Lukijoilta: Tekstaten

Tritonian vertaaminen maailman parhaan kirjaston tittelistä kisaavaan Oodiin on surkuhupaisaa. Oodi on moniulotteinen, palvelukeskeinen, moniaistinen, inspiroiva ja jännittävä paikka. se voi osoittaa suuntaa, johon tritoniaa pitäisi viedä, pois jähmeästä kirjakeskeisestä jäykän tyylikkäästä varastosta.

Jos epäusko sumentaa järjen, niin usko kertoo, ettei sitä ole koskaan ollutkaan.

Nyt alkaa tuntua siltä, että yltyvä ilmastokiihkoilu on kaikkien aikojen populismin ehdoton huippu. Maailman väestöräjähdyksestä vaietaan visusti.

Hupaisaa sakkia nämä tv-pellet, uimapuvuissaan ja pyyhkeissään saunojat, ja koko Suomi muka saunoo näin, naurettavaa pelleilyä koko touhu. Munasillani minä saunon ja alasti saunoo koko sukumme.

Median mukaan salolaisessa sairaalassa potilaat kärsivät kuumuudesta, kunnes yrittäjä lahjoitti sinne tuulettimet. Missähän sairaalan omavalvonta harhaili? Kärsivät potilaat varmasti toivoisivat lisää suoraa toimintaa. Ja asioiden paranemiseksi tiedot someen!

SDP:n vihapuhekirjoittelija ja valehtelija Al-Taee sanoi Iltasanomissa, että ystävät ovat pysyneet rinnalla. Tottakai, koska heillä on ne samat Antti Rinteen meuhkaamat demarien arvot, jotka kirjoittelevat niitä vihapuheita eräästä puolueesta ja heidän äänestäjistä. Alkaa pikkuhiljaa paljastua ne todelliset demarien valheet ja vasemmistolaiset arvot.

Reko Kauranen, yksikään ihminen ei ole koskaan nähnyt jumalaa, oletko sinä?

Toivotaan sille ilma-aktivistille oikein rattoisaa purjevenematkaa Amerikkaan. Kunnon aallokkoa, reilua tuulta tyyntä ja myrskyä. Toivottavasti ei tarvita mitään lentohärveleitä pelastustehtäviin ja saastuttamaan ilmakehää.

Jukka Jaatinen. Käsittämätön kirjoitus. Suomalaiset nuoret miehet kouluttautuivat SS-joukkoihin vain ja ainoastaan Suomen kohtalo mielessään ja hitusen seikkailumieltä mukanaan.

Niin viemäriasiahan tuntuu olevan kuuma peruna, josta ei saa kirjoittaa. Poliisihan tutkii juttua, josko syyllinen selviää kunhan vain ei tule ullatus ullatus.

Taloyhtiössämme ei toimi ilmastoinnin tarkistus?

Yhdyn Jouni Pihlajasaaren mielipiteeseen Vaasa festivalin siirrosta, Pohjalainen 30.7. Lisäksi Tommi Mäeltä on jäänyt huomioimatta kävijäkunnan ikäjakauma. Eivät todellakaan jaksa tai viitsi juhlia kolmea päivää putkeen.

KommentoiLuetuimmat kolumnit
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi

Luetuimmat yleisolta
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi

Luetuimmat paakirjoitukset
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi