Lukijoilta: Tekstaten

Mansikkasaaren ranta pysyy kiinni (Pohjalainen 23.7. s.8). Keneltä haen rahakorvauksen harmituksesta, kun en taaskaan voi kesälomallani pestä mattoja ja uida lähirannassani. Uimahallikin suljettu. Nyt hophop maauimala ensi kesäksi!

Hellan lettas, kullanmurun tennarit kastui, kovin on elämä vaikeaa!

Nuo Wasalandian rakennelmat olisi pitänyt purkaa jo ajat sitten. Tässä kaupungissa on sitten saamatonta sakkia.

Jairi Palonen kirjoitti täyttä asiaa! Mielestäni ruotsinkieliset lapset pitäisi laittaa jo varhaiskasvatuksessa suomen kielen kielikylpyyn. Ja jos Vaasaan halutaan asukkaita muualta Suomesta, tulee kaupungin luopua toimien ja virkojen kaksikielisyyden vaatimuksista.

Myllymäen tekstiin sellainen lisäys, että poliisi tekee nopeuteen varmuusvähennyksen 3 km/h, eli 6 km/h saa ajaa ylinopeutta ilman sakkoa + tuo 3. itse ajan aina 9 ylinopeutta. 100 alueella mittarissa 112 (mittarini näyttää 3 liikaa).

Kiitos, Jukka Ahlberg. Hieno kolumni kansalaisuusvalasta. Kannatan lämpimästi.

Italialaista luomua? Hmmm. Voihan se tietenkin olla, eihän sitä koskaan tiedä. Tai sitten tuote on ensimmäistä kertaa kohdannut sanan luomu pakattaessa.

En ole lestadiolainen, mutta arvostan heitä. Millainen Suomi olisi ilman heidän arvojaan ja työpanostaan?

Hautausmaa, kävin mieheni haudalla, miksi kuusiaita on jätetty hoitamatta siistiksi? Hautakivi oli aivan aidan sisällä. Ikävän näköistä. Koko hautakivirivi oli aidan sisällä. Eikö olisi parempi ottaa kivien takaa aita pois, kun se on jäänyt kokonaan hoitamatta.

Vaasan ydinkeskustan vetovoimaa voidaan lisätä tiivistämällä keskustan rakentamista. Tyhjät tontit käyttöön ja rakennuksiin lisää korkeutta. Missä muuten viipyy se Tammipihan korottaminen?

Tavallinen ihminen on alkanut miettiä, mistä nykyään erottaa rosvon ja poliisin.

Nykyisten huippuluokkaa olevien palohälytysjärjestelmien aikana tapahtuvat suurpalot mm. eläinkasvattamoissa kertovat huonosta markkinatilanteesta ja vakuutusyhtiöiden löperyydestä. Käy kalliiksi meille kaikille vakuuttajille.

Tangomarkkinat, onneksi en kuulu niiden kateellisten joukkoon. Karavaani kulukoo ja koirat haukkuu.

Taloyhtiön ilmastointi sais olla pidempään päällä näin helteillä (huh).

KommentoiLuetuimmat kolumnit
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi

Luetuimmat yleisolta
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi

Luetuimmat paakirjoitukset
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi