Lukijoilta: Tekstaten

Syvä osanotto Jorma Kinnusen omaisille. Me kaikki lähdemme täältä kerran. RIP.

Lukiessani Vuokko Palosen kirjoitusta Tritonian tulevaisuudesta tuli mieleeni, että Jari Kuusisto ei ilmeisesti ole käynyt Helsingissä hiljattain. Helsingin uusi keskuskirjasto Oodi on kuin kopio Tritoniasta.

VPS, miksi pienet ja nopeat hyökkääjät ovat aina selkä hyökkäyssuuntaan päin kuin target-kärki? Peliasennot kuntoon!

Tsemppiä Puuhamaalle. Uhkasakko pitäisi osoittaa poliisille, kun se ei näytä tekevän mitään sotkijoiden kiinnisaamiseksi. Oikeat rikolliset saavat tehdä mitä vaan, kun pienten ylinopeuksien kyttäily on tärkeämpää.

Vikingan uimarannan kivilaituri oli hienosti korjattu, kiitos kaupungille. Päätyyn olisi voinut laittaa muutama sileä kivi, portaaksi veteen, vanhoille ihmisille.

Monikulttuurinen ampumavälikohtaus Helsingin ydinkeskustassa ruuhka-aikaan. Ensimmäinen laatuaan Suomessa, kertoo poliisi Ylelle. Normaalia arkipäivää Ruotsissa, vaikka media asiasta aktiivisesti vaikenee. Hienoa, että monikulttuurisuus vihdoin vahvistuu Suomessa. Tätä me tarvitsemme lisää, vain juntti ei sitä ymmärrä.

Tuolla kerrostalosaaneerauksellako Ristinummi pelastetaan. Muutin pois ja en ikinä enää.

Lehden tahranpoistojuttuun olis hyvä lisä, poresaippua, toimii.

Hienoa, että kesätapahtumat keräävät kävijöitä Pohjanmaan maakunnissa. Vaasassakin tapahtumat ovat suosittuja, mutta ero maakunnan kyliin ja risteysasemaan on se, että Vaasaan tulee kävijöitä (turisteja), vaikka ei olisi erityisiä tapahtumia, sillä nähtävää riittää joka makuun (elävä keskusta ja ranta jossa kauppoja, museoita ja muita kulttuurikohteita, kauniita taloja eri aikakausilta jne.). Väittämä siitä, että vaasalaiset kadehtisivat maakuntaa on lähinnä huvittava. Eiköhän se mene juuri toisinpäin.

Fiksut ihmiset eivät kiusaa ketään.

Isossakyrössä jätevedet saa vapaasti päästää puppaamojen lähellä asuvien kellareihin ja aiheuttaa kymmenientuhansien vahingot joutumatta minkäänlaiseen vastuuseen. Vaasassa sentään tutkitaan rikoksena.

Kertoisitko edes mikä tämä Alcheimer on? Alzheimerin kyllä tiedän, 20 v. kokemusta muistisairauksista, että siitä ei tarvi kertoa. Opettele ensin oikeinkirjoitus.

Mikä mättää, kerronpa. Se pallon hallinta eli hautominen ja uutena ilmiönä lipunmyynti. Kaksi naista eri kopeissa pökkii tikulla joka tiketin johonki läppäriin, kun ennen sai lipun molemmista päistä Elisa Stadionia. Pankaa ny edes kaksi naista joka koppiin, toinen tikkuhommiin ja toinen rahastaan.

Reko Kauranen, yksikään uskovainen ei allekirjoita sitä, että joku voi luoda jotain tyhjästä. Älä usko kaikkea, mitä luet.

Jos Vaasan jätevesikatastrofin olisi aiheuttanut yksityishenkilö tai joku pikkufirma, niin edessä olisi pitkä käräjöinti ja satojen tuhansien korvausvaatimukset, mutta kun on iso firma kyseessä, niin virkamiehet ovat hipi hiljaa ja vahinko vaietaan unohduksiin, eikä mistään korvauksista saa edes puhua.

YIT saisi rakentaa maauimalan, jotta vaasalaiset uimarit saisivat hyvitystä uimarantojen pilaamisesta. Se olisi kunnon vastuunkantoa ja hyvää mainosta.

Jos Vaasaan tulevat risteilyalukset päästävät useamman tuhannen matkustajan jätökset suoraan mereen Vaasan edustalle, niin eipä heitä täällä kaivata.

Vaasa festival oli todellinen täysosuma. Hyvää musiikkia, hyvää jengiä, hyvää ruokaa, hyvää juomaa! Mahtava auringonpaiste. Hyvä Vaasa!

Merellinen menehtyjä Vaasa jälleen näytti merellistä osaamistaan, kun mereltä viikonlopun festareille pyrkineitä odotti vain sakotusuhalla tervetulleet kyltit, että pysähtyminen, saatikka pysäköinti ovat moisella uhalla kiellettyjä laitureille. Tuon sijaan olisi voitu hyvin pienellä vaivalla järjestää moinen veneparkkeerausasia ja sisäänpääsy festareille myös veneillä, tyhjää laituritilaa kyllä riitti yllin kyllin. T. veneellä saaristosta saapunut ryhmä.

Kuka vastaa, kun bussi nro 7 oli lauantaina tunnin myöhässä, vanhuksia seisotetaan helteessä. Olisi pitänyt lähettää edes pikkubussi tilalle... huonoa palvelua.

Taloyhtiö voisi jakaa asukkaille tuulettimet ja juotavaa, koska asunnossa on lämmintä 28-29 astetta.

Tämä ei ole vitsi, mutta tulevaisuudessa mahdollista: hoitoalalla työskentelevät joutuvat, ammattiautoilijoiden tapaan, puhallus- ja huumetestiin, tullessaan töihin. Näin seulotaan työkyvyttömät takaisin kotiin lepäämään.

Onkohan poliitikoilla kaikki muumit tallessa? Tuhansin kilometrein ovat tienvarret täynnä lupiineja. Lain voimin nämä pitäisi tuhota. Höpö päätäntää.

KommentoiLuetuimmat kolumnit
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi

Luetuimmat yleisolta
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi

Luetuimmat paakirjoitukset
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi