Lukijoilta: TEKSTATEN

Se on sitten VPS:n pomojen vika jos pudotaan divariin. On se käsittämätöntä ettei valmentajaa vaihdeta. Kai te tiedätte kuinka vaikea on nousta takaisin liigaan divarista. Tehkää jotain. Jos VPS joskus saa uuden valmentajan niin ei tehdä tuollaisia idioottimaisen pitkiä sopimuksia.

No nyt tämä hallitus kaatuu alkumetreillä! Bensaveron nosto, tietullit, asunnon korkovähennys pois, verot kiristyy ja ostovoima vähenee! Nyt liikutaan vaarallisilla teillä ja ajetaan Suomi konkurssiin väkisin! Kohta kansa kävelee kadulla ilman kotia ja työtä!

Maskun mainoksessa opittu uus sana Ameriikasta, wau! Nykyään ohjelmissakin tekoitketään. Lapsellista.

Kun oikeistolaista hallitusta muodostettiin, niin ministeriöiden vihervasemmistolaiset vuoti tietoja medialle.

VPS kiitos ja näkemiin. Yli 10 kk kun viimeksi voitettu liigapeli. Jatketaan kun käskijä vaihtuu penkin takana.

Tyttöjä patistetaan opiskelemaan tekniikkaa. Hyvä. Mutta miksi vain pojat työllistyvät, jopa erittäin huonoin paperein ja tohtoritytöt tekevät silpputöitä jopa kaupan kassoina. Missä on tekniikan työvoimapula ja tasa-arvo?

Kaikki Vaasan urheilumiehet vastuuseen veronmaksajien rahojen väärinkäytöstä!

Kiitos kaupungin puisto-osastolle ja Leila Ronkaisellle tiimeineen kun Kronvikin uimarantaan saatiin penkki.

Ihminen on keksinyt maankäytönsuunnitelman.

Avionrikkoja ei petä pelkästään puolisoaan, hän pettää myös lapsensa. Aviorikos on röyhkeyttä puolison ihmisarvoa vastaan. Rikkomuksensa kautta hän tuhoaa kodin ja ihmissuhteet. Se on petos jonka seuraukset ulottuvat laajalle koko sukuun.

Ällistyttävää miten suhtaudutaan tupakan savun vaaroihin vähätellen.

Miksi SAK antoi massiivisen rahoituksen EU-vaaleissa Heinäluomalle eikä Miapetra Kumpula-Natrille. Miehelle oli tarkoitus ostaa komissaarin virka. Nyt on tärkeää että Kumpula-Natri valitaan. hävytöntä toimintaa SAK:lta.

Voihan tätä nykymaailmaa. Hankit älypuhelimen, eikä edes ihan halvimmasta päästä. Valitset liittymän ihan sikana säkissä, että mitenkä kotona on kuuluvuus. Jos olet valinnut väärin ja kuuluvuus onkin ihan mitä sattuu niin voi voi, olipa huono tuuri. Ja vielä pitäisi pankkiasioita ruveta puhelimella hoitamaan.

Rinteen vihervasemmistovaikutukset alkaa näkyä; polttoaineen hinta noussut yli 10 senttiä ja pörssikurssit laskeneet lähes tuhat pistettä.

Kaupungin 02/2019 asukaslehdessä ollut Korsholmanpuistikon siltakuva, miellyttääkö sen ulkonäkö asukkaita? Olisi ehkä ollut paikallaan julkaista ne pari muutakin kilpailun 20 000 euron palkkion saanutta siltakuvaa julkisesti nähtäville. Veronmaksajillakin olisi voinut olla sanomista. Kuka sen sanoo, että pienessä valtaryhmässä se paras maku on? Esimerkkinä Kalarannan rakennelma!

Ay-liike kerää verovapaasti rahaa, jolla rahoittaa eri henkilöiden vaalikampanjoita. Kuinkahan rahoitus on jakaantunut miesten ja naisten kesken?

Varsinaisia lässyttäjiä nuo Eurosportin pyöräilykisojen selostajat.

Minä vuonna Mustasaaren kunnan hallitus saa puheenjohtajaksi muun kuin RKP:n? Silloin kun Suomi voittaa jalkapallon maailmanmestaruuden.

Nyt on Vepsun vaihdettava valmentaja, oli rahaa tai ei. Nyt olisi reilun kahden viikon tauko peleistä, niin ehtisi uusi koutsi vähän ajaa täysin uutta pelisysteemiä sisään.

Kaupunki näytti sen taas. Liikuntatuet VPS, Sport, Royals. Hölmöläiset: seurat ovat ammattilaisia ja toimivat markkinoilla. Kaikki tuki pitää antaa lapsia liikutteliville seuroille.

RKP ja Vaasan kaupungin virkamiesjohto ajavat Vaasan valtion tarkkailuun. Perhe, sos. ja terveysasiat syvältä, maksuja ja veroja lisätään. Huippuna seuratuet Sportille ja VPS:lle.

Jukka Jalonen teki sen ja vielä MM-tasolla. Eli antoi mahdollisuuden pelaajille, jotka eivät ole NHL-tasoa, vaan pelaajia, jotka antavat kaiken joukkueensa ja valmentajansa, (joka välittää heistä) puolesta. Näin saisivat tehdä myös eri joukkuelajien piiritason valmentajat, jotka peluuttavat vain samoja pelaajia. Kun aina samat pääsee kentälle, ei joukkue kehity, ei penkeillä istujat, eikä kokoajan kentälle pääsevät, kun motivaatio hiipuu molemmissa tapauksissa.

Carola Lithen toteaa itsekeskeisyytensä pauloissa, että hän ei voi tehdä syntyneen ja aiheuttamansa selkkauksen osalta mitään. Mitenkä niin? Luottamusta on tai sitä ei ole. Jos hänen asemassaan sitä ei ole niin eroaminen on ainoa mahdollisuus.

Kommentoi
Luetuimmat kolumnit
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi

Luetuimmat yleisolta
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi

Luetuimmat paakirjoitukset
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi