Lukijoilta: TEKSTATEN

Jos tuo rykelmä muodostaa maahan hallituksen tuolla tunnustelijalla, olemme tuhoon tuomittu kansakunta, herra varjele meitä näiltä!

Vai lisätään veroja miljardilla Rinteen joukkion toimesta. Talouden tuhovoimat pääsemässä irti. Ay-liikkeen verovapaista rahavirroista se raha löytyy, mutta tuskinpa otetaan.

Bernerin pankki rahoittaa Wärtsilän tehdashankeen, ei siinä mitään, mutta mielenkiinnolla seuraan mitä liikkeitä tehdään rata- ja väylähankkeissa.

Oletko aina noin pahalla päällä, kun pitää keittiön kaappiensa ovia noin lujaa paukutella.

Nykyisin taitaa olla kaikki tuuraajat tylyjä kolmikymmenvuotiselle asiakkaalle. Kun eläkeläinen menee tiskille hoitamaan pikku eläkeasioitaan, niin ollaan koppavaa. Kun sanoin, onko vaihdettava pankkia, kuului tiskin takaa, sen kun vaihdatte.

Joku täällä itkee Krimin kohtaloa, se ei tuo suomalaisille leipää! Minä itken oman työpaikkani perään, sen menetin Venäjän pakotteiden vuoksi.

Hei sinä, joka väitit että rkp on enemmistönä Vaasan valtuustossa ja määrää kaiken, niin tiedoksi: rkp 18, sdp 13, kok 10, ps 6, vihr 4, vas 4, kesk 2, kd 2, tässä ovat puolueiden paikat Vaasan valtuustosssa. Miten saat lukeman että rkp 18 on suurempi kuin nuo muut yhteensä ja määrää kaikesta! Rkp on suurin puolue mutta ei yksin pysty mistään määräämään!

Voi, miksi pitää joka kevät alkaa murehtia, miten VPS:n käy! Rentous ja ilo peleistä puuttunut kauan ainakin katsomossa!

VPS-johto tehkää nyt jotakin välttämätöntä, näin ei voi jatkaa. Yleisö ja pelaajat turhautuvat lopullisesti. Putoaminen liigasta merkitsee lopun alkua 95-vuotiaalle kunniakkaalle seuralle.

Sitran esityksen mukaan kaikki vapaa-ajan matkat pitäisi suorittaa julkisilla liikennevälineillä. Kyllä tulisi valtiolle kalliiksi rakentaa joka kesämökille joukkoliikenteen edellyttämät tiet, rautatiet ja metroradat. Vihreillä on varmaan jo tarvittava rahoitus valmiiksi mietittynä.

En ole julkkis, mutta punkit rakastaa mua! Taas sunnuntaina tarrautui kainaloon! Varokaa nyt hyvät ihmiset, niitä on vaikka missä!

Ihmisperäisestä ilmaston muutoksesta on tullut nykypäivän fanaattinen uskonto, jonka varjolla halutaan tehdä ihmisistä tiukasti kontrolloitua lammaslaumaa.

SDP:n hallitusohjelma tietää suomalaisille kurjaa huomista. Rajut veronkorotukset tuntuvat erityisesti pieni- ja keskituloisten lompakoissa.

SDP:n Antti Rinne lupasi, että hallitus on valmis 24.5, mutta tämä SDP:n puheenjohtaja huomasikin, että on tulossa EU-vaalit ja ei saada hallitusta luvattuun aikaan valmiiksi. Onko Suomelle tulossa sellainen pääministeri joka ei tiedä etukäteen esim. mitä vaaleja kulloinkin on tulossa? Vai kuuluuko tuokin lupaus siihen demarien tyhjiä lupauksia kolisevaan tynnyriin?

Kova tuntuu olevan poru, jos eläkkeestä keskituloisilla leikkaantuu 140 euroa siis 12e/kk, älkää nyt pullaan tukehtuko.

Demaripomo haukkui yrittäjät yhteiskunnan syöväksi. Demarikansanedustaja syyllistynyt eläinsuojelurikokseen ja rattijuopumukseen. Demarikansanedustaja syyllistynyt vihapuhekirjoitteluun, on nyt sairaslomalla, onko tässä demarien jäävuoren huippu? Kas kun Ylen toimitus on nyt niin hiljaa?

Rinne ylimielinen, lähti puheenjohtajien EU-tentistä kättelemättä ketään.

Eikö yksikään Vaasan virkamies pysty kertomaan, kuinka paljon kaupungilta menee vuosittain rahaa pakolaisten ja maahanmuuttajien tukemiseen!!

Vaasan surkean talouteen on 2 syytä. 1. rkp ja sen myötä tuplakustannukset kaupungin eri yksiköissä. 2. rkp ja sossut: maahanmuutto, joka maksaa järjettömästi, ja vie samalla kantaväestöltä palveluita ja nostaa kustannuksia.

Kyllä ärsyttää mennä ostamaan kukkia, kun taimilavojen seassa kiemurtelee vesiletkuja. Lykkää sitten niitten yli kukkakärryä. Ei vaan onnistu vähävoimaiselta vanhukselta. Ja pakko ottaa kärry, kun siitä saa tukea ja koria ei jaksa kantaa.

Minua laihialaisena ei huoleta ettenkö saisi apua VKS:ssa. Sitä vastoin tämä hätäily vanhushoidon ja päiväkotien yksityistämisessä huolettaa, mihin päädytään, toivottavasti Laihian kunta valvoo toimintaa käytännössä eikä vain juhlapuheissa.

Kyllä jokainen tupakoitsija tietää sen myrkyllisyyden. Ajatelkaa jos jokainen pakotettaisiin lopettamaan parveketupakointi! Sitten poltettaisiin sisällä huoneistoissa joista savu leviäisi rappuihin ja joka paikkaan. Yksiöt, joissa ei ole partsia, on seinät, katot ja kaikki kellertäviä. Olen käynyt sellaisessa asunnossa, oksennus oli tulla vaikka itsekin poltan.

Kommentoi
Luetuimmat kolumnit
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi

Luetuimmat yleisolta
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi

Luetuimmat paakirjoitukset
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi