Lukijoilta: Tekstaten

Kuka osaa vastata? Vaasan kaupunginsairaalasta lopetetaan osastoja ja potilaita kuskataan Kristiinankaupunkiin. Tuleeko edullisemmaksi?

Todellakin jumala voi luoda tyhjästä. Usko ei ole joka miehen.

Yle:n aamu-tv:ssä somali Husu Hussein sanoi, että on tehnyt koko ajan töitä Suomessa ja maksanut veroja. Kysymys kuuluu, onko hän tehnyt jotain tuottavaa työtä, jos toisten mollaamisesta verovaroista saa palkkansa, ei ole työtä eikä kartuta kansantuloa.

Onko Ilmajoen poliisilla tietoa, mihin se yli 50v mies kuoli 4.6.19 Ilmajoen kirkolla?

Toivottavasti Vaasan taiteiden yön ohjelma esim. Vaasan ikkuna -lehti jaetaan Sarvijoelle saakka, jottei tartte netistä yrittää löytää kohteita joissa oli kiva käydä, jokavuotinen ongelma.

Onko tuo Tuovilan paloaseman kuralätäkkö laillinen uimaranta ruskeine möhnälauttoineen. Kansaa ainakin piisaa.

Laihian eränkävijöille tiedoksi, että kauriin holtiton metsästys johtaa vuokrasopimusten irtisanomiseen. Kiintiöt on oltava, terveisin maanomistaja.

Marketin tavaran hyllyttäjältä vaaditaan molempien kotimaisten kielten hallinta. Vanhusten hoitoon näyttää kyllä kelpaavan kumpaakaan kieltä osaamattomat sekä lähes luku- ja kirjoitustaidottomat! Kumpikohan homma on vaativampaa?

Onko Asko uusi suomisoffa Maskun lisäksi?

Laihian uuteen risteykseen on sovellettu nostalgista kulttuurimaisemointia. Betonimuurit ja korkeat lauta-aidat toivat elävästi mieleen Neuvostoliiton ja DDR:n.

Miss Irak 2017 on uhattu tappaa ja raiskata, koska hän on puhunut positiivisesti Israelista ja väkivaltaa vastaan. Häneltä otetaan pois Irakin kansalaisuus.

Opetetaanko Raamatussa että saa ottaa toiselta puolison itselleen. Se on hirveä ja häpeällinen synti.

Verkkokalastus norppien tappamiseksi on taas hyvä esimerkki miesten tappoinnosta, kun muitakin keinoja kalastaa on olemassa.

Eduskunnan kuopukselle Iris Suomelalle. Kannattaisiko maailman ongelmien ratkomista siirtää, siinä on jo liian monta lusikkaa ja keskittyä kotiympäristön hoitoon tai jättää sanomatta ääneen.

Köyhä pursiseurako maksaisi kymmenientuhansien jätevesiputkiasennukset? Epäilen, että paskat syydetään vastakin suoraan mereen.

KommentoiLuetuimmat kolumnit
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi

Luetuimmat yleisolta
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi

Luetuimmat paakirjoitukset
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi