Lukijoilta: Tekstaten

Olipa hyvä kirjoitus Jukka Mäkyseltä. Ja eiköhän se oo niin että eduskunnassa on paljon pahempiakin konnia kuin Jukka. Pidätähän tontille kun ohi ajelet, puhutaan vähän veroeurojen maksusta työssäkäyntikuntaan. Olis oikeus ja kohtuus.

Lehtiä tyhjäävä roskisauto Viilarinkadulla perjantaina, jos et nyt kumminkaan peruuttaisi lähes ikkunan alle. Anna auton olla kadulla tyhjäyksen ajan. Voimakas dieselin haju tulee asuntoon sisälle.

Tein gallupin, mihin nettotuloon ihminen voi sanoa olevansa onnellinen? Vastaus: 2500e/kk käteen. Rinne tämä on mahdollista. Vaatii solidaarisuutta ja järjettömän byrokratian poistamista, yliop. ja ammakork. vähentämistä, eläkekattoa.

Alcheimerin voi pysäyttää, mutta miten? Sitä en kerro.

Uusin jätevesikohu Vaasassa on osoittanut, että viranomaisten tehtäviä ei saisi antaa yksityiselle firmalle. Tarkastusvastuu on nimetty lvi-töistä vastuussa olevalle työnjohtajalle. Tällainen vastuu ei voi toimia rakennusalan ketjutetuissa urakoissa.

Eipä voi kun toivoa jotta ympäristötarkastaja Esa Hirvijärvelle ja Irma Hyrylle aukees niinkun kissan poijille silämät. Milioona litraa valuu saastetta merehen, ennenkun heräthän päivhän.

Kolme tehokkaan valehtelun perussääntöä: 1) lupaa suuria 2) esitä asia yksinkertaistetusti 3) toista ja levitä valhetta usein ja säännöllisesti - järjestä itsesi jokaiseen mahdolliseen kanavaan.

Nyt vauhtia maauimalalle tai allas sea poolille. Lisäksi uimahalli auki koko kesäksi. Nyt vaasalaiset/turistit uivat sinilevässä tai paskassa.

Mistä Pohjalaisen toimitus tiesi, mitä siinä Samsungin huijausviestissä luki?

Näyttää siltä, ettei kukaan joudu vastuuseen paskaputken suuntaamisesta Onkilahteen. Rakennustarkastaja, YIT. Eikö ole mitään valvontaa?

Vaasalaisten kadehtimat (ns. juntit) Seinäjoki, Kauhava/Härmä ja jopa pikkuinen Isokyrö takoo joka viikonloppu rahaa kesätapahtumillaan! Oliskohan niin että kateus vie kalatkin vesistä kun Vaasassa ei onnistu mikään?

Vuokratuottokisailussa vertailua tehdään vain rahantekoluvuilla. Seurauksena on huterasti rakennettuja legopalikoiden näköisiä laatikoita. Arkkitehtuurin alennustila on masentavaa.

Suomalainen nainenkin saa olla naisellinen. Ei tarvitse olla joka paikan ylimatruusi.

KommentoiLuetuimmat kolumnit
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi

Luetuimmat yleisolta
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi

Luetuimmat paakirjoitukset
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi