Lukijoilta: TEKSTATEN

Sjoelta Vaasaan autolla... n. 20 ohitusta. Siinä tilantees näkee hyvin, mitä viereises autos tapahtuu. 7/20 räpellettiin kännykkää. Huhhuh.

Lapsia ei tehdä ja työvoimasta on pulaa. Ei 10-12e/h tule toimeen maassamme, jossa järjettömät asumiskustannukset. Asumiskustannukset tulee puolittaa ja eläkkeiden verotus alas. Rahat näihin: ulos EU:sta ja 200 000 kuntien ja valtion virkamiestä oikeisiin töihin.

Tupakointi tutkimusten mukaan on myrkky tuote ja tiedotusvälineiden mukaan kielletty monissa paikoissa. Valitettavasti kerrostalossa savuaa vielä tahdosta riippumatta joillakin parvekkeilla (onneksi on vähentynyt)!!!!

Nyt nämä Fingerporin uskontoamme mollaavat piirrosjutut alkaa riittää. Ei ole tarpeellista tuollainen ja muista, edessäsi löydät. Kiitos, Allahia halventaa seuraavaksi, vai meneekö pupu pöksyyn.

Miksi ammattijärjestöjen jäsenmaksutuloja käytetään vihervasemmiston vaalityöhön? Kysymys on miljoonista euroista. Korruptiota sanoisin.

Radio Pohjanmaan/Radio Suomen toimittajia käy sääliksi. Joutuvat työnsä puolesta kuuntelemaan päivästä toiseen samoja renkutusmusiikkikappaleita. Me kuulijat voimme välillä mennä toiseen huoneeseen tai laittaa radion kiinni. Ehkäpä he laittavat pumpulia korviin aina kappaleiden ajaksi. Sen jälkeen vuolaasti kehuvat kappaleita.

Yksityisatoilun kieltäjät, tulkaa maaseudulle ja kulkekaa joukkoliikenteellä töihin. Kun onnistutte siinä niin kertokaa muillekin miten sen teitte, kun joukkoliikennettä ei ole. Pienempikin into riittää.

Sipilä, tule pois sieltä punikkiporukasta. Maa tarvitsee oikeudenmukaisen hallituksen.

Lammassaari. Ratkaisu: kaupunki harvennushakkaa, myy puut, saa pienemmät tuotot, joka katetaan kohtuullisilla tonttien myynneillä. Myöhemmin harvennetaan lisää.

Valitettavasti meissä ihmisissä on myös ruoka-allergisia ja hajusteallergisia, joita kaikki ei ymmärrä?

Hyvä juttu autoilusta ja ohituksista sunnuntain lehdessä. Olen naisautoilija ja yritän pitää turvavälejä tosin huonolla menestyksellä koska heti joku paffihousu tukkii eteen ja ilman perävaloja.

Trading Economics -sivuilla on tuhansia indikaattoreita. Sieltä näkee mm. että 18 miljoonan asukkaan Kazakstanin puolustusbudjetti on 1,6 miljardia euroa kun Suomen on 3,6 miljardia. Näkee myös, että Norjan työllisyysaste on alle 70 % vaikka siellä alle 4 % työttömyysaste.

Naapurikuntiemme on aika lopettaa valheelliset puheet Vaasasta ruotsinkielisenä kaupunkina. Väestöstämme n. 70% on suomenkielisiä ja n. 23% ruotsinkielisiä, ja heistäkin suurin osa täysin kaksikielisiä. Muunkielistä väestöä on 8,5%. Vaasa on aidosti kansainvälinen merenrantakaupunki. Se, että pärjäämme monella kielellä on meidän etu eikä haitta, niin kuin kielitaidottomat yrittävät väittää.

Haluammeko 15% asuntolainat, palkankorotusten kuittaukset devalvaatiolla, 10% inflaation. Nämä oli totta ennen EU:ta ja euroa. Tätä haluaa porukka, joka haluaa erota EU:sta.

UPM arvioi Lammassaaren puiden arvoksi 39k euroa. Eikö paikalliset voi ostaa tuota puustoa ja jättää pystyyn kaupungin maalle? Kaupunki saisi rahansa ja säästyy korjauskustannuksilta.

Miksi yksi ihminen saa päästää 6 koiraa kakkimaan piha-alueelle kerrostalossa? Miksi ei puututa tähän??

Jari Rannan kirjoitus täyttä asiaa joka sana.

Etla ja te kaikki valtion kaikki tietävät tahot: työllisyyden nosto todellinen. Onnistuu vain sillä, että työtä kannattaa ottaa vastaan l. asumiskust. alas ja palkat reilusti ylös tai verot alas.

Suomen oikeuslaitos yritetään ilmeisesti tukehduttaa kokoomuksen kaavailemien uusien vihapuhelakien voimalla. Pian saa puolet kansasta syytteen aivan tavanomaisestakin kielenkäytöstä. Tämä juuri sen jälkeen, kun H. Al-taeelle on annettu anteeksi kirjoittamansa puheet ja solvaukset. Suomalainen ei saa mitään anteeksi.

Tehomaanviljely ja -metsänhoito ovat kohta onnistuneet ministerien sekä virka- ja tiedemiesten pontevalla tuella tuhoamaan luonnonvaraiset kasvit ja eläimet. Miksi?

Kyllä keskiluokalla rahaa on. Ei kait muuten niitten nuorisolla olisi pärinäajoneuvoja varaa hankkia, sekä bensaa niihin. Sitten pidetään kyläkuntia hereillä yöt läpeensä. Mutta veroja ei olisi kenelläkään varaa maksaa.

Kohta heikompikin oppilas osaa luetella Suomen jäljellä olevat kasvit ja eläimet: ruis, ohra, kaura, vehnä, peruna, kuusi, koivu, mänty, lehmä ja hevonen. Pian pellot on kyllästetty myrkyillä, ettei löydy yhtään roskakasvia, eikä metsäaukeilla hypähtele tai lennähtele mikään elävä.

Kommentoi
Luetuimmat kolumnit
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi

Luetuimmat yleisolta
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi

Luetuimmat paakirjoitukset
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi