Lukijoilta: TEKSTATEN

Henrik Gräsbeckin kirjoitus kaupungin tilasta ja talouden hoidosta on synkkää luettavaa.Veronmaksajana olen todella huolestunut päättäjien ammattitaidosta. Häyryn ja ylemmän johdon tekemä vastuuton toiminta on ajamassa veronmaksajat ahdinkoon. Paniikki valtaa kunnan työntekijät isojen säästäessä tavoitteiden vuoksi.

Onhan ne ketkuja, nuo antti rinteet ja kumppanit. Veroja ei koroteta, vaan niitä keksitään uusia. Maakuntien verotusoikeus, lähdeverolaajennukset jne.

Suomen pitäisi ottaa mallia Unkarista. Siellä on rajoitettu haittamaahanmuuttoa ja rahoja käytetty lapsiperheiden tukemiseen. Unkarissa on positiivinen väestönkasvu. Jos sama toteutuisi Suomessakin, niin täällä asuisi jatkossakin suomalaisia.

Vaasa ja Mustasaari, haloo nyt. Yhdistykää asap ja liittykää kasvavien kaupunkien joukkoon. Vain yhdistyminen takaa VKS:lle laajan päivystyksen, yliopiston säilymisen ja väestön kasvun jne. Muuten keskusta jyrää seudun ja tukee Seinäjokea.

Mia-Petra Kumpula! Miksi Suomen tai Puolan tulisi maksaa sakkoa jos Saksa kutsuu EU:hun maahanmuuttajia?!

Ilmastokiima on saanut aivan järisyttävät mittasuhteet tässä 5 miljoonan asukkaan maassa, järki katosi lopullisesti näiltä vouhottajilta.

Kansa halus keskustan sivuun, nyt ne sanelemas ehtoja hallitusneuvotteluissa. Sipilä jatkaa ja Rinne vain hymyilee. Mihinkähän unohtui täyden päivystyksen sairaal Vaasalle?

Gerby-Västervik, ei saatu tänne toimivaa huoltoasemaa, ei apteekkia ym. Nyt ollaan viemässä terveyskeskusta! Ensiksi kirkkopuistikko 26:een ja sen jälkeen H-taloon. Molempiin huono päästä autolla. Hyvät ihmiset, tarttis varmaan tehrä jotain!

Muutimme perheen kanssa 6 vuotta sitten Vaasaan ja olemme huomanneet kuinka Vaasan johto hoitaa veronmaksajien asioita. Niinpä teimme päätöksen myydä talo pois ja muuttaa kaupungista. Jäi huono kuva Vaasasta ja sen päättäjistä.

Esiintymislava kadonnut Rewell Centeristä. Kuollut tunnelma. ex nihilo nihil.

Vaasan liikennekulttuuri vain huononee. Todella vaarallisia kokemuksia. Pyöräilijät ja kävelijät menevät aina ensin ja luottavat että autoilija väistää. Vikaa myös kuskeissa. Liian paljon hermostuneita. Esim. 24.5. valkoisen pakettiauton tyyppi rupesi huutamaan prisman bens. asemalla ennen kuin ehdin itse omaan autooni.

On törkeää miten perinteiset puolueet ja Yle yrittävät vaikuttaa ilmastohörhöilyyn, kun maamme osuus on 0,015 pros. Järkyttävää, että yliopistonuoret on menny tähän. Tällä saadaan vain maamme tod. ong. sivuun.

Autot häädetään kaupungin keskustasta. Pyöräilijät valtaavat kävelykadutkin. Sitten ihmetellään, miksi liikkeet eivät menesty.

Rakensin 70-luvulla säädettävän powerin, eikä sen muuntajan käämeissä ole havaittu virran aiheuttamia kulumisia, Onko Carunan siirtoverkkojen johtimissa havaittu vastaavia kulumisia?

Ihmiskato Vaasan ilmastotapahtumassa selvä, ihmiset ovat tulleet järkiinsä. Toisekseen lopettakaa tämä lasten ahdistuksen lisääminen, sairasta. Varmasti asian eteen tehdään hyviä ratkaisuja mutta se vie aikaa ja lapsi ei tätä ymmärrä, siis että se vie aikansa.

Eikös tämä ruotsalainen ilmastotyttö kuulemma näkee hiilidioksidin? Olisiko nyt syytä hänestä huolestua, suomalaistenkin, kun ilmastostakin pitää.

Mäntymaa saisi tutkia vähän tarkemmin yhtiönsä historiaa. Wärtsilä toimitti voimalaitoksen Pohjois-Koreaan 2000-luvun alussa.

Ylen arvostelijat huomatkaa, että pääosin tiedotusvälineet ovat porvarien hallussa. Myös ylessä on porvarit mukana.

Kuinka alhaisiksi menevätkään kuntaliitosvastaisten menetelmät Mustasaaressa! Valehtelua, venkoilua, tahallista viivyttelyä jne. Kun sitten heidän esiin nostamansa kahden listan suhteellinen vaalitapa ei tuottanutkaan toivottua tulosta, yrittää valtuuston pj tuhota nuoren puoluetoverin EU-vaalit. Koska kansalle avautuu Rkp:n valikoiva avarakatseisuus.

Eräät Mustasaaren päättäjät ovat uutisista päätellen eläneet kuin pellossa. Valtuuston puheenjohtajan ei kuulu ihmetellä julkisuudessa kenenkään äänestyskäyttäytymistä. Vaihtoon vaan!

Kaikilla ei ole hyvä, toisilla soi radio parvekkeella, toisilla haisee tupakka, millaiset naapurit onnistut saamaan.

Samuel Broman. Onnittelut mustasaaren kunnanhallituksen puheenjohtajuudesta. Pidä mielessä fuusio ja jatka Lasse G:n hienoa työtä. Eiku tulta päin.

Mihinä ne ilamastoviheriät ny luuraa, kun on näin kylymä?

Kommentoi
Luetuimmat kolumnit
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi

Luetuimmat yleisolta
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi

Luetuimmat paakirjoitukset
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi