Lukijoilta: Tekstaten

Nyt kun Vaasan ranta rupeaa olemaan hieno, Wasa festivaalikin oli mukava tapahtuma. Olisiko aika purkaa tuo vankilan rumilus aikansa eläneenä? Mielummin paremmille veronmaksajille asuntoja tilalle.

Vai on kaupungissa saamatonta sakkia? Kannattaisi ottaa asioista selvää ennen kuin esittää mielipiteensä. Miten kaupunki voisi purkaa Wasalandian rakennelmat kun puisto on espanjalaisomistuksessa ja vuokrattu tälle huvipuistoyhtiölle aina vuoteen 2037 saakka?

Muutin pois Ristinummen ghetosta siinä vaiheessa kun olin ainut alkuperäisen väestön edustaja kerrostalossamme, meni liika monikulttuuriseksi ja rikkaaksi.

Miten voi purjehdusseuralla jäteveden suodattamiseen riittää 2 sakokaivoa, kun omakotitalossa ei riitä 3 kaivoa ihmettelenpä vaan. Hyvä että veneilijä huomasi ja vei asian eteenpäin.

Miksausteltta festareilla ihmisiä on lennätetty kuuhun ja autot voivat liikkua ilman ihmisiä mutta miksauspöytää ei saada pois maksavan yleisön joukosta näkyvyyttä lavalle estämässä. Eikö tosiaan löydy tässä digimaailmassa muuta ratkaisua miksauspöydän tilalle.

Taiteiden yöstä tulee kaupallinen tapahtuma? Tai sitten Vaasa festival on ilmainen? Voiko päättäjä tehdä mitä haluaa?

Sulvalla on vastapäätä Stundarsia hieno vajaakäyttöinen maauimala. Menkää sinne ettei kaupungin tarvitse rakentaa toista.

Työväen purjehdusseuran mukaan suoraan mereen laskeva jätevesiputki on ollut aina nykyisellä paikallaan. Nooh, mitäpä tuohon sitten puuttumaan.

Uskokaa nyt jo, ettei festivaaleilla lasketa, kuinka monta eri ihmistä paikalla on käynyt. Se on myytyjen lippujen määrä, joka lasketaan. ulihan tämä nyt selväksi, tulihan?

Unkari on oikeassa. Suomessa en ole saanut oikeutta. Yrityksen auto sai 50 e parkkisakon. Oikeudet laskutti 1 160 euroa.

Vaasa festivaalin rantalava oli aivan helevetin hyvä! Lisää samanlaista.

Vai ei ole saatu pyöräilijöitä ja jalankulkijoita kuriin Vaasan keskustassa, no eihän sitä ole ketään edes yrittänyt, vähiten taho jolle asia kuuluu. Autoilija se suurin rikollinen on, kyttäyksestä päätellen.

Ihmiset, jotka ovat jollakin tavalla epäonnistuneet elämässään, laittavat itselleen tatuoinnin.

Bengtskäret. Räksyttävät rakit häiritsee muita mökkiläisiä. Koittakaa pitää rakkinne hiljaisina. Kiitos.

KommentoiLuetuimmat kolumnit
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi

Luetuimmat yleisolta
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi

Luetuimmat paakirjoitukset
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi