Lukijoilta: Tekstaten

Taitava vieraannuttajavanhempi saa Suomessa automaattisesti manipuloidut lapset itselleen. Narsisti näkee itse luomansa kuvan ja elää siinä. Ei pysty keskustelemaan eikä ymmärrä lapsien parasta. On taitava huijaamaan viranomaisia. Hoitokeinot vähissä.

Onko Suomi aiheuttamassa innokkuudellaan EU:n hajoamista? Mallioppilas ei ehkä toimi viisaasti. Intoa mutta ei taitoa?

Mummilla ja paapalla on aikamoinen määrä lapsia ja lapsenlapsia, kukaan ei nouki mustikoita 2-3 litraa, että mekin saatais suu makeaksi?

On meillä varsinainen kansanedustaja, oikea Vaasan lahja Suomen valtiopäiville. Oliko Mäkysen ö-mappiin menevä kysymys todella ihan vakavissaan tehty?

Kyllä oli niin totta tuo lääkäri Savanderin kirjoitus. Meitä vakavasti sairastuneita on iso joukko, johon työterveys ei ole aikaa eikä voimavarojaan uhrannut.

Tervajoen koulu, eikö nuo itseään täynnä olevat arkkitehdit yms. suunnittelijat käy katsomas töittensä jälkiä, Tervajoen koulun pihan ja pallokentän välissä oleva verkko roikkunut alusta asti kuin vanhan mummelin flanellihousut pyykkinarulla. Vastuuseen tuollaiset piirustelijat, kun tuollaisten tikkujen varaan asetetaan painava verkko, jokainen tikku sojottaa eri suuntaan.

Tavallisten asukkaiden enemmistö määrää yhtiökokouksessa, ei yksi asukas, vaikka kuinka lukisi lakia. Seuraava askel on luetun ymmärtäminen (huomautus)!

Onko se palovaara kerrostalossamme huomioitu parveketupakoinnissa? Kyllä nuuskijat meillä kiinnitti huomion paloturvallisuuteen (entäs parveketupakointiin)?

Luontokiihkoilijat ovat sitä mieltä, että vesikauhua ja loismatoja levittävät kultashakaalit pitää toivottaa tervetulleiksi. Holtitonta porukkaa.

Laihian koulukeskuksen luota purettiin lasten turvaksi tehdyt korotukset valitusten (=kaahaajat) perusteella. Kun/jos sattuu jotain, kuka on silloin vastuussa? Virkamies vai nössöpoliitikko? Muualla suomessa hidasteet ovat korokkeita eikä kavennuksia.

Ikävä genre tällaiset ihmiset, jotka vaihtavat vauhdilla nuttua eri tilanteissa. Toisille irvistellään happamasti ja näytellään hampaita. Toisten edessä sama ihminen käyttäytyy korrektisti ja liehakoiden. Hyvä ettei siivet lepata selässä.

Onko laskettu, paljonko säästettäisiin jos opetettaisiin niille muutamalle prosentille kansalaisista suomea sen sijaan että opetetaan 95 prosentille toista kotimaista. Ymmärrän asian kyllä sitten jos valtakieli heille on ylipääsemättömän vaikea oppia...

Uusi pyörätie Kirkkopuistikolle turha! Tällä hetkellä pyörätie löytyy viereiseltä kadulta, Raastuvankadulta: uimahallilta suoraan keskustan läpi Palosaarelle asti. Miksi pitää tuhlata kaupungin rahoja turhaan?

Elämä naisena ja miehenä jatkuu loppuun asti eikä lopu seitenkymppisenä.

Työttömyys on ruma sana. Valtiosihteerit ansaitsevat 12 000 euroa kuukaudessa. Kolminkertainen hurraahuuto Antti Rinteelle työttömyyden vähentämisestä.

Suomalaiseen hiljaisuuden kulttuuriin kuuluu, että edessä ollaan hiljaa ja takana puhutaan senkin edestä. Hiljaisuus on joustava käsite.

Tässä näkee kansanedustaja A. Norrbackan vajavaisen tietopohjan Pohjanmaan kehityksestä. Kehityksen jarru on Mustasaari ja ruotsin kieli. Luet varmaan vain Vasabladetia?

Merenkyntäjien kommodori Jari Pakkaselle tiedoksi. Vene ei kulje x solmua tunnissa, koska solmu on jo itsessään nopeuden mittayksikkö. 1 solmu = 1852 m tunnissa.

Vaasa on oikein näyttävä energiaklusterikaupunki? Ei osata edes kytkeä viemäriputkia oikeaan putkeen, ja Vaasan kaupunki laskuttaa jopa vuoden takaisia hammashoidon käyntimaksuja (13,10 eur) ja senkin vielä kahteen kertaan? Kyllä siinä on oikein energiaklusteriporukkaa, pitääs laittaa koko sakki perkaamaan pajuja teiden varsilta, ei tuosta virkakunta revohkasta näytä muuhun olevankaan. Ja kukaanhan ei vastaa mistään mitään, käsittämätöntä sakkia.

Kepun maajussit on alkanut laittaa vihervasemmiston kanssa toisiaan syleillen maapallon ilmastoa kuntoon, onhan Suomi suurin maapallon sotkijakin?

Mistä on tulleet kaikki nämä Vaasan päättäjät, kun on sattunut urheiluhullu porukka, joka tyhjää pajatson kaikilta muilta asioilta. Tuntuu kun ei olis muuta kuin jäähallia ja potkupalloa päässä, ja niistäkään ei tule muuta kuin Wasalandian tyyppisiä mahalaskuja.

Kiitos Anna-Leena Ekroosin elokuu-kolumnista. Runollista ja kaunista tekstiä!

KommentoiLuetuimmat kolumnit
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi

Luetuimmat yleisolta
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi