Lukijoilta: TEKSTATEN

Eiköhän kaupungin kannattaisi siirtää se gym muualle, sen sijaan, että häädetään nyrkkeilijät ja monien muiden lajien harrastajat pois maapohjahallilta. Gymin käyttäjämäärä on pieni, luulisi sille muitakin paikkoja löytyvän. Aivan uskomatonta sekoilua, kalliiksikin tulee. Järki käteen.

Tätäkö me köyhät äänestimme: Rinteen hallitus palkkaa 15 valtiosihteeriä ja 69 avustajaa a 9000e/kk. Vuosipalkat 12,5 miljoonaa. Etuihin kuuluu virka-auto kuljettajineen.

Vaasan järki? Olen poikieni kanssa käynyt yli 10 vuotta nyrkkeilysalilla, nähnyt monen nuoren kasvavan aikuiseksi nyrkkeilyn parissa. Nähnyt sitä pyyteetöntä työtä mitä valmentajat siellä tekee. Kaupunkihan on täynnä (kuulemma liikaakin) halpoja kuntosaleja, jos sellaista tarvitsee. Miksi pilata loistava nyrkkeilysali, eikö puntit voi roudata johonkin muualle, tai tehdä isosta salista pelkkä voimailutalo. Tulisi varmaan veronmaksajille halvemmaksi.

Mikä haloo kissatalon avustuksesta. Ajatelkaa jos kaikki olis vapaina leikkaamattomina, mikä mediarumba siitä syntyis, kuseskeluista joka paikkaan. Ajatelkaa nyt järjellä asiaa, pikkujuttu avustaa kaiken hulabaloon rinnalla mitä avustetaan.

90-luvun laman jälkeen maassa ei ole ollut puoluetta, joka ajaisi eläk. pienitul. asiaa. Saimme Rinteen, joka ei ole kansan asialla, vaan jatkaa Lipposen ja Urpilaisen kansaa kuihduttavaa ryöstöä.

Jaksavatkin jotkut valittaa ja valittaa ruohonleikkuun äänestä! Olisko parempi jos pommit laulaisi? Mietipä.

Ehdottomasti Vaasan kaupungin pitää säästää, mutta ei tietenkään mun tai mun kaverin harrastustiloista, säästäkää muualta sillä mun harrastus ja kilpatoiminta on parasta ja samaa mieltä olemme kaikki lähes 10 harrastajaa. Sarkasmiako? Ehkä.

Eikö Häyry pitäisi panna jo vaihtoon kun kaupunki on aivan kuralla. Hulluja investointeja ja päätöksiä joilla on kauaskantoisia seurauksia pitkälle tulevaisuuteen. Ei hyvin mene Vaasalla. Lumio hoiti aikoinaan hyvin asiat mutta kateus vei hyvän johtajan.

Huonosti menee, jos pitää kytätä sunnuntaista nurmikon leikkaamista. Kaikilla ei ole siihen arkena mahdollisuutta. Terveisin yks vuorotyöläinen.

Suomen toivot ja tulevaisuus järjesti oikeen marssin sateenkaaren väreissä.

Hävetkää nuoret aikuiset, jotka tulette farkkujen polvet rikkinäisinä virastotyöpaikoille. Se, mikä sopii kapinoivalle murkkuikäiselle tai vapaa-ajalle, ei sovi aikuisten ihmisten työpaikalle. Ajatelkaa hieman toisiakin, paljas iho ällöttää farkun polvissa ja reisissä.

Kissojen ystävät voivat avata kukkaronsa nyörit ja antaa pikkusumman. Niistä kertyy suuri summa yhdessä. Mistä löytyy tilinumero???

Femman Rantahotelli menee hukkaan, koska en ymmärrä tanskan kieltä. Sääli!

Voi VR! Vaatikaa nyt joku siivu tierahoista kaluston huoltoon. Junat täynnä ja joka toinen vessa rikki.

Hyvät vaasalaiset päättäjät, jotka nyt säästämisen varjolla haluavat kurjistaa vaasalaisen menestyvän nyrkkeilyn ja laittaa ahdinkoon lajin harrastajat ja arvokkaan nuorisotyön. Tutustukaa lajiin ensin. Kuntosaleja on Vaasassa pilvin pimein, mutta vain yksi toimiva nyrkkeilysali. Mikä ihmeen ukkoseura tarvitsee oman salin? Eivätkö he voi treenata jollain muulla salilla? Halvemmaksi tulisi kaupungin kustantaa heille salikortti miltä tahansa jo olemassa olevalta salilta.

Mikäs siinä nurmikon leikkaamisessa sunnuntaina ärsyttää? Eihän sunnuntai ole enää ns. pyhäpäivä. Kaupatkin on hyvällä menestyksellä auki sunnuntaisinkin, vaikka ei ollu ennen. Päivä se sunnuntaikin on nimestään huolimatta.

Marketit, ne suuret alet vois laittaa sinne kuun neljännen päivän tienoille, että me pieneläkeläisetkin päästäis valitsemaan parhaimmasta päästä alemyyntiä.

Laitetaan keräys pystyyn kissatalolle! ihmisten tyhmyydestä johtuu, että on kodittomia kissoja olemassa. Joakim S, ole reipas ja aloita muutamalla satasella keräys, Pohjalainen tehnee asiasta uutiskynnyksen ylittävän jutun näin hiljaisena kesä-aikana.

Vaasan ns. talousahdinko johtuu valtion toiminnasta. Vaasa joutuu aina maksamaan itse investointinsa, kun taas Seinäkylä saa investointeihin valtionavun. Toivotaan, että tämä epäkohta korjaantuu nyt kun meillä on useampi kansanedustaja.

Ellei Vaasa investoi rohkeasti jäämme ilman uusia asukkaita ja veronmaksajia. Emmehän halua jäädä eläkeläisten reservaatiksi. Ottakaamme oppia Tampereelta, siellä uskotaan investointien tuomaan vetovoimaan.

Mitä järkeä pitää nyrkkeilysalia kun sali on kesäisin tyhjillään.

KommentoiLuetuimmat kolumnit
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi

Luetuimmat yleisolta
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi

Luetuimmat paakirjoitukset
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi