Lukijoilta: TEKSTATEN

Uuden toimitusjohtajan mukaan Vepsussa ei ole rekrytointiprosessi alkanut vaikka toimitusjohtajan mukaan hän on kertonut asiasta jo syksyllä. Onko VPS:n hallitus tehtäviensä tasalla?

Miksi suuria tuulivoimapuistoja ei tehdä Merenkurkun laajoille matalikoille. Täällä olisi tuuliolosuhteet optimaaliset.

Riistapeltojen tukeminen pitää lopettaa. Nämä ns. riistapellot on paikkoja, jossa salametsästäjät autoista ammuskelee valonheittäjät katolla riistaa. Tämäkö metsästystä, kun ammutaan holtittomasti ja laittomasti. Virkavalta voisi puuttua asiaan rajummin.

Ohitustien ympyrä tukossa lauantaina. Kuka suunnittelee Kivihaan kauppakeskuksiin johtavan kapean yksikaistaisen kadun? Ja ympyrät täytetään pusikolla, ettei näe toiselle puolelle.

Kepun alamäki alkoi kun puoluejohto unohti alkiolaisuuden, petti maaseudun ihmiset ja maanviljelijät. Tulee olemaan 6 % puolue. Myös uusi sotehölmöily kaatuu ja taas palaa epätyöhön satoja miljoonia.

Laihialaiset huomio! Jos liitytte E-P:n sairaahoitopiiriin, matka on 70 km ja risat. Miettikää sitä, kun kuljette omaistanne katsomassa sairaalassa päivittäin. Yli 50 km matka Tervajoelta Seinäjoelle teki suuren loven eläkeläisten kukkaroon ja kilometrejä autoon. Vai yleisilläkö aiotte kulkea?

Miksi maksaisin minäkään kirkollisveroa, jos kirkko antaa samat palvelukset, hautajaiset ym. eronneillekkin. Miksei heitä kertalaskuteta asioista , jotka muut maksavat veroina. Diakoniatyö ja varattomuus on eri asia. Tiedän monia, jotka laskelmoivat.

Mustasaaren valtuuston puheenjohtaja Lithen on oikein peluri. Sen sai huomata valtuuston kuntaliitoskokouksessa ja taas nyt hallituksen järjestäytymiskokouksessa.

Ruotsissa esiintyy hirvessä cwd-näivetystautia. Taudin leviämisriskin vuoksi olisi syytä Pohjanmaan alueella ampua ylisuuri hirvikanta. Tässä on suuri mahdollisuus tuhota naudanlihan sekä maidon tuotanto, jos tämä tauti leviää nautaeläimiin. Sikarutto on tämän rinnalla pieni riski.

Kunpa meitä hädän hetkellä auttavat tieteentekijät, lääkärit, palomiehet, poliisit, sairaanhoitajat, sossuntädit ym. saisivat meiltä samanlaista kiitosta kuin kultaleijonat! He olisivat sen oikeasti ansainneet.

Pietarsaaren kalakisa, meinasi mennä aamukahvi väärään kurkkuun, kun luin että roskakaloja ei mielestäsi tarvi heti tappaa pyytämisen jälkeen. Sinulle tiedoksi, roskakalakin on elävä olento eikä sitäkään saa tietoisesti kiduttaa.

Vihreät saivat Suomessa voimaan kelopuiden hakkuukiellon. Jos kelopuita hakattaisiin rakennuskäyttöön ja tilalle istutettaisiin uusia puita, saataisiin lisää hiilinieluja.

Voi hyvät veljet, Kataisesta taitaa tulla Sitran yliasiamies.Todella fantastista!

Ex-kansanedustaja Lasse Hautala odottaa, siis odottaa! työtarjouksia. Missä on se aktiivimalli nyt? Taitaa olla etääntynyt oikeasta elämästä.

Kamalin kansantautimme on kateus.

Kustaalantiellä kävellessä hämmästellään lasten jatkuvaa tupakointia ja usein ympäristöön leviävää outoa imelää hajua vanhan lastenkodin nurkilla.

Nykyisessä järkyttävän huonossa taloustilanteessa Vaasan kaupungin on heti vetäydyttävä 50 miljoonan Wasa Station -hankkeesta! Rewell Centerissä on jo aivan tarpeeksi tyhjää liiketilaa. Käykää katsomassa. Ja kun sairaanhoitopiirin sote-talokin kaatui Vaasan kontolle. Olemme kohta kriisikunta. Häyry toimi!

Miapetra Kumpula on sopiva ja kokenut komissaariehdokas.

Kari Uusikylän Pohjalaisessa 24.5. julkaistu kolumni oli kyllä täyttä asiaa.

Avohakkuu on tuloksekkaan metsänhoidon sadonkorjuuta. Tätä eivät vihreät mepit hyväksy. Surullista ylimielisyyttä.

Europarlamentissa saa tuplapalkan tekemättömästä työstään. Onko oikein?

Turha ihmetellä EU-vaalien alhaista äänestysprosenttia, kun moni näki ehdokaslistan ensi kertaa äänestyskopissa ja vielä harvempi tiesi, kuka oli haamuehdokas ja kuka oikea. Tämä ei ole demokratiaa!

Eikö katuvalottomassa energia-pääkaupunki Vaasassa voisi määrätä lisäksi pimennysverhot talojen ikkunoihin. ettei niistäkään näkyisi valonpilkahduksia. Niin, ja näyteikkunat ja mainosvalot myös pimeiksi!

Totesin vaasalaisten autokatsastusasemien hinnat korkeiksi (65-84 euroa) joten ajelin Seinäjoelle. Leima 34 eurolla kaikkine mittauksineen Joupissa. Vanha auto oli hyvässä kunnossa.

Kommentoi
Luetuimmat kolumnit
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi

Luetuimmat yleisolta
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi

Luetuimmat paakirjoitukset
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi