Lukijoilta: TEKSTATEN

Laihialla on havaittu puutarhakasvien lainausta jo useampana vuotena. Ihmetellään, kas vain kun onkin samanlaiset kasvit (??).

Miksi Yle ei lähetä jääkiekkomatseja vaikka se kerää yli 500 miljoonaa yleveroja herroille.

Palvelutalon virheistä on aina oikeus valittaa ilman sähköpostia. Kirkkopuistikon palvelutalosta, nyk. Präntöön Helmi, tehtiin kolme muistutusta kaupungille toistuvista ohjeiden noudattamatta jättämisestä ilman sähköpostia. Kantelu aville, sitten tehosi virheelliseen menettelyyn.

Kun Vaasan kaupunki perustettiin vuosina 1606–1611 Mustasaareen, silloiseen Mussarin pitäjään, niin voisiko Vaasan nyt liittää takaisin Mustasaareen?

Nyt se selvisi! Suomea johtaa SAK, joka määrittelee, miten verotusta kiristetään. Varmaan eläkeläinenkin joutuu vielä maksumieheksi, kun rahat loppuu.

Uskokaa nyt jo ja lopettakaa tuo valitus, mikään puolue ei mene ikinä hallitukseen persujen kanssa.

Milloin Pohjalainen aikoo julkaista kaikki EU-vaalien ehdokkaat numeroineen?

Onneksi olkoon Laihia, rohkeasti vaan Seinäjoen suuntaan ja EP:lle. Kepu ja RKP kiittävät kun teette isokyröt ja noudatatte heidän strategiaa vahvistamalla edelleen kepulandiaa sekä RKP:n kielireservaattia, jonka panttivankina Vaasa synkistelee ja on kahlittuna. Käyttäkää te teille suotua vapautta suomenkielisenä kuntana ja päätykää kaltaisienne joukkoon, kyllä ne työpaikat ja palvelut Vaasasta teille jatkossakin löytyvät!

Perin vaikea uskoa, että Laihian fiksu kunnanjohtaja on rehellisesti sisimmissään sitä mieltä, että on syytä yhtäkkiä epäillä etteivät laihialaiset potilaat saa Vaasan keskussairaalassa hoitoa omalla äidinkielellään. Hiukan hai...

Vaasan kokoomus jo luovuttanut? Ei EU-vaalimainoksia torilla vaikka äänestys alkanut.

Vai ei Tolppanen ole ehtinyt perehtyä kaupunginhallituksen listoihin! Ei halunnut/ehtinyt perehtyä työttömyyden realiteetteihinkaan eikä Jupiteriin, jonka konkurssiin ajamisen hyväksyi. Nyt kehtaa taas esiintyä köyhien ja pitkäaikaistyöttömien ystävänä.

STT ja Pohjalainen: onko euroviisujen tarkoitus yhdistää kansoja vai erottaa? Pohjalainen olisi voinut vaieta STT:n Norjasta löytämästä israelilaisesta. Enemmistö Israelissa on eri mieltä hänen kanssaan.

Kateus ja narsismi ovat mielisairauksia, ne periytyy.

Yle hehkuttaa EU-vaaleja. Ei kiinnosta. Suomi ulos tästä sossujen suosimasta liitosta, joka on heikentänyt hyvinvointi-Suomea. Yhteistyö Venäjän kanssa tuo taloudellista ja turvaa enemmän kuin sairas EU.

Isä, onko sinulle tullut mieleen miltä lapsesta tuntuu kun olet hänet totaalisesti hylännyt. Miksi teet näin? Lapsen kärsimys on mittaamaton. Sivusta seurannut.

Oli se Elisa-stadion n. 10 milj. ylihintainen, mutta se ei saa kaupungin taloutta kuralle. Kyllä on sairaalanmäki, johon laitettu järjetön summa rahaa, vailla tietoa tulevaisuudesta. Silti päivystyksessä saat istua tuntitolkulla, ja tulkkiporukka painaa ohi. Sama vaikka hoidettaisiin autotallissa kun vain saat hoidon, nopean ja hyvän. Laihia taitaa olla tekemässä viisaasti, jos jättää rkplän.

Mikhän feili tuli kaavootukses? Kun paiskas akkufapriikin Salohon. Vaasan sei näytä osuvan.

Vaasan torille rakennettu esiintymislava on turhuuksien turhuus. Siihen upposi satoja tuhansia euroja ja sen rakentaminen kesti tolkuttoman kauan. Rahat menivät kuin Kankkulan kaivoon. Siinä se nyt kököttää vailla käyttöä. Tuollaisen laavun konserttien järjestäjät saavat kasaan yhdessä päivässä.

Vähävaraisten kyykyttäminen ei lopu. Hallitus vie yrittäjiltä mahdollisuuden työllistää, joten kortiston varassa ollaan, kun yrittäjät lomauttaa.

Keskustaa moititaan osallistumisesta hallitusneuvotteluihin. Vuosien 1995 ja 1999 vaaleissa kesk. oli selkeästi toiseksi suurin mutta työnnettiin sivuun. Kokkarit rynni takaa hallitukseen. Toki silloinkin sossut oli valitsijana Lipposen johdolla.

Mikäli Laihia vaihtaa sairaanhoitopiiriä, miten laihialaiset sovittaa kimppakyydit työmatkoillaan kun täytyy Sjoelle mennä? Ehkä lyöttäytyvät seinäjokisten kyytiin, jotka suuntaavat töistä kotiinsa Vaasasta. Melko mahdotonta. Paras opetella vaan jag heter. Sillä pääsee jo pitkälle sairaalassa ellei sairaalaharjoittelija sittenkin ole kotoisin Afrikasta tai Aasiasta, niin nimilappu mukaan vaan.

Rönkä sanoi uutisissa äänestyspäivänä, että nyt on kansanvallan juhlapäivä. Kuinka kävi? Iltasanomien Kreeta Karvalan pääkirjoitus: Vaalituloksella pyyhittiin pöytää? Tämäkö on demokratiaa Suomessa?

Kommentoi
Luetuimmat kolumnit
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi

Luetuimmat yleisolta
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi

Luetuimmat paakirjoitukset
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi