Lukijoilta: TEKSTATEN

Koko valtakunnassa lintujen rauhoitusaika parhaillaan ja jatkuu elokuun alkupuolelle asti, koskee myös Suvilahden Hämeenlinnankatua.

Siis miksi kuulua enää kirkkoon. Nyt meni Vaasassakin pisteet päättäjiltä tämän kirkkoon kuulumattoman tilaisuuden sallimisesta. Tarvittaisiin jämäkämpää ja kirkon arvoihin tukeutuvaa kirkon päämiestä. Ei kirkkoon tarvitse haalia kaikkea vaan tervettä Raamattuun perustuvaa Jumalan sanaa.

Leivo, ei se ole mikään harhakäsitys, että Pohjanmaalla suomalainen selviytyy pelkällä suomen kielellä. Se on fakta, eikä suomen kieli aiheuta pienintäkään ongelmaa. Juuri tuon tyyppiset täysin tuulesta temmatut kirjoitukset ovat omiaan lisäämään todellisia harhakäsityksiä.

Ei Urpilaisen komissaariehdokkuudessa ole kyse tasa-arvosta eikä naisten suosimisesta vaan Rinne halusi antaa lohdutuspalkintona ja sovinnon eleenä tuon viran Urpilaiselle, kun hänet pudotettiin puheenjohtajan paikalta, koska puolue halusi jämäkämmän Rinteen puheenjohtajaksi.

Kirkko, palaa takaisin perustehtävääsi. Nyt tuntuu jo että kaikki sopii pyhän kirkon seinien sisäpuolelle.

Miksi säädetään lakeja, joiden rikkomisesta ei seuraa rangaistusta? Parempi, jos kansanedustajat lukisivat senkin ajan kännyköitään!

Taas on mummot huiputettu tekemään tuhansien eurojen likakaivoremontit. Lehdessä viranomainen kertoo, ettei likakaivon tekemättä jättämisestä seuraa mitään. Tätä on ympäristönsuojelu Suomessa, mummoilta taas rahat pois!

Ainoa asia, josta Suomessa enää saa rangaistuksen edes jollakin todennäköisyydellä, on ylinopeus. Muuten ollaan kuin Ellun kanat. Mikään ei ole enää väärin tai tuomittavaa – siltä näyttää.

Rauno Jokiniemi. Isiksen taistelujoukkoihin lähti tietoisesti isänmaansa hyläten niin miehiä kun naisiakin. Jos rikoksia on tapahtunut niin kuin epäillään, tutkimukset ja rangaistukset on suoritettava kyseisessä maassa. Ruotsalaiset toimi esimerkillisesti, isis-vaimo sai 15 vuoden tuomion ja kärsii rangaistuksen Irakissa.

VKS sai laajan päivystyksen kun kokoomus ei ole hallituksessa. Päätös oli ja on poliittinen . Samalla suli unionistien (liitosmielisten) väittämä Mustasaaristen kielteisestä vaikutuksesta VKS:n laajaan päivystykseen. Puolitotuuksilla (on toinenkin sana) oli ja on menty. Unionisteistä kultainen ja hunajainen olisi olo ollut sulautua rikkaaseen Vaasaan. Totuus on tiedetty. On nyttemmin ollut lehdissä. Ymmärtänet lukemasi vai jatkuuko itsepetos? Tutki Pohjalainen 21.5., Hokkanen ja VBL 4.6. En iloitse Vaasan ongelmista, on omiakin.

On kyllä himmeetä hommaa tämä politikointi. Vaasan sairaalasta tuli yhdessä yössä aluesairaala ja Jutta Urpiaisesta leivotaan eurokomissaaria ja ruatti taas ylioppilaskokeisiin. Voi hyvänen aika mikä sirkus tämä hallitus on.

Mitä tästä tulee? Me autoilijat ja me, jotka joskus otamme viiniä, maksamme taas koko yhteiskunnan laskun. Laittakaa nyt jo vero niihin pääomatuloihin. Mutta ei. Katos kun mitä sitä nyt omasta kassasta lyhentelemään. Oi oi, Espanja odottaa.

Ari Leivo, mitä yrität sanoa. Vaasan pelastus on rohkeasti tuoda suomen kieli edellä asioihin. Ja kielivaatimus pois. Täällä kyllä pärjätään vaikka ei omaisi mitään kielivaatimuksia.

Nelli Trömsö, ihana katsoa kun on niin vihkiytynyt omaan ammattitaitoon, ei tarvitse esiintyä. Sen aivan aistii ihan sivulta. Aivan ihanaa, että joku rakastaa omaa osaamista niin että muutkin aistii sen.

Ymmärränkö oikein, että nyt on saavutettu tasa-arvo kun ministereistä selkeä enemmistö on naisia? Jos voimasuhteet olisivat toisinpäin, meillä olisi vielä matkaa tasa-arvoon...

Vaasalla on kohta neljä kansanedustajaa. On kumma, jos he eivät saa mitään kaupunkiin tuliaisina. Teidän on hyvä muistaa, ketkä teitä äänestivät.

Suomi sai Rinteen hallituksen, jonka hallitusohjelma on hyvinvointiyhteiskuntaa edelleen tuhoava. Seuraavaksi maata uhkaa vakavat sisäiset ongelmat. Työväen, eläkeläisten ja köyhien ongelmiin ei tartuta.

Matti Jaakkola taitaa olla itse aika veitikka. Tiistain kirjoituksensa olisi ollut asiallisempi otsikoida: Historian muistelijat – aika veitikoita. Vähättelyssään (vain) 1400 suomalaisesta SS-vapaaehtoisesta verrattuna 9000 tanskalaiseen ja 6000 norjalaiseen Jaakkola siis taitaakin veitikoida itse. Eikös vain suomalaisia tarvittu oman maansa julkisella kotirintamalla niin huutavasti, ettei heitä tainnut riittää enempää Waffen-SS-vapaaehtoisiin?

Vaasan sähkön yhtiöissä oletetaan, että lasku on asiakkaalla heti kun lasku päivätään? Postin nopeus ei ole sama kuin sähkön!

Kommentoi
Luetuimmat kolumnit
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi

Luetuimmat yleisolta
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi

Luetuimmat paakirjoitukset
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi