Lukijoilta: TEKSTATEN

Miksi vepsu hankki kolme portugalilaisvalmentajaa, kun kassa oli tyhjä? Eikö yksi amatöörivalmentaja riittänyt, nyt neljä kokkia hämmensi putoamissoppaa, josta tuli vähän liian suolainen. Ei me nyt mikään Barcelona olla.

Suomi–Albania tv-ottelussa Museoviraston katsomo ammotti tyhjyyttään. Antoi televisiossa hyvän kuvan Vaasasta. Varmasti virastossa oltiin tyytyväisiä. Saadaan koko kaupunki museoksi.

Älkööt vain kukaan ajatelkokaan varata rahaa uudelle pesäpallokentälle. Täällä on jo pp-stadion Elisa. Siellä voi nyt pelata vaikka ja mitä, kun Vepsu potkii alasarjoissa. Hieno lyödä läpäri motarille asti. Käytetään nuokin rahat oikeaan tarpeeseen. Seinäjoella on kaksi hienoa pp-stadionia ja OmaSp-futisstadion, sinne voi mennä kattoon hyviä pelejä.

Jorma Suokon paita hallin kattoon. Hän toi jääkiekon Vaasaan.

Kun te katujen pilaajat saatte asfaltit rikki, mutta ette saa pyöräilijöitä kuriin. Ne ajelee miten sattuu ja mihin päin vaan, tulette näkemään. Eikö teidän kannattaisi muuttaa pyöräjoukkoinenne sinne missä olisi kadun paikkoja ilman, että pitää auki repiä. Tai sitten kaupungin rajalle kyltit: Vain pyöräily sallittu kaupunkialueella. Veroja korotettava, että saavat leikkiä ilmastoleikkiä.

Poliisiviranomainen voisi helpottaa jäähallin käyttäjiä ajamaan autonsa sakottomiin parkkialueisiin.

Wasa Station pitää rakentaa. Paapat voi lopettaa tällä palstalla vastaan vänkäämisen.

Niin kauan kun täällä syödään THL:n suositusten mukaan (rasvattomia tuotteita, margariinia, paljon tärkkelyspitoista perunaa, kevyttuotteita joissa kuitenkin sokeria, makeutusaineita) niin lapset ja nuoret lihoo. Uskokaa jo.

Super kyllä näyttää pitävän jäsenistönsä puolia ja olevan julkisuudessa hyvin edustettuna. Sen sijaan sairaanhoitajia edustava Tehy loistaa poissaolollaan? Olisiko nykyisessä tilanteessa aika ryhdistyä vai kuopataanko koko yhdistys?

Maksetaanko kaikille Vaasan kaupunginorkesterilaisille täysi kuukausipalkka, vaikka vain muutamat soittajat ovat töissä!

Ely-keskukset ovat nyt keksineet nerokkaan neuvostoliittolaisen systeemin: jätetään tiessä olevat reiät muutamaksi vuodeksi paikkaamatta, ja sitten ilmoitetaan rahvaalle, ettei noin huonoa tietä kannata enää korjata eikä hoitaa kuntoon.

Eiköhän se futisseuran hallitus kannata vaihtaa: rahan tuhlausta, osaamattomuutta ja välinpitämättömyyttä. Taitaa ne velatkin vielä olla olemassa.

Kurdien surullinen kohtalo näyttää seuraavan kilttien ihmisten kohtaloita kaikkialla maailmassa.

Kuinka voi Ossi Heinänen 11/10 kiriootuksella asettaa kyseenalaaseksi vuasituhansien kulttuurin Mosambikis ilamastonmuutoksehen nojaten? Sehän on maan tapa elää, vaikka pikku pakkaases.

Pohjalainen ei julkaise Wärtsilää kritisoivia viestejä, nyt kun yt:t on päällä. Toteutuuko sananvapaus?

Keväällä VPS:n ulkomaiset vahvistukset oli niin arvokkaita pelaajia, että tullissakaan näitä mestari jalkapalloilijoita ei olisi saanut tarkastaa ilman häpeää! No nyt sitten kesän kuluessa tulikin selville, että he olivatkin vain ihan tavallisia potkupalloilijoita, joita on Suomessa pilvin pimein joka kylässä!

ilmastotekona ajattelisin, että ihminen syö valtavasti lihaa, kun taas koirat ja kissat ei juurikaan syö lihaa. Niillä on omat kovaruuat yms. No kissat syö kyl hiiriä jonkun verran.

Täällä on kaikki sekasin, kerjäläisíä tule jo kotirapussa vastaan vaikka on koodit ovissa.

Kouvola joutuu säästämään rajusti. Tarkoitus sulkea kouluja ja uimahalleja, kulttuurista ja urheilusta leikataan, leikkipaikoista ym. säästetään. Riittäisikö sieltä kehitysyhteistyö/maahanmuuttorahoista murusia myös suomalaisille?

Olen pitkään miettinyt mistä johtuu tämän kaupungin ja tämän maan vihamielinen kohtelu 90-luvulta lähtien: vanhuksia, lapsiperheitä ja perusterv. osalta.Rahaa tuntuu löytyvän kyllä urheilurakentamiseen, kulttuurihumpuukiin.

Kiitos Matti Hurmeelle tekstistä 10.10. Pohjalaisen sivulla. Malliesimerkki lannistavasta opetuksesta.

Maaseudun Tulevaisuus uutisoi että Ahvenanmaan metsästäjät saalistaneet 2 000 merimetsoa tänä syksynä. Kehuvat maistuvan hyvälle kerman ja sipulin kanssa. Mikä täällä mättää?

Onko Laihian Halpa-hallikin lopettamassa? Paljon tyhjiä hyllyjä, osa viikonkin.

Vihreät! Kuinka monta käpylehmää tarvitaan hinaamaan kesken matkan pysähtynyt sähköauto?

KommentoiLuetuimmat kolumnit
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi

Luetuimmat yleisolta
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi