Lukijoilta: Tekstaten

Välillä kohtaa näitä pariskuntia, joissa toinen on kuin kotidiktaattori ja toinen alistuu. Ei ihminen menetä ihmisarvoaan parisuhteessa. Psyykkinen ja fyysinen väkivalta ei kuulu kenenkään perhe-elämään.

Korvaako YIT Mansikkasaaren kioskiyrittäjälle kesän parhaan sääviikon ansionmenetykset?

Olipa tyhmästi uutisoitu poliisitehtävien määrästä Seinäjoella. Ei se tehtävien määrä kerro mitään, jos sitä ei verrata kävijämäärään. Provinssissa moninkertaisesti väkeä kuin tangomarkkinoilla, joten kumpiko on pahempi per kävijä?

Seinäjokelaisena, pitkäaikaisena jalkapallofanina, ihmettelen suuresti, mihin on kadonnut vaasalaisyleisön pitkäperinteinen kiinnostus omaa joukkuettaan kohtaan. Vaikka sen menestys nyt on ollut heikkoa, tulisi joukkuetta sentään kuitenkin kannustaa. Kokkolassa viime ottelussa oli melkein 3 000 ja seinäjoella 4 000 katsojaa, mutta Vaasassa vain alle 2 000. Vaasassa ja Seinäjoella on molemmissa upeat stadionit, mutta jokin nyt Vaasassa mättää.

Liikenteessä vain köyhillä on kiire!

Vaihtakaa Vaasan ympäristöpomot ja viemärivastaavat jos eivät itse ymmärrä kantaa vastuutaan, anteeksiantamatonta tunarointia. Vaasan rantojen ja saariston vedet saastuneet. Bakteerit ja sinilevät voivat hyvin ja kukoistavat.

Jätefiaskossa unohdetaan vaasalaiset? Mitä tarkoittaa ottaa täyden vastuun? Onko se Onkilahden ennallistaminen? Millä tasolla on YIT:n maine nyt Vaasassa? Ottaisitteko viemärirakentajat tontille? Vähintä olisi ilmoittaa kaikki kuluerät ja toimenpiteet vaasalaisten tietoon, että kyetään pääsemään maksimissaan tyydyttävälle tasolle.

Sana ympäristörikos, ei Pohjalainen eikä Vasabladet uskalla näköjään nostaa pöydälle.

Miten Vaasan kaupungin viemärivalvonnassa ilmenee nykyisessä työssä vastuu? Muuta kuin luottamus? Voidaanko valvontakulut hyvittää, kun on tehty virhe, päästetty jätevettä noin 10 kuution verran Onkilahteen?

Voisko SB Paapat jo lopettaa? Vanhat miehet juoksee pallon perässä. Antakaa nuoremmille tilaa.

Miten on mahdollista, että presidentti Ahtisaaren toimistossa on toiminut SDP:n kansanedustaja Hussein al-Taee, joka kirjoituksillaan loukannut juutalaisia ja sunneja? Päätös: al-Taee erottava ja karkotettava. Ahtisaaren tuet valtiolta pois.

Käytiin Laihian hautausmaalla. On siellä todella nyt huono osassa käytäviä kävellä.

KommentoiLuetuimmat kolumnit
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi

Luetuimmat yleisolta
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi

Luetuimmat paakirjoitukset
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi