Lukijoilta: Tekstaten

Kalle Palanderia ei tuo Lappiin kotiseudun kaipuu vaan tyhjä lompakko. Niitä on paljon, missiä, näyttelijöitä ja urheilijoita jotka muuttaa joku joka viikko ulkomaille tai ostaa hotellin ym. Kohta on ainoa turva Suomen sosiaaliturva. Peppu kun aukee niin tänne reppanat vaan takasin.

Mitä sanoo Ruotsin ilmastoguru Greta, kun tulivuori tuprahti kerralla koko Ruotsin vuoden päästöt. Entäpä Suomen poliitikot?

Koska polkupyöräilijöitä ei ole saatu kuriin Vaasan keskustassa, olisiko syytä kieltää pyörällä ajo kaupungin ydinkeskustassa. Ajetaan jalankulkijoiden seassa ja ylitetään katuja vailla mitään tajua tai halua noudattaa sääntöjä. Jalankulkijat ja autot tulevat jotenkin toimeen keskenään, kunhan jalankulkijat eivät kävelisi päin punaista ja autoilijat kunnioittaisivat suojatietä. Pyöräparkit parin korttelin päähän torilta ja siitä eteenpäin kävellen.

Ei tartte enää mennä kuuntelemaan epäasiallisia mielipiteitä (ei tullu muistututusta) ei kaikille!

Kohta ei Pohjalaisen tarvitse kirjoittaa Veikkausliigan tuloksista kun siinä ei pelaa ketään vaasalaisia, vai mitä Minna Kallasvuo?

Muovijäte poltetaan siististi Vaasan seudulla, tuottaen energiaa ja lämpöä. Tutkijat sanovat että on parempi kierrättää kuin polttaa? Mutta ei liene kovinkaan ympäristöystävällistä kerätä erikseen, tuhansista astioista kaupungissa kuukausittain? Jäteautokantakin on jo aika iäkästä. Sitten vielä valmistusprosessi päälle. Osaako joku kertoa?

Tupakansavussahan on tutkimusten mukaan ihmisen terveydelle haitallisia aineita.

Ylen Pohjanmaan radiossa joka arkiaamu kaksi toimittajaa hölisee keskenään ja toinen toistelee omaa nimeään. Ärsyttävää. Yksi toimittaja riittäisi ja kyllä se toimittajan nimi on kuulijoille varmasti jo tullut tutuksi.

Kiilapalstan uuteen asfalttiin joku koira kuopii sepeliä. Ei muuten kannata puhua sinne narun yläpäähän, sieltä puuttuu järki.

Mitkä jätevedet johdetaan mereen Påttin puhdistamon kautta, johdetaanko myös Mustasaaren vedet, eli miltä alueilta näin tehdään? Joudutaanko edelleen vesisateen sattuessa päästämään kaikki jätevedet puhdistamattomina Påttista suoraan Isolahteen?

Mitä nämä täällä höpisevät? Totta kai Vaasa tarvitsee investointeja, kulttuurilaitoksia ja urheiluhalleja. Eivät ihmiset viihdy kaupungissa, jossa ei ole mitään ja jossa ei tapahdu mitään. Pelkät työpaikat eivät riitä nykyaikana houkuttelemaan kaupunkiin uusia asukkaita.

KommentoiLuetuimmat kolumnit
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi

Luetuimmat yleisolta
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi

Luetuimmat paakirjoitukset
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi