Lukijoilta: TEKSTATEN

Ehdotus Ilkan ja Pohjalaisen uudeksi nimeksi on 06:n uutiset.

Mistä kans.ed. Mäkyne n tietää, että mieltä osoittaneet lapset menivät mäkkäriin? Seurasiko hän heitä? Mitäs, jos ilo heidän kasvoillaan johtuikin mahdollisuudesta osallistua?

Onko liikuntatoimi kriisissä?mikään ei tahdo mennä niin kuin on sovittu.

Vieläkö herkkä vaihe jatkuu akkutehdasneuvotteluissa vai joko Häyry voi raottaa salaista operaatiota.

Kiinalainen sananlasku sanoo: Joka kysyy, on tyhmä vain hetken, joka ei kysy, on tyhmä lopun ikäänsä. Tämä on opettanut minua tekemään kysymyksiä.

Ei ihme, että nuoret voivat huonosti eivätkä halua perustaa perhettä tai saada lapsia, kun jatkuvasti kerrotaan vain huonoja uutisia mediassa. Kaikki hauska kielletään. Ei Suomi yksin voi ilmastoa pelastaa, mut ollaan mukana talkoissa, joten vähempi uhoaminen riittäisi.

YIT:n Rahkolan ja saippuatehtaan kaavassa pistää silmään se, että vain talojen päädyt ovat merelle päin. Limittäin rakentamalla kaikille merinäköala.

On todella ikävää, että lapsia opetetaan kaikkialla vain tappamaan. Eikö missään kukaan enää opeta lapsia rakastamaan ja huolehtimaan?

Miksi perustetaan uusia sellutehtaita, kun vanhatkin lomauttavat ja paperista pyritään eroon? Vai keskittyvätkö uudet tehtaat puukuituun, joka korvaa muovin?

Hyvä että on vielä ihmisiä, jotka ymmärtää tämän ilmastohysterian vaaran. Pallo on kuitenkin luojansa kädessä, hän on johtaja alusta loppuun asti.

Kaupungin päättäjille idea, vaikka osaatte itsekin, mutta silti eli posti Öjbergetin huipulle ja Kirkkopuistikon pyörä /Suomen levein jalkakäytävä opastus portaiden alapäähän. Saadaan Vaasa otsikoihin, kuinka edellä muita olemme.

Hienoa, että veronmaksajien rahoilla Vaasan kaupunki aikoinaan rakennutti potkupalloseura VPS:lle ihan ikioman stadionin, nyt tuloksista näkyy, että kyllä kannatti, VPS oli ensimmäinen, häntäpäästä.

On ärsyttävää ja jopa loukkaavaa, kun joku kuittaa keskustelukumppaninsa ihan asiallisetkin puheet usein vain kohauttamalla olkapäitään, kun voisi sen sijaan sanoakin jotain. Ei se ole keskustelua, vaan enemmänkin olkapääjumppaa. Ei onneksi kovin yleinen tapa.

Sähköautojen lataus hidasta ja aiheuttaa kiinteistöille ylimääräisiä kustannuksia. Turha välivaihe, biokaasu- ja vetyautot parempia.

KommentoiLuetuimmat kolumnit
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi

Luetuimmat yleisolta
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi