Lukijoilta: Huulipunahallitus

Krimin valtauksessa ja osassa Ukrainaa kerrotaan ns. ”vihreiden miesten” näytelleen pääosaa. Suomessa puolestaan ”vihreät naiset” ovat tavoittelemassa vallankaappausta metsien käytöstä.

Tämä uusi ”huulipunahallitus” ei ollut edes päässyt ”hääyöhön” asti, kun jo tapellaan. Tästä taitaa tulla kunnon poliittinen show. Tämä hallitus tullaan muistamaan ”huulipunahallituksena”, jolla eivät pysyneet ”puikot” käsissä. Lähti keulimaan jo nimeämispäivänä.

Oli mm. aika tahditonta juuri nimetyltä ympäristöministeriltä mennä toisen ministerin hallinnon alueelle tyrmäämään, maallemme aivan välttämättömiä metsäteollisuuden suurinvestointeja.

Silloin, kun kaikki oli vielä hyvin, Kekkonen oli ykkönen, Länsi-Saksa ja DDR olivat voimissaan, lähti vihreä aate voimistumaan ja se kerrotaan kehitetyn Itä-Saksassa, tarkoituksenaan vaikuttaa kadehdittavan voimakkaan Länsi-Saksan talouteen, sitä heikentäen. Ideologinen sota oli käynnissä.

Tuo ideologinen sotaretki päättyi DDR:n häviöön 100–0.

DDR ja Länsi-Saksa yhdistyivät sopimuksella 3.10.1990, näin ollen voi sanoa, että DDR koki ”täystuhon”.

Suomessa oli käytössä yleisesti DDT-myrkkyä, jota oli myynnissä pahvirasioissa nimeltä ”täystuho”. Se oli tehokas syöpäläismyrkky. Onneksi siitäkin on päästy eroon, koska DDT kiellettiin Suomessa vuonna 1976.

D-kirjainalkuisilla sanoilla on huono kaiku, kuten esimerkiksi dementia. Yksi hyvä sentään löytyy: D-vitamiini. Syökää ihmiset D- vitamiinia!

Nykyinen hallitus ei tule pysymään pystyssä. Tämä on helppo nähdä jo nyt. Sipilän hallitus hajosi kalkkiviivoilla, nyt nimetty hallitus ei pääse edes loppusuoralle.

Suomen Euvostoliiton puheenjohtajuus hillitsee hallituksen jännitteitä, mutta, kun puheenjohtajuus on hoidettu, niin eiköhän astiat ala lentää. Eduskunnan hajottamista enteileviä lentäviä lautasia on silloin liikkeellä kuin ufotutkijoiden kokoontumisrainoissa ikään. On enemmän kuin todennäköistä, että maailmantalous sakkaa ja kuitenkin on luvattu monenlaista kaunista.

Keskusta otti ison riskin ja näyttää nyt voittajalta, mutta, jos ja, kun lama iskee sen hallinnoiman valtiontalouden salkunkantajasta, valtiovarainministeristä ja puolueesta yleensä, on helppo tehdä kaiken syypää. Kansa kysyy silloin: Miksi meillä on hallituksessa puolue, joka koki sataan vuoteen suurimman kannatuksen romahduksen? Miksi meillä ylipäätään käydään vaaleja?

SDP toivoo, että Jutta Urpilainen valittaisiin komissaariksi, koska onhan Suomessa presidentinvaalit muutaman vuoden kuluttua. On tämä poliittinen peli, niin läpinäkyvää hiekkalootatyöskentelyä. Hiekka lentää, toisilla se menee silmiin ja toisia ei päästetä edes laatikolle leikkimään.

Hauskaa viihdettähän tämä on, kun sen oikein oivaltaa. Suomen parlamentin olisi pitänyt lähettää ”Selviytyjät”-saarelle kieroilemaan keskenään.

Kaksisataa ihmistä etsimään koskemattomuusamulettia aamusta iltaan. Joka viikko tiputettaisiin yksi luuseri kotimatkalle ja suoraan eläkkeelle.

Tästä olisi paljon etua: Loppuisi se alituinen säätäminen ja maailman pelastamisen vaikerointi. Kyllä tässä maassa on kieltoja ja sääntöjä sadaksi vuodeksi eteenpäin.

Asiat hoituisivat paremmin. Mahtaisiko juuri kukaan edes huomata ”eduskunnan poissaoloa”?

Tuomo Kangas

Kaskinen

Kommentoi