Lukijoilta: Tekstaten

Hejm Vaasa, ei yhtään suomenkielistä firmaa rakennuttamassa, ei yhtään suomenkielistä palvelujentarjoajaa.

 

Voiko olla turhempaa pärisijää ja hermosahaa kuin nämä vesijetit/skootterit, täysi turhake on tullut Lappa- ja Evijärvenkin mökkiläisten riesaksi, oikea ekoteko rallata pitkin ja poikin mökkijärviä muiden kiusaksi.

 

Työ on parasta lääkettä mielelle!

 

SDP:n Antin kannatti kertoilla mitkä on sossujen arvot, katteettomat lupaukset, väärin muistamiset/ymmärtämiset yms. ja sitten hännän huippuna tämä sossujen palvoma herra Al-Taee.

 

Fysiikan lakien mukaan, tyhjästä kukaan ei voi luoda mitään, ei edes jumala? Totta vai tarua.

 

Pohjalaisen 31.7. haastattelusta Nurmikoskelle ja muille päättäjille. Näiden hjelpparin vanhusten apuna olisi työntekijöiden taustat tutkittava. Vanhusten lähelle ei saa päästää ihan ketä vain, ei lääkkeiden tai muiden aineiden väärinkäyttäjiä, ei varkauksista tuomioita saaneita. Tarkistatteko, pyytääkö mikään taho enää taustaselvitystä työntekijöistä, jotka pyrkivät töihin, joissa ihmiset ovat toisen avun varassa.

 

On minuakin kiusattu, mutta en ole koskaan pelännyt, enkä aio ruveta pelkäämään. Sehän on piristävää riidellä, sellasta oikein mielipuuhaa.

 

Tytti Tuppuraisella on hauskaa.

 

Pitäkää ny ihmeessä niitä tuuletus luukkuja kiinni kun käristätte ettei ne käryt ole rappukäytävässä ohjeet on kyllä aikoinaan jaettu!

 

Kyllä kansainvälisyys kannattaa, ennen pysty osaava hyötymään ruotsista ja suomesta, nyt on uudet osaajat, niillä on koko pallo hallussa, Ollaan me perusjuntit hiljaa että saadaan olla.

 

Sinkku joka tapailet varattua mitä saat siitä, itse en saanut kun pahan mielen. Mulle ei riitä pari tuntia silloin tällöin kun hänelle sopii.

 

Mahtavaa! Roger Moore sai Juha Vainio-palkinnon. Jou...

 

Tutkijoita halutaan mediaan keskustelemaan. Hyvä! Miksi tutkija ei sitten kerro tai hänen ei anneta kertoa, mitä tutkimustulokset asiasta sanovat?

 

Mustekalan nimi on digi.

 

Pähkinät ovat monella tapaa terveellisiä. Miksi en ole mistään löytänyt tuoreita luomupähkinöitä? Kaikkien pähkinöiden myötä tulee syötyä epäterveellisiä säilöntäaineita tai pähkinät tulevat maista, joiden hygieniataso on alhainen.

On se kummallista kun kesällä valoisalla aikaa ajetaan kolareita. Kyllä sitä sen verran pitää taipua ratin takana ja varmistaa että on tie vapaa!

 

Hyvä, sinä valistunut venetankkaaja Sundin rannassa. Julkisuus auttaa, että jätevesiputkelle tehdään vihdoin jotakin.

 

Mikäs käskyttäjä yhtiökokouksessa, tavallinen asukas määrää ja lukee lakia? (Varotus)!

 

Tiedeuskovaiset uskovat alkuräjähdykseen. Olematon ei voi räjähtää eikä luoda elämää. Minä uskon jumalaan, jonka nimi on minä olen ja joka sanoo ja se tapahtuu.

 

Aikuiset, vähän pitää kattoo mitä lasten kuullen puhuu. Uteliaisuus heräsi, vanhempia pitää kunnioittaa.

 

Muovikaapelit leviää maakunnan, Lapua, Tervajoki, pelloille kuin syöpä. Myrskytuhoja puuttomilla pelloilla? Aikapommi syntymässä.

 

Missä piileksivät ympäristöaktivistit kun kukaan ei ole vastustamassa keski-suomessa ajettavaa turhaakin turhempaa rallia.

 

Yle, yliopistojen tutkijat, ministeriöiden tutkijat, politiikot: lopettakaa tämä ps:n morkkaaminen. Tämän maan köyhien ja keskituloisten ahdinkoon syyllisiä ovat: sdp, kok, kepu, rkp ja eu. Euro vastoin perustuslakia. Orban tietää.

 

Minkälaisia puusilmiä ovat he ketkä ottavat vastaan ketä vaan maahantulijoita, täytyy olla varmaan tuttu eno.

 

Kysyin tutulta psykiatriselta sairaanhoitajalta, mitä teille opetetaan koulussa, kun työn jälki eri puolella maata on mitä on. Väärä kysymys, sain kuulla olevani narsisti. Ensimmäistä kertaa elämässäni.

 

Koska Kirkkopuistikko kutistetaan niin varmaankin Rantakatu asfaltoidaan, että pääsee nopeammin Palosaarelta vaskiluotoon.

 

Istun tässä marketin parkkipaikalla. Teinipoika nuolien mukaan tulee pyörällä päin vastaantulevaa liikennettä kyynärpäät sarvien päällä selaten kännykkää.

 

Nyt Vepsulla on valmentaja, jolla on pelaajana kokemusta isompien seurojen ympyröistä eikä valmentajanakaan ole mikään noviisi, nyt on varmasti kaikkien tuki takana.

On hetkinä onnen ja ilojen, aina hyviä ystäviä, ne ystävät hetkinä surujen, on lintuja liiteleviä.

KommentoiLuetuimmat kolumnit
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi

Luetuimmat yleisolta
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi

Luetuimmat paakirjoitukset
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi