Lukijoilta: TEKSTATEN

Kasarmintorin alueella ei ole mitään sakkorysää! Asiasta on nyt henkilökohtaista tutkimustietoa. Normaalin autokoulun käyneellä ei ole mitään vaikeuksia lukea paikalla olevista merkeistä mihin voi pysäköidä ja koska ja kuinka pitkään. Eikä tarvitse osata kuin muutama joka paikassa yleisesti käytetty merkki.

Kiitos teille kaupat joissa istuimia meille joilla liikkuminen vaikeaa .. huilaaminen auttaa ostosten välillä.

Vaasalaiset huom! Me saamme nyt sen laajan päivystyksen kun (kok) ei ole maan hallituksessa. Vaasan ja muun maakunnan tulisi muistaa tämä!

Pullamössönörttien lukioliitto ja setätoimittajat ovat kauhuissaan ruotsinkielen palaamisesta yo-kirjoituksiin. Kyseessähän on kuitenkin älykkyystesti, eikä ylivoimainen tehtävä. Kaksikielisissä maissa kaikki hiukankin fiksummat pystyvät toimimaan kahdella kielellä.

Olen valmistunut lähihoitajaksi -07 pääaineena vanhushuolto. Älkää hyvät nuoret valitko tätä alaa. Pieni palkka ja haukkumiset tulevat joka tuutista.

Suurin osa Vaasan liikennevaloista täysin tarpeettomia ja lisää suunnitellaan! Lisäksi valojen ajastukset ovat aivan pielessä. Esim. Korsholmanpuistikolla joutuu odottamaan valoissa minuuttitolkulla, eikä autoja ole tulossa mistään suunnasta. Ylitettäessä Konepajakatua kohti kirjastoa saa painaa kaasun pohjaan ehtiäkseen ylittää Pitkänkadun vihreillä valoilla. Korkeintaan 2 autoa ehtii, osa ajaa ”vanhoilla vihreillä”! Mistähän löytyisi niin viisas mies (tai nainen!), joka saisi valojen ajastukset kohdalleen? Pitäisikö kysellä Kivennavalta...?

Oma. Vamia. Kaikkea siellä on sattunut eikä koulun lopetus todellakaan ole ollut motivaation puute. Tarttukaa koulun ongelmiin.

Kreikkalaiset saivat rahoittajan ja ovat innoissaan kun tuttu pankkiiri Urpilainen tulee ajamaan heidän asioitaan suomalaisten rahoilla.

Rinne unohti hallitusohjelmassa lapsiperheen toimeentulon kotimaassaan. Lapsilisien nosto syntyvyydenkin kannalta olisi ollut yksi parhaista teoista. Lapsilisiin ei ole tehty minkälaisia korotuksia. Vuosikymmeniin. Suomi katoaa kartalta. Ainakin suomalaiset. Häpeä Rinne.

Vaasalla paremmin kuin koskaan eli 5 kansanedustajaa Strand, Berg, J Mäkynen, M Mäkynen ja Ollikainen jos hänetkin laskee vaasalaiseksi.

Nyt vahvistui käsitys, että poliitikoilta on kadonnut suhteellisuudentaju ilmastoasiassa. Kohtuus ja tolkku kateissa.

Laivapuiston lomariehan vapaaehtoisista kysyisin, tarvitaanko esim. järj.valv.kortti tai hygieniapassi tms.

Jos kynsiä syyhyttää tutkia toisten postilaatikkoa ja viedä sieltä laskuja! Maksa ne myös, niin uteliaisuutesi palkitaan! Vai haluatko vain muuten tietää naapurisi asioista!?

Kyllä on lapsellista tämä aikuisten miesten kitinä vaaleista ja hallituksesta tuolla somessa, hankkikaa nyt itsellenne oma elämä älkääkä tehkö itsestänne vielä typerämpiä kuin oikeasti olette!

Mitähän pitäisi tapahtua, että lakkaisimme pahoinpitelemästä vanhuksia, naisia, lapsia, eläimiä ja luontoa?

Hallitus tuli ja ohjelma on järkyttävä tavallisen tallaajan näkökulmasta. Oikeita sosiaalidemokraatteja ei ole ollut sitten 80-luvun. Lipponen, Urpilainen, Rinne eivät ole sos.dem. oikeita puolustajia. SAK:n on herättävä.

Joku kirjoitti että nyt alkoi köyhien kyykyttäminen autoveron myötä kun SDP pääsi valtaan. Tiedoksi vaan että köyhällä ei ole autoa. Terveisin köyhä autoton.

Nyt kun hallitus on luvannut Vaasaan laajan päivystyksen sairaalan, pitäisi ottaa uusintakäsittelyyn myös pelastushelikopterin sijaintipaikka ja Kolmostien linjaus.

Kiitos Minna Akimo hyvästä kolumnista torstain Pohjalaisessa.

Kyllä me laihialaiset olemme huolissaan sairaalamatkan pituudesta. Nimimerkki sydänpysähdys Laihialta!

Hyvä Matti Hurme! Sotahistoriasta kiinnostuneille mielenkiintoista luettavaa. Loppulauseesi on paikkaansa pitävä. Minustakin on täysin käsittämätöntä, että Britannia julistaa sodan pienelle Suomelle vain Stalinia miellyttääkseen.

Minne menet, Vaasan kirkko? Voi aikoja, voi tapoja! Taidan erota kirkosta.

Sport, pitäkää huolen tulevista rahoistanne ettei mene niin kuin toisen divariin menevän vaasalaisjoukkueen rahat jonka tuuli vei.

Haloo! Miten on mahdollista, että RKP neljän prosentin kannatuksella sai kaksi ministerin salkkua. Kuka perustelisi tätä järjetöntä päätöstä!

Kommentoi
Luetuimmat kolumnit
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi

Luetuimmat yleisolta
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi

Luetuimmat paakirjoitukset
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi