Lukijoilta: Tekstaten

Mitä, ovatko YIT-amatöörit siirtäneet 1800-luvun Helsingin presidentin linnan edustan kolera-altaan Vaasan Onkilahteen? Onneksi ei ole englannin nousuvettä joka siellä voi aikanaan paskat takaisin rantaan. Hirveän löyhkän Lontoo.

Oikeusministerimme nukkuu taas kautensa. Kiinnostaa ainoastaan EU:n asiat. Oma oikeuslaitos täysin kuralla, eikä muutoksiin ole uskallusta. Apuvirastot, kuten esim. ulosotto Vaasassa pitäisi lakkauttaa välittömästi. Mielivalta on enemmän vallalla kuin oikeuden toteutuminen. Suomen on turha moittia Unkaria. Muistellaan vain esim. 90-luvun kriisiä, jolloin yrittäjät oikeuden varjolla ryöstettiin.

Kiitos perussuomalaisille, jotka jaksavat olla esillä muulloinkin kuin vaalien alla. Köpingin markkinoilla muut loistivat poissaolollaan.

Suomessa otetaan huomioon naiset todella vähän. Tämä on miesten maa. Esim. tv:n pääkanavien tarjonnasta suurin osa on tehty miesten arvojen ja mieltymysten pohjalta. Tasa-arvosta ei täällä ole aavistustakaan!

On se kummallista, miten keski- ikäiset ihmiset härskisti vain pysäköi perhepaikalle marketin parkkihallissa! Lapsiperheet saa hakea paikan muualta. Järki käteen ja itsekkyys pois!

Hautausmaa. Kaikki kuusiaidat on jätetty hoitamatta, niitä ei ole leikattu moneen, moneen vuoteen. Kyllä puutarhurin pitäisi tietää, että kuusiaidat pitää leikata joka vuosi. Ja näkeehän sen, kun vähän ympärille katselee. Harvoin käyn hautausmaalla, mutta huomasin heti, ettei aitoja ole hoidettu. Tuskin niitä enää hyväksi saa, kun hoito on laiminlyöty.

Yksikään miljardööri ei ole koskaan ansainnut omaisuuttaan omalla työllään, eli lopettakaa turhanpäiväiset arvostelut kohtuuttomista ylinopeussakoistanne, jotka olette aiheuttaneet.

Pikkuisen hataraa, Jukka Mäkynen. Mistä tiedät, onko ulkomaille lähetettävät rahat tulleet Kelalta vai töistä?

Pohjalaisessa oli hyvä juttu autoilija Åkerholmista. Kateus vie kalankin vedestä. Virkamiehet ei myöntäneet liikennelupia kateuksissaan, mutta olikin vähän kovempi ukko vastassa, teki firman Ruotsiin, niin oli nekin työpaikat menetetty. Sama pätee tänäkin päivänä. Vaasassa etenkin tuntuu olevan vallalla sellainen systeemi, että katotaas mitä esteitä löytyy. Kun aikanaan hain rakennuslupaa niin rakennustarkastaja sanoi, ei voi myöntää kun ei tiedetä mikä siihen joskus tulee. Sitä messiasta Mansikkasaarikin on odotellut yli kolmekymmentä vuotta, ei vieläkään näy.

Puoli Siperiaa metsäpalon vallassa ja EU aikoo kieltää suomalaisilta saastuttavan puunpolton Rinteen hallituksen avulla, ilmastohiukkaset kuulemma.

Hesan Oodi ei ole oikeastaan kirjasto, vaan julkinen tila, jossa on myös kirjoja. Nythän siellä järjestetään kaikenlaisia tapahtumia: radio- ja televisiolähetyksiä, poliittisia väittelyitä, hallituksen esiintuloja jne. Ja kirjoja on yhtä harvassa kuin aluksikin. Ihan hyvä paikka kansalaistoriksi, kirjaston nimeä se ei ansaitse.

Suomen suurimpiin yksittäisiin urheilutapahtumiin (40 000-60 000 katsojaa) kuuluvaa kuninkuusraveja ei näytetä tv:ssä, on tämä ihme maa.

Raskas työurani kesti 48 vuotta ja nyt muutama vuosi kituutettu pienellä eläkkeellä. Viimeisillä voimilla päätän päiväni itse (en kerro miten), enkä jää yhteiskunnan elätiksi, nekin rahat voi ohjata nuorille tulokkaille vastaisuudessakin.

Pohjalaisen urheilutulokset-sivu täynnä ravituloksia ympäri Suomen. On muutakin urheilua kun raveja.

Olli Rehn on järki mies, kun vetäytyi valuuttarahaston pääjohtajan viran hausta, koska ei tuuria voi joka hommaan riittää, eikä puoluetuki auta tuossa.

Hyvä Jukka Mäkynen kun uskallat sanoa miten asiat oikeesti on.

Frilundintien kaivajat, harjatkaa nyt välillä tuo hieno hiekka ja pöly pois. Autot ja parvekkeet harmaana pölystä, puhumatta että vois tuulettaa kämppää kun pöly tunkee sisälle. Kiitos!

Pikkuusen paljon pujoa Kuuttilantien ja Vanhankyläntien varrella.

Eiköhän, ministeri, sinne EU:hun oteta lukeneimmat ja osaavimmat. Parasta kohottaa suomalaisten koulutus- ja osaamistasoa.

M Nikkilä, mikä uskonto silloin on kyseessä, jos yritetään lapsia/nuoria saada syömään porkkanoita? En totisesti ymmärrä.

Olisiko suomalaisten miespoliitikkojen aika oppia, että maailma on täynnä älykkäitä naisia!

Kyllähän sitä on monenlaisia isiä ja äitejä, mutta harvoin oman lapsen hylkääjää. Tällaisen ihmisen pitäisi hoidattaa päänsä kuntoon, hänellä ei ole kaikki muumit laaksossa.

Kyllä oli huono taso Kalevan kisois. Jos jaksais itse nousta sohvalta, varma mitali laji kun laji.

KommentoiLuetuimmat kolumnit
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi

Luetuimmat yleisolta
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi

Luetuimmat paakirjoitukset
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi