Lukijoilta: Tekstaten

Meteorologien tarkoittama Länsi-Suomi on näköjään Turun seutu. Ilmeisesti Pohjanmaa on sellainen no mans land että sinne ei kannata ollenkaan mitään ennustaa.

Thaimaalaisten marjanpoimijoiden työt Suomessa, Seinäjoella rattijuoppo. Onko viranomaiset kyvyttömiä hoitamaan juopot ja narkkarit pois liikenteestä.

Oikeusvaltioperiaatteen hylkimisestä syytetyn Unkarin pääministerin, Orbanin, mukaan Suomesta puuttuu perustuslakituomioistuin. Tarkoituksellinen piikki siis Suomelle. Liekö Orban vähän oikeassakin, kun eri puolueiden edustajat kutsuvat perustuslakivaliokuntaamme antamaan lausuntonsa asiantuntijalta, josta jo etukäteen tiedetään, että hän antaa ko. puoluetta miellyttävän lausunnon. Tuomioistuin voisikin olla hieman epäpoliittisempi systeemi.

Olipa hyvä kolumni Saara Nyystilältä lauantain lehdessä.

Kyllä näkee että porvarit ollut edellisessä hallituksessa. Kun sijoittajat saavat vähentää yhtiölainat verotuksesta ja vielä lisäksi vielä yhtiövastikkeet. Ei ole oikein muita asunnon ostajia kohtaan.

Tuoreita ahvenia pitkästä aikaa? Ainahan niitä on Kauppahallista saanut.

Sitä varten sosiaaliturva on olemassa, että jos niin sanotusti peppu aukeaa, on jokin perusturva. Ei tarvitse asua kadulla tai viemärissä, ei tarvitse myydä itseään tai lastaan tai elimiään saadakseen ruokaa. Kiitos Suomelle sosiaaliturvasta, sen ansiosta suomi on yksi maailman vakaimmista yhteiskunnista.

Pirunrännin viereisen mökin haukkuvat rakit häiritsevät muita mökkiläisiä.

SDP:n Antti, joka on saanut tuomion on nyt pääministeri, sitten on kirsikkana kakun päällä tuo vihapuhekirjoittelija, SDP:n Al-Taee, joka on ollut entisten SDP-pressojen Ahtisaari ja Halonen ylistämä henkilö. Sosialistit mesoo arvoista, edellä pieni näyte demarien arvoista. Miksi Ylen toimittajarevohka on niin hiljaa yllämainituista SDP:n arvoista? Kyllä te erään toisen puolueen arvoista olette huolissanne.

Nyt justiin ne katuvalot päälle tai rupean ilkivaltaan.

Joo tuadaan kaikki automme tänne siältä parkkipaikalta kadunvarteen, näkee kuka pääsee lähemmäs ulko-ovea?

Jos olet n. 70v leskimies tai vanhapoika, täysin raitis, liikunnallinen, kotona viihtyvä, hieman ujo ja hiljainen. Ei rikollista taustaa, tavallinen eläkeläinen. Naisystävän löytäminen Kyrönmaan ja Vaasan alueelta mahdotonta!

KommentoiLuetuimmat kolumnit
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi

Luetuimmat yleisolta
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi

Luetuimmat paakirjoitukset
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi