Lukijoilta: Tekstaten

Kiitos Vaasan kaupungille iloa tuottavista, taitavista kesäartisteista!

Oi voi teitä kiusaajia, rienaajia, mustamaalaajia ja muita persoonallisuushäiriöisiä ihmiselämien tuhoajia. Ette tiedä mikä teitä odottaa. Helvettiin on monta tietä ja siellä oikeus tapahtuu.

Syy yhteiskunnassa olevaan eriarvoisuuteen piilee ihmisen itsekkyydessä. Mulle kaikki -menetelmä toimii liian hyvin. Emme ole paratiisissa, vielä.

Narsisti ei omasta mielestään tee mitään väärin, on omasta mielestään aina oikeassa.

On minuakin kiusattu, mutta en ole koskaan pelännyt, enkä aio ruveta pelkäämään. Sehän on piristävää riidellä, sellasta oikein mielipuuhaa.

Onko Vaasan kaupungin rakennus- ja ympäristölautakunta tullut Vaasaan milloinkaan junalla? Oikealla puolella järkyttävät näkymät Vaasaan saapuville.

Mä en ymmärrä, miksei tuota torilla olevaa esiintymislavaa suljeta jollakin portilla, ettei sinne päästä sotkemaan ja rikkomaan. Välinpitämätöntä touhua.

Viikolla 30 vain tiistaina jaettu posti Saarnitielle, muina päivinä ei, kuinkahan loppuviikon käy.

Vielä viemäriasiaa, eikö kaupungilla ole merkittävä vastuu myös tässä asiassa. Ei kai kaupungin viemäriverkkoon voi liittää taloyhtiön viemäreitä, mikäli kaupungin puolelta ei ole valvontaa (Vaasan vesi), että työ tulee tehtyä oikein, vai onko tuokin valvonta ulkoistettu niin kuin moni muukin asia.

Olimme molempina päivinä Vaasa festivaaleilla. Muka 17 000 ihmistä. Ei ikinä ollut.

Muutimme vuokratalosta osaketaloon. Kyllä vuokratalossa ei ollu mitään häiriötä, vuosikymmeniä asuttiin. Kyllä täällä on, kun on muutama omistaja jotka sanelee säännöt kurista terveyteen ja viihtyvyyteen!

Pohjalainen ei uutisoinut botniapyöräilyjä millään lailla. Miksi näin?

Mitä liikkuu isän päässä kun hylkää oman lapsensa. Lapsen maailma järkkyy ja se aiheuttaa isona turvattomuutta ja pelkoa sekä muita vakavia vaurioita tunne-elämään.

Jos maapallon tulevaisuus on ihmisestä kiinni niin siitä tulee taas litteä.

Ainekset kasassa mutta soppaa ei ole vielä keitetty likaviemäriasiassa. Jos moka on lähtenyt suunnitteluvaiheessa niin kuin yksi tieto on, niin onko kaupungin taholta ilmoitettu väärä putki johon liittää viemäröinti.

Arvatkaa mikä kaupunginosa? Aamuisin kun kauppa aukee niin pusikossa on jo juomingit hyvässä vauhdissa.

Miksi pitäisi maksaa ruuhkamaksuja, kun ei ole ruuhkia. Miksi autoilua pitää vähentää, kun ilman autoja ei Suomi toimi. Ja vielä - ilmamme on maailman puhtainta!

Mitä eroa on absraktilla ja esittävällä taiteella? No, toisesta saa juoppokin selvän.

Ihmetyttää todella suuresti tv:n haastattelemat poliisipäälliköt, joita tuntuu olevan kuin vilkkilässä kissoja. Joka ilta joku komisario tms. piällikkö höpisee poliisin riittävyydestä.

Yle Pohjanmaan toimituksessa juontaa aamuisin kaksi toimittajaa. He juttelevat mukavia keskenään, mutta ei minulle, radion kuuntelijalle. Ennen, niin sanottuina hyvinä aikoina, eetteristä jutteli yksi toimittaja ja minulla oli tunne, että hän puhui juuri minulle.

Kuka alkaisi valmistaa hienommaksi jauhettua jauhelihaa. Sellaista on mm. Ruotsissa.

VKS antoi yli 80v mummolleni tärkeät paperit täytettäväksi kotona vain ruotsin kielellä. Mummo suomenkielinen. Kyllä on hävytöntä ja ylimielistä toimintaa!

Hävettää viedä kesävieraita Svedjehamniin, kun tie sinne on kuin sodan jäljiltä. Mustasaaren kunnassa nyt herätys ja uutta pintaa tielle!

Kunpa vieraslaji valkohäntäpeuraan suhtauduttaisiin samalla innolla kuin jättibalsamiin, tilanne on niidenkin osalta karannut käsistä ajat sitten.

Kyllä nyt tarkenoo parvekkeella tupakoida ja nauttia sauhuista.

Tavalliset sähköpyörät on rajoitettu kulkemaan 25 km tunnissa. Ei rekisteröintipakkoa. Tiedoksi Mäkyselle.

Asiatonta moittia jatkuvasti Ylen Pohjanmaata. Mukavaa jutustelua, kun on kaksi toimittajaa. Vaihda kanavaa, jos ei miellytä.

Pysy sinä Tommi vain siellä viihdyttäjän puolella äläkä hamua kaikkea, sillä joka kuuseen kurkottaa se katajaan kapsahtaa.

Pankaa kakaranne töihin! Nyt mopolla kaasuttelevat kakarat häiritsee koko kylän yöunta viikkotolkulla. Ennen kakarat harvensi sokerijuurikasta ja parkkasi tukkeja. Uni maittoi.

KommentoiLuetuimmat kolumnit
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi

Luetuimmat yleisolta
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi

Luetuimmat paakirjoitukset
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi