Lukijoilta: TEKSTATEN

Miksi kesän kukkakaupoissa ei ole hintoja ruukuissa tai hyllyn reunassa niin, että joutuu koko ajan hakemaan myyjää?

Minulle ei ole vieläkään valjennut miksi yhteen kasvaneiden Vaasan ja Mustasaaren pitää olla eri kuntia? Voisiko joku liitosvastustaja kertoa edes yhden järkevältä kuulostavan perustelun? Minusta kuntaraja on täysin typerä ja Vaasan seudun kehityksen ja kasvun jarru.

Käyn vain niissä liikkeissä joissa myös wc lähellä. Kaikki eivät ehdi Rewell Centeriin. Monella sairaus vaatii näin...

Erosin kirkosta kolme vuotta sitten, kun kirkko on luopunut jumalan sanan totuudesta. Liityin luthersäätiöön. Nyt on sellaista, kun kirkossa pitää olla. Raitista ja tervettä.

Ei ole potilaiden syy, että päivystävällä lääkärillä on paljon potilaita. Kaikilla on joku vaiva. Ammattinsa osaavan lääkärin pitäisi kuunnella potilaan vaivat rauhassa eikä alkaa valittamaan potilaalle, kuinka on kiire ja ollut päivän aikana paljon potilaita. Ei kukaan varmaan turhan takia tule vastaanotolle.

Nähtiin ensimmäinen uuden eduskunnan kokoontuminen ja jälleen kuultiin millainen on persut, maahanmuutosta ei mitään rakentavaa asiaa, turha puolue!

Eikö kaupungin kannattais hävitä se 200 000, jonka on laittanut Wasa Stationiin, jos siinä 50 miljoonaa säästyis velan hoitoon. Nyt ei olis varaa vaan hanke pitäis laittaa jäihin ja odottaa parempaa taloustilannetta, vapaita tiloja kaupungilla on kokouskäyttöön.

Vaasan talous on pistettävä kuntoon valtion rahoilla, koska valtion suoneniskut ja vuosia jatkunut Vaasa-vihamielinen politiikka on tuhonnut Vaasan talouden.

Voihan ja sanonko mitä näistä digiajan puhelinpalveluroboteista. Todellakin vielä kehittelyä kaipaavat. Yksinkertaista asiaa kysyin mutta ei ymmärrystä. Ja koko ajan sentit kuluina raksuttivat. Eihän ikääntyvää ole missään opetettu robotille puhumaan – josko ihan kuin idiootille vai vaan keskivertotyhmälle ja auttaisiko sitten huutaminen, kun on jo verenpaine katossa. Ja tämäkö on sitä palvelua, mistä pankille maksan.

Humanismin huippu on se, kun halutaan pelastaa Suomeen isiksen vaimot, jotka olivat ainakin hengessä mukana miestensä terroriteoissa.

Vaasa velkaantunut käsittämättömiin investointien vuoksi. Nyt sitten kaupungin johto on huolissaan, aikamoista teatteria. Palveluja karsitaan isolla kädellä eikä loppua näy.

Ei ihme, jos laatukenkiä valmistavat firmat menee konkurssiin, kun porukat kulkee kesät talvet tennareissa, myös keski-ikäiset.

Kun on tarpeeksi velkaa niin ei ole väliä mitä puuhataan. Tulevana kriisikuntana on hyvä kaivella ehjiin katuihin reikiä ja leikkiä pyörätiehassutuksia, jonkun päähänpistoksesta. Olis parempi keskittyä tuloksen tekoon, tai ottaa Rinteen tapaan sata avustajaa, jotka kertoo minkälaisia reikiä katuihin kannattaa tehdä.Erään pyöräily-ystävällisen kaupunginjohtajan ajatus oli ottaa yksi kaista pois, nyt lähtee loputkin.

Odotin jokakeväistä osuusmaksua asiointikaupastani! Mitä vielä, tänä vuonna tuli vain ylijäämäpalautus 85 centtiä. Ilmaa polkupyörän renkaisiin, vanhalla suvikullalla rasvaa, ettei pyörä kitise! Menoksi 15 km sivu hakemaan alennusmaitolitra! Olihan tällä kelillä maito piimänä, kun pääsi kotiin! Että sillä lailla!

Vaasa megasuperklusterikriisikunta? 20 miljoonaa pitäisi vuodessa jostain kaivaa. Jotkut vielä vakavissaan ehdottaa pesiskentän siirtoa jäteliejun päälle 10 miljoonalla. Haloo! Joku on nyt väärässä työssä. Pitäisiköhän vetää johtopäätöksiä osaamisestaan?

1920 rakennettu koulu on tehty paremmin, kuin 1960-luvulla tehdyt lisäosat, jotka on tehty suorastaan surkeesti. Kuka on syyllinen; rakennusalan opettajat, lattapääarkkitehdit, ahneet urakoitsijat, kyvyttömät timpurit, taitamattomat tilaajat vai kuka?

Kuinka paljon Vaasan sähkö saa veronmaksajilta tuulivoimatukiaisia?

Noudatetaanko Lammassaaressa nyt metsänhoitosuunnitelmaa vai tunteiden hoitosuunnitelmaa?

Hallitus kiristää lämmityspolttoaineiden verotusta. Tietääkö hallitus, että kiristäminen kuuluu rikoslain piiriin.

Moottoritien superympyrän kaistat liian kapeita rekoille!

Mitä enemmän digitaalisuus etenee, sitä enemmän Ylen lähetysten häiriöt lisääntyvät.

Kun korkeakouluihin päästään arvosanoilla, joistakin opettajista tulee rikkaita ja parhaat opettajat haukutaan ulos.

Kyllä viheriät on ny innoosnansa, kun on saanu ilamaston kohoralle. Helteet on historiaa.

Kommentoi
Luetuimmat kolumnit
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi

Luetuimmat yleisolta
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi

Luetuimmat paakirjoitukset
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi