Lukijoilta: Fariseus Susanna Koski

Oli uskomatonta tekstiä Susanna Koskelta (Pohjalainen 29.9.)! Koski, jolla oli alun perin mahdollisuus vahvistaa VKS:n asema laajan päivystyksen sairaalana, koettaa nyt selittää mustaa valkoiseksi! Hänen toimintansa johdosta päädyttiin 12 sairaalan malliin.

Koski ei uskaltanut toimia Vaasan puolesta. Nyt hän yrittää työntää vastuun keskustalle (jolla toki oli sormensa pelissä) mutta fakta on, että Koski olisi voinut hoitaa asian kotiin.

Kysyn myös, miksi kokoomus puolueena on VKS:n laajaa päivystystä vastaan? Totean myös, että on turhaa selittää, että jonkin yksityiskohdan avaaminen hallituksen esityksestä olisi vaikeaa (Sari Raassina, kok.). Höpöpuhetta.

Kysymys on poliittisista lehmänkaupoista. No, toivotaan että äänestäjät muistavat asian, kun keväällä mennään vaaliuurnille. Uskon että, kokoomus ainakin Vaasassa tulee saamaan takkiinsa vaaleissa.

Oli myös vastenmielistä lukea Pekka Puskan selittelyä asiasta. On aivan turhaa selitellä, jos ei uskalla ottaa vastuuta omasta mielipiteestään vaan lykkää sen varamiehelle.

Jos tuon ikäinen poliitikko ei kestä painostusta, kannattaa poistua takavasemmalle ja pistää pää ns. ”puskaan”. Kaksinaamaista ja selkärangatonta peliä Puskalta.

Jo pelkästään VKS:n korkealaatuinen toiminta kaikilla osa-alueilla, saati sitten muut alueelliset seikat, puolustavat laajan päivystyksen pysymistä Vaasassa.

Henrik Gräsbeck

Vaasa

Kommentoi