mistään, vaan sysäävät syyt huonojen ihmisten niskaan, jotka eivät ole suopeasti suhtautuneet ja avosylin ottaneet vastaan tunkeutujia.

Minulla on suoria yhteyksiä viranomaisiin, jotka näiden tekojen seurauksia ovat joutuneet selvittämään. Viestit sieltä eivät ole mukavaa kuunneltavaa.

Nyt ilmi tulleet tapaukset ovat vain jäävuoren huippu ja seurausta siitä salailupolitiikasta, mitä tässä yhteiskunnassa harjoitettiin syksyn 2015 invaasion jälkeen. Onneksi kansa on havahtunut todellisuuteen ja vaatii nyt vastuullisia tilille.

Tällä yhteiskunnalla ei ole varaa uhrata enää yhtään tyttöä, poikaa, naista tai miestä tällaisen pölhömonikulttuurisuuden alttarille. Päävastuullisia näihin hirmutekoihin ovat Suomen hallitus, oman asuntonsa käyttöön luvanneen pääministerin johdolla ja Suomen evankelisluterilainen kirkko, joka arkkipiispansa suulla lupasi kaiken henkisen ja taloudellisen tuen näille tulijoille. Samalla unohtaen omat kansalaisensa.

Maahanmuuton kustannukset ovat vuositasolla laskutavasta riippuen 1–1,2 miljardia euroa. Viimeksi ilmi tulleet vanhushoidon laiminlyönnit ovat suoraa jatkumoa tästä.

Kun kunnilla ei ole enää varaa hoitaa omia vanhuksiaan, vastuu siirretään markkinavoimille ja jokainen näkee nyt, mitkä ovat seuraukset.

Yhteiskunta, joka kohtelee muukalaisia paremmin kuin omia kansalaisiaan, on epäonnistunut yhteiskunta. Yhteiskunta, missä irakilaisia raiskaajia ei saa sanoa irakilaisiksi raiskaajiksi ilman, että joutuu tuomiolle, on sairas yhteiskunta.

Erkki Valtamäki (ps.)

kansanedustajaehdokas

Seinäjoki

Kommentoi