Lukijoilta: Tekstaten

Sinulla voi olla kiire mutta muista koululaisella on kiire elämään.

Häyry ja Strand: olette viemässä Vaasaa konkurssiin. 50 000 asukkaan kaupungilla ei ole varaa pitää yllä kahta kielen byrokratiaa. Kaikki byrokratia pitää olla yhdessä. RKP heikentää kaupungin kehitystä.

Jaakkolan tekstissä iso virhe. Sosiaalituen myöntämisperusteet ja vapaus lähettää rahaa ulkomaille ovat täysin kaksi eri asiaa. Palkallaan voi kukin tehdä mitä haluaa, ei yhteiskunnan myöntämällä tuella.

VPS-pelastusoperaation viisi (5) liikemiestä ehdottomasti seuran hallitukseen ja konkurssin aiheuttaneet sieltä heti pois! Kumma kun eivät ole itse jo tajunneet lähteä.

Voi oottako kuullu aivan kauheaa tapahtumaa, Vesa Keskisen kissa vilustui ja sai nuhan kun oli niin kylmät kelit.

Joku tollo kyseli suomenkielisten toimijoiden perään Hejmiin viitaten. Jos Vaasasta otetaan pois ruotsinkielinen infra, säätiöraha ja investoinnit, jäljelle jää turhan vähän tulevaisuuteen yltävää. Mikset tee itse jotain?

Vepsun entinen valmentaja menee historian kirjoihin miehenä joka kahdessa vuodessa vei seuran tuhon partaalle.

Ulkoministeri Haaviston pitää erottaa tehtävästään. Hän on myöntämässä Isis-naisille ja lapsille väliaikaisen Suomen passin. Kaikki naiset ovat lehtien mukaan sudanilaisia maahanmuuttajia, joita epäillään rikoksista. Näitäkö me haluamme Suomeen rikoksia tekemään. Itse he ovat Isisin organisaatioon menneet. Kantakoot teoistaan nyt myös vastuun. Tuomittakoot heidät kansainvälisessä tuomioistuimessa. Syyttömät voivat palata, muut eivät. Jotain rotia! Leirillä Isiksen liput liehuvat.

Tarve on kutsu.

Entisaikaan alkemistit kuvittelivat tekevänsä kultaa. Nykypoliitikot vähentävät luonnolle hyödyllistä hiilidioksidia. Naurakaamme makeasti.

Toistuvasti joku tällä palstalla valittaa Antti Rinteen ja Al-Taeen touhuista. Huomaa että joku porvari ei vieläkään hoksannut mitä kansa vastasi kevään vaaleissa taloustaidottomille porvareille.

Oi näitä aikoja! Mitä ihmettä seitenkymppinen tekee naisystävällä?

Liikenteessä nähtyä ihan joka päivä: lapsellista näyttämisen halua, ylinopeuksia, vaarallisia turhia ohituksia, takapuskurissa ohituspaikan kyttäystä, ei ymmärrystä turvallisuusvälistä, vilkkua ei käytetä ajoissa... Onko tämä autokansa tosiaan näin tyhmää?

KommentoiLuetuimmat kolumnit
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi

Luetuimmat yleisolta
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi

Luetuimmat paakirjoitukset
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi