Lukijoilta: Tekstaten

Nuan vaan tuli uimahallikeskustelu tänäkin kesänä yhtä varmasti kuin koirankakkapuheetkin keväisin. Mutta että Kokkolassa auki, ettei ny kuitenki Seinäjoella.

Suomessa on korkea aloittaa solidaarinen talouspolitiikka. palkka ja eläkeverot alle 3000/kk - 10 pros. lisää ostovoimaa ja työn vastaanottamista. Lisää veroja jotka kykenee maksamaan. Jos tarvis leikataan suuria eläkkeitä ja palkkoja.

Tässä tulee hyvä neuvo unettomille. Käytän kesällä nukkuessani silmäläppiä, joita olen käyttänyt lentokoneessa, ja nukun oikein hyvin. Suosittelen.

Vanhusten vaipoissa ja lääkkeissä rahastetaan ikänsä työtä tehneitä, mutta kolmevitoset saavat sopeutusrahaa kymmeniä tonneja kuussa. Tämän vasemmalle ei vihreät eikä kokoomus voisi mennä. Mummoilla jäätyy kusiämpäri talvella nurkkiin ja puhutaan kymppitonnien viemäröinnistä. Asuin vuosia Ruotsissa ja halusin lapsestani suomalaisen. Tais olla vikatikki kun toin tähän ylisivistyneeseen vihervasemmistolaiseen paikkaan. Ruotsikin oli yltiöhumanistinen maa, nyt kun alkaa olla ahdasta omalle väelle, niin aletaan ymmärtää mihin on jouduttu.

Lääkekeskeinen hoito on iso ongelma. Näin sanoi emeritusprof. Jaakko Seikkula pohjalaisessa 21.7. koskien mielialasairauksia. Aivan sama tilanne on kaikissa sairauksissa. Tämä tilanne syntyy siitä kun lääkemafia (lääketeollisuus) johtaa Suomen sairaanhoitoa kaiken kaikkiaan. Mitään parannusta ei ole näkyvissä, kun mikään Suomen hallitus ei näytä ymmärtävän tätä ongelmaa.

Suomalaisten SS-miesten valkopesu on hävytöntä hommaa. On itsepetosta ajatella, että suomalaiset olivat itärintamalla kuin pyhäkoululaiset. Onneksi on myös omaisia, jotka ymmärtävät tämän.

Helpostihan tangomarkkinoille saadaan satatuhatta kävijää, kun niillä on ne päiväkävijäpärstäkertoimet. Saman kertoimen mukaan meillä olisi vuodessa 730 asukasta ja 365 kissaa.

Olen huolissani näistä henkilöistä, jotka ovat muuttaneet pois Ristinummeelta ja ovat henkisesti siellä, että pitää lehdessä vielä haukkua. Olisi viisasta hakeutua ammattiauttajalle, ennen kuin se poikii lisää sairauksia. Lääkäri kirjoittaa mielialalääkettä, sekin voisi rauhoittaa aluksi jos se ei ole kehittynyt pahemmaksi.

Tyäministeri Harakka on tyypillisesti jommasta kummasta päästä kiinni tervatulla katolla. Toivoa sopii jotta pääsis lenthon. Niin loppuus joutavanpäiväänen kräkistäminen.

Ainakin Gerbyssä kaikki näyttävät kippaavan puutarhajätteet lähimpään pusikkoon.

KommentoiLuetuimmat kolumnit
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi

Luetuimmat yleisolta
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi

Luetuimmat paakirjoitukset
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi