Lukijoilta: TEKSTATEN

Rami Karppisen loistava kirjoitus.yl.os. 10.9. osoittaa, että postinjakaja voi olla fiksumpi kuin pääjohtaja.

Harvinaisen fiksu kirjoitus postimies Ramilta. On totta että yhteiskunnan avulla koulutettujen, joidenkin alojen palkat, ovat nousseet pilviin (lääkärit, lakimiehet...). Tämän johdosta esim. kansalaisten oikeusturva eriarvoistuu. Maksetaanhan palkoista veroakin, mutta veroparatiisissa oleva firma ei välttämättä maksa. Monopoli valtion firmaa vetävä, pärjää vähemmälläkin.

Suomen sateisin paikkakunta 1.9. oli kahdenkin makuntalehden mukaan (3.9.) Lumparland 0 mm. Eikö silloin olisi pitänyt mainita vähintään 300 muutakin paikkakuntaa.

Kyllähän taloyhtiössä pitää saada tiedottaa asioista eikä se välttämättä ole valittamista liittyen kunnossa pitoon.

Eikö urheilukeskuksen parkkipaikalle voi tehdä jotain? Paikka on aivan hirveä, autoja piha täynnä, ajellaan miten sattuu. 7.9 oli vaaratilanne kun poika ajoi polkupyörällä ja oli jäädä auton alle pihassa. Kuka on vastuussa parkkipaikoista?

jokaisesta turhasta sanasta, jonka ihmiset lausuvat, heidän on tuomiopäivänä tehtävä tili.

En ole koskaan ajatellut, että postin- tai lehdenjako olisi p-duunia. Olen isosti kiitollinen postista, joka jaetaan kotiin ja että se on viime vuosia lukuun ottamatta ollut luotettava palvelu. P-duunit löytyvät sieltä rikolliselta puolelta.

Mitä väliä missä maakunnassa käy töissä. Mutta sillä on väliä missä sinua palvellaan reilulla suomenkielellä eli Etelä-Pohjanmaalla. Kyllähän Vaasan päättäjät haluaisi Laihian isäntämiesten rahat pohjattomaan kaivoonsa. Niin kuin aikoinaan Laihian säästöpankin pelastamaan Vaasan sp:n. Ja kaik meni eikä riittänykkää.

Miksi ei ylijäämäruokaa voi antaa köyhille, kyllä on typeriä selityksiä terveysviranomaisilta.

Vai niin, kyllä sitä näyttää muitakin kyllästyttävän, niin minuakin.

STM:n uusi kansliapäällikkö kertoi A-studiossa 9.9. suuntaviivoista tulevalle kaudelle. Hänen mielestään tarvitaan potilaiden priorisointia niin, että rahat riittävät lääkkeisiin, kojeisiin ja hoitoon. Onko tarkoitus jättää osa Suomen kansasta kokonaan hoitamatta? Vaihdetaan mieluummin kansliapäällikkö, jolla on inhimillisemmät lähtökohdat sairaita kohtaan. Onko tämä pääministerin kanta!

Mikä maa alkaa Tampereen jälkeen? Liikenneministeriö lupaa tukea Suomi-radalle, Helsinki–Tampere!

KommentoiLuetuimmat kolumnit
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi

Luetuimmat yleisolta
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi

Luetuimmat paakirjoitukset
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi