Lukijoilta: Tekstaten

Onpa Vaasan kaupunki rikas kun on varaa heittää lähes uusia sairaalakalusteita roskalavalle. Se taho joka näin toimii pitää panna korvausvastuuseen. Samalla kunnallisveroa tulee laskea, koska on varaa toimia näin. Vanhat kalusteet olisi voinut vaikka myydä, kalusteita välittäviä yrityksiä on olemassa. Homeet kalusteista olisi voinut puhdistaa.

Aivoinfarkteista tiedotetaan kiitettävästi. Toivottavasti myös perämetsissä ambulanssi tulee ja vie, kun hätänumeroon soitetaan.

Tainnut Onkilahden viemärinliittäjillä ja kaupungin liikennevalojen suunnittelijoilla olla sama esimies, kun toimivat yhtä huonosti. Esimerkkinä Huutoniementien ja Välitien risteys. Viisaus tuntuu kadonneen kaupungin työväen johdosta.

Nyt ne katuvalot päälle ja valaisemaan. Kiitos. Esim. Palosaari pilkkopimeänä öisin, kulje siinä sitten turvallisesti vai turvallesi. Tavarat saa jalat alle ja nistit nauraa nurkissaan.

Pedofiilien naamat nimellä julkisiksi heti!

Sulvan maauimala on pieni ja lähinnä kylän tarpeisiin tehty. Vaasaan pitäisi rakentaa suuri, väh. 50 m pitkä tyyliin Lahden kisamontussa oleva maauimala.

Pohjalainen 2.8. Tuomo Kangas on jäljillä tässä ilmastoahdistuksessa. Ikävintä on että nuoret otetaan tässä lyömäaseeksi. Toivottavasti nuoret erottavat totuuden että heitä käytettään rahan tekoon häikäilemättömästi.

Matti Hurme (1.8.) kuori kirjoituksessaan uskontosipulia perinteisen vaatimattomaan ja analyyttiseen tyyliinsä. Vedet silmissä sai taas nauraa. Kiitos terävästä sanasta.

Ristinummella ei tokikaan varasteta polkupyöriä, koska ne kaikki löytyisivät sieltä.

Myrkyllistä tupakansavua edelleen tulee naapurin tiloihin, kyllä sitä pitää saada parvekkeen oveakin pitää auki niin kuin talon muutkin asukkaat. Tupakan savussa on pahimmat aineet.

Suomella ei ole paljon syytä ylpeillä oikeusvaltion toteutumisella. Vieläkin ihmiset kärsivät miten rikollisesti 1990-luvun alun pankkikriisi hoidettiin. Eikä oikeuslaitoksen nykytoiminta ole paljon noihin aikoihin verrattuna mennyt eteenpäin. Oikeusministerillä olisi paljon tehtävää.

Perussuomalaisten gallup-kannatus oli noussut 20,7 prosenttiin ja toki se voi nousta siitä edelleen paljonkin. Muiden puolueiden keinovalikoima tämän estämiseksi olisi ottaa osia perussuomalaisten harjoittamasta oppositiopolitiikasta omiin ohjelmiinsa, mutta näin muut puolueet alistuisivat tunnustamaan perussuomalaisten harjoittaman politiikan osittain oikeaksi. Samalla myös kansan tahdon muutokset todellistuisivat gallup-lukemien ansiosta.

Voi höpö höpö höpö Antti. Sun eläkelupaukset meni omihin taskuuhin. Kun kaveria ei petetä.

Jos 12 e:n mökkisähkön siirrosta pitää maksaa Carunalle 74 e, niin jokin mättää! Miksi pitää maksaa siirrosta, kun ei ole siirrettävääkään? Siirtomaksu saisi olla max. siirrettävän sähkön hintainen. Mutta eihän meidän päättäjiä kiinnosta, kun on oma lehmä ojassa.

Suomessa ja Vaasassa äiti saa kaapata lapsensa sukunsa ja sosiaalitätien tuella uusiin suhdehelvetteihinsä. Oikea isä joutuu taistelemaan lapsensa oikeudesta omaan isäänsä päivittäisessä elämässään. Kaikki isät eivät hylkää rakkaitaan. Vanhemmuuteen liittyvän sukupuolirasismin voisi jo kuopata. Tämä yhteiskunta ei tue lapsen oikeutta molempiin vanhempiinsa.

Uskon Jeesukseen Jumalan poikaan pelastajaani, vaikka niin kovasti hyökätään totuutta vastaan.

80 Kourasta Tuuriin päin? Miksi? Uusi piki, uudet maalaukset, ympärillä metsä, suora tie, kesä. Jos 0,1 prosenttia ei pysty ajamaan kovempaa, niin pitääkö rangaista kaikkia. Ja ettei tuossa Vaasan moottoritien Laihian päässäkin ole satanen pari kilometriä. Olis syytä poistaa talvinopeudet ennen syksyä.

Yksikään vuorineuvos ei ole koskaan ansainnut kuukausipalkkaansa omalla työllään, eli lopettakaa turhanpäiväiset puheet kohtuuttomista ylinopeussakoistanne.

1.8. A-studiossa 8 puoluevaikuttajaa keskusteli työllisyydestä, kukaan ei puhunut, että maassa satoja tuhansia ihmisiä joutuu hakemaan asumistukea tai toimeentulotukea. Poliitikot: 8h päivässä tekevän ei tule hakea apua. Verot ja palkka.

Hei nimettömien puhelujen soittajat, lopettakaa turhanpäiväiset soittelut.

Vuosaaressa maahanmuuttajataustaiset nuorisojengit, joissa mukana jopa alakouluikäisiä lapsia, ovat alkaneet käyttäytymään aggressiivisesti ihmisiä kohtaan ja tehneet ilkivaltaa. Tähän on tultu, mihin Suomi on matkalla. Poliisi sulki keskustelun aiheesta netissä. Se tuskin on ratkaisu.

KommentoiLuetuimmat kolumnit
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi

Luetuimmat yleisolta
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi

Luetuimmat paakirjoitukset
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi