Lukijoilta: TEKSTATEN

Miljardi lisää verotuloja? Ehkä paras olisi aloittamalla verottaa aatteellisia organisaatioita ja niiden busineksia. SAK:ta ja muita etunenässä. Ay-liikkeeltä se eka miljardi löytyisi helposti.

Onkohan kukaan laskenut ruohonleikkurien aiheuttamaa hiilijalanjälkeä? Koneet pörräävät taas ahkerasti joillakin tonteilla...

Onko niin, että pyöräilijät haluavat autoilijat satelliittiseurantaan. Ei tätä olla hyväksymässä!

Laihian kunnanjohtaja oli voimakkaasti puolustamassa VKS:n mielenilmauksessa torilla. Hän nousi oikein lavalle puhumaan sairaalan puolesta. Yhtäkkiä hän uskoo ettei VKS:ssa saa hoitoa omalla äidinkielellä. Olipa hän helposti lobattavissa.

Uskomatonta, että Sitra kieltää meiltä veronmaksajilta vapaa-ajan autoilun ja lihansyönnin. Röyhkeyden huippu.

Menkää hyvät ihmiset äänestämään eurovaaleissa. Siellä säädetään tulevaisuudessa lait mm. ilmastonmuutos- ja maahanmuuttoasioissa.

Väen väkisin kuin käärmettä putkeen yritetään taas autoilijat alistaa satelliittiseurantaan. Seurataanpa poliitikkojen tekoja!

Onhan se karmeeta katsottavaa, siis naisten polkupyörällä ajo! Lähes kaikilla satula 5...10 cm liian ylhäällä! Ei niillä asetuksilla ole voimaa ajaa tehokkaasti. Ottakaa selvää mikäli aiotte jatkaa pyöräilyä!?

Mitä tämä rautateiden rakennusvimma on? Tehdään rantarata Turusta Kokkolaan niin matkailu ja turismi lisääntyy ja rahti sen mukana. Pannaan rahat likoon. Merenranta on kaunista katseltavaa.

Venäjän pakotteita ei pidä poistaa. Pikemminkin kiristää. Jos nyt poistetaan, on se palkinto Putinille Krimin valtauksesta.

Kuinka joku voi pitää Kim Bergin syynä Vaasan talouden kaaosta. Vaasan kaupunginhallituksessa ja valtuustossahan on rkp:läinen enemmistö. Ja hehän päättävät vaasan asioista!

Tapahtuisi joskus sellainen ihme, että VPS voittaisi kotimatsin. Cup-mahdollisuuskin menetettiin surkealla pelillä. Kausi on menetetty, edessä on alempi loppusarja ja putoaminen ykköseen. Tiedoksi Vepsulle: jalkapalloa voi myös laukaista!

Mikä siinä Laura Huhtasaares on niin pelottavaa? Hänen puhuessa toiset huutaa päälle kuoros kuin rakkikoirat.

Kiitos Tuuli Kela hienosta seurakuntasalin viimeisestä juhlasta Suvilahdessa. Itkuhan siinä tuli. Mukana ollut mummo!

Suurrahoittaja EU alkaa vasta nyt 20 vuoden jälkeen tutkia palestiinalaisten oppikirjojen vihan ja väkivallan lietsontaa. Verorahoja on syydetty valtavat määrät eikä kontrollia. Suomi ei ole syytön tässä asiassa.

On kiinteistövero ym. mutta miten ne käytetään. Jalkapallokentän parkkipaikat kiiltää asvaltista, jääkiekkostadioneja rakennetaan ym. mutta Ilveksentielle ei saada asvalttia eikä edes suolaa. Pyykkien ym. pitäminen ulkona mahdotonta, tiemestarille soitto on hyödytöntä puuhaa.

Vuorinen ja Fahler. VPS on tuhoutunut.

Nyt kun akkutehdasta ei näytä tulevan, niin kuka ottaa vastuun turhien katujen rakentamisesta lentokentän taakse? Häyry?

VPS ja Vuorinen. Jos ei teidän pallonhallintapeli nouse väh. 20 m ylemmäksi, eli lähemmäs vastustajan 16 rajaa niin kuin esim. MIFK, niin noutaja tulee ykköseen syksyllä.

Valtava poru, eli oikeasti politiikan pelaaminen, hallitusneuvottelujen lobbareista! Sipilän hallitus hoiti homman yhtään häpeämättä ja selittelemättä EK:n suunnasta. Menikö kuten piti?

VPS–IFK Mariehamn 1–3. Näin käy, jos pelinrakentajat ovat -jarruttajia, ja jos keskikentältä puuttuu rohkeutta rynnätä kohti maalia. Parempaa olisin od ottanut.

Non ni, Sipilän mukaan vain hankeyhtiö voisi toteuttaa nopeat ratayhteydet. Jos veikata saa niin Bernerin pankki rahoittaa.

Turha uutinen Mustasaaren kunnan henkilöstön äidinkielestä. Mustasaaressa toimitaan kiitettävästi molemmilla kielillä.

Jokin siinä nimenomaan täsmää, suomenkielinen työnhakija ei avarakatseissa rkp:läisessä valintaorganisaatiossa saa paljoakaan arvoa. Tämä malli on myös käytössä todisteellisesti myös Vaasan puolella. Tätä ei tokikaan myönnetä, vaan liturgiana on, että pätevyys ennen kaikkea. Toki näin kunhan se on ruotsinkielistä pätevyyttä. Tämä kävi vahvasti myös ilmi kuntaliitoskiemuroissa.

Päättäjät hoi! Kauppahalliin voisi rakentaa drive-in ajokaistan. Se ratkaisisi pysäköintiongelman ja toisi lisää asiakkaita.

Olen vanha, rakastan kukkia. Antakaa niitä nyt, haudalle ei tarvi tuoda lavasteeksi.

Kommentoi
Luetuimmat kolumnit
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi

Luetuimmat yleisolta
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi

Luetuimmat paakirjoitukset
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi