Lukijoilta: TEKSTATEN

Kiitos Katri Dietz kirjoituksestasi Kasarmintorin sakkopyydyksestä. Tahallaan tehty ja erittäin lapsellista. Tori ammottaa tyhjyyttään! Missään lähistöllä ei vapaita parkkipaikkoja! Pakko pysäköidä sinne. Esim. lääkäriaika määrää. Suuttumus ja viha keskustaa kohtaan kyllä kiehahti 50e sakosta!

Te ittiännä täynnä olevat virkanaiset, kun luvataan, että soitatte myöhemmin, niin pitäkää myös lupauksenne? Eläkeläinen?..!. Ei ooo kuulunna!!!

Kyllä pitäisi ottaa selvää faktoista ennen kuin alkaa kirjoitella mitä sattuu. Tällä palstalla joku politiikan asiantuntija väitti, että rkp:llä on Vaasan kaupunginvaltuustossa enemmistö. Valtuustossa on 59 jäsentä, joista 18 rkp:stä. Joko kirjoittaja ei tiedä mitä sana enemmistö tarkoittaa, taikka sitten matematiikka ei ole hänen vahvimpia puoliaan. Vai onko kenties Vaasassa ihan omat trollit?

Viikon kesti kirje tulla Kaskisista Vaasaan eikä oltu silti keritty leimata merkkiä. Voihan sen panna kiertoon. Hyvä posti, se palvelee.

Kotirannalla liikkuu joku tosi laiska/kiireinen koiranulkoiluttaja kun ei kerkee pysähtyä koiran kakkatessa, pökäleitä on tasaisin välein tiellä metrien etäisyydellä! Koita itte kakkia kävellessä. Ei mua ne pökäleet niinkään häiritse vaan koiraa käy sääliksi!

Ei mikään ihme että Vepsun talous on kuralla. Ei veikkausliigan tylsin pelitapa kiinnosta katsojia. Tämän kertoo selvästi katsojamäärät.

Tuli lämmitettyä rintamamiestaloa turhaan talven. Öljyä paloi ja tuli co2-päästöjä. Ensi talveksi kaadan pakkasnestettä avoimeen paisuntasäiliöön ja sammutan öljypolttimen ja lennän talveksi vaikka Thaimaaseen. Finnair-yhtiön koneiden jäänestoon lotraama propyleeniglykoli olisi hyvää mutta ei sitä netistä löydy kuin vihreiden ökyhintaan.

Ilmasto ei siitä parane jos suomen kansalta aletaan periä ilmastoveroja tämän konkurssikypsän valtion menoihin. Ihmisten köyhyys vaan lisääntyy.

Vuorisen taktiikka kolme puolustajaa palloilee keskenään maalivahdin kanssa on tuhoon tuomittu ja vie 500–1000 katsojaa lehtereiltä, kun eivät jaksa katsoa. Nyt kakkoskoutsi ruoriin ja hyökkäävää jalkapalloa, niin kansa palaa.

1000 mw tuulivoimalaa tuottaa hyvällä paikalla vuodessa 3 twh. Suomen soissa 20 000 twh. Google maps -sivuilta näkee hyvin turvekentät ja siitä saadut turvepellot. Turvepelto sisältää luonnostaan runsaasti typpeä. Sivuilta näkee myös että vesiä ei yleensä suolta johdeta minnekään ojasta. Turvepellettiä ei Suomesta saa vaikka Youtubessa mainostetaan pientä pellet machinea jossa 1,5 kw moottori ja tuottaa 80 kg/ h pellettiä eli 400 kwh.

Rkp:n takinkääntö. Tämä on törkeämpi petos kuin Puskan ja Kosken sairaalavastaiset äänestykset. Nelisen vuotta vastustatte keskustan maakuntamallia ja nyt lähdette sitä toteuttamaan!! Jokke ja Mikko, nyt meni tämän perheen äänet, vain sen takia että joku pääsisi ministeriksi.

Kyllä nyt tempun teit Rinne. Rkp ja kepu hykertelee kun uutta maakuntahallintoa aletaan kokoamaan. Siinä ei Vaasan demareilla ei ole mitään jakoa enkä enää ikinä äänestä demareita.

Työkaverit muualta Suomesta naureskelee Suomen vaasalaisinta sähköä -mainokselle. Ei kuulemma pikkukaupungin sähkö kiinnosta.

Huawei on vuosia kehittänyt omaa käyttöjärjestelmää, tulisi syksyllä käyttöön, että se siitä Trumpin jarrutuksesta. Rengistä tulle pian isäntä. Aika näyttää mitä isäntä määrää. Suomessakin tarkkana kiinalaisten rahoituksesta, ettei tule oho-tilanne.

Voisiko Laihian kunnan vaikuttajat selvittää ihan itse ja paikalla käymällä, selviääkö Vaasan keskussairaalassa suomen kielellä vaiko ei? Uskon, että asian selvittäminen Seinäjoelta on turhan mutkikasta. Vai onko noin 50 000 suomenkielistä vaasalaista vuosikymmenien kokemuksella väärässä? Tekstari-palstalla riehuvat omaan pesään sontimisesta nauttivat älköön vaivautuko!

Kyllä on kiva katsella kun moottoritietä, Kokkolan ja Porin tietä tulee vaasalaiset autoillaan. Ja kaikilla polkupyörät koukuissa. Hyvä yliopisto.

Hei Laihian päättäjät ja kuntalaiset. Vaasa on enemmistöltään suomalainen. Sairaala on kaksikielinen. Palvelua on saanut molemmilla kotimaisilla kielillä. Sairaala on nopeamman matkan päässä meistä laihialaisista. Minua ei ole koskaan hoidettu ruotsiksi. Monia on ambulanssikyydillä kesken matkan Rudolla täytynyt elvyttää kun sydän on pysähtynyt, sen jälkeen Vaasa on hoitanut asiakkaan loistavasti, kokemusta on. Oletko itse ollut hoidettavana vastaavassa tilanteessa tai muuten? Suomenkielinen.

Missä luonnonsuojelijat, kun kulotetaan metsää pesintäaikaan? Julmaa toimintaa hävittää pesät ja poikaset polttamalla!!!!

Kommentoi
Luetuimmat kolumnit
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi

Luetuimmat yleisolta
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi

Luetuimmat paakirjoitukset
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi