Lukijoilta: TEKSTATEN

Korruption kirous. Mahmud Abbasille rakennettu talo tuli maksamaan 32 milj. dollaria ja yksityislentokone lähes 50 milj. dollaria. Abbas ja hänen poikansa ovat rikkaita.

Eduskunnan hoitaja– ei kun avustajamitoitus pitäisi päivittää. Esim. pääministerillä on 5 tai 6 hoit. siis avustajaa, autonkuljettaja ja turvamies. Terve,itsestänsä huolehtiva, eikä vaipoissa oleva ihminen ei tarvitse tällaista ihmisarsenaalia ympärilleen. Vanhusten hoitoon verrattuna mitoitukset eduskunnassa ei ole nyt kohdallaan. Tarttis tehdä jottain.

On se kumma kun persut eivät nyt olekaan äärioikeistoa vaikka vaalityössä mukana ollut poseerasi koko talven somessa IKL-pipo päässä ja ihaili Kosolaa!

Kannattaa Reino kattoa ympäri Vaasaa mitä on saavutettu ja investoitu sen jälkeen kun Lumio lähti 2011, eikä vaan tuijottaa numeroita paperissa. Niin paljon on tehty ja satsattu tähän kaupunkiin ettei voi mitenkään verrata Lumion aikoihin.

Suomalaiset pojat eivät ole kypsiä päättämään opinnoistaan millään tasolla. Todennäköisesti opettajat ohjaavat heitä jatko-opintoihin, mutta kodin tuki ja ohjaus puuttuu. Vanhemmat eivät siis tue, saatikka sitten ohjaa lastaan tarpeeksi. Tulos on se, että perähuoneen poika pelaa nettipelejä kotonaan vielä kolmekymppisenä.

Siivoojat menee kuin salamat rapuissa. Jälki ei hyvä, ja voi saunat ja pyykkitupa.

Suomessa syntyy liian vähän innovaatioita. Yliopistoissa tutkitaan vuosikausia jotain projektia josta ei synny mitään konkreettista. Oikean tutkimuksen pitää itse rahoittaa itsensä.

Voihan ajokortti. Jos ajat kortin automaattivaihteisella autolla, et voi ajaa manuaalivaihteista autoa. Kyllä autokoulut ovat lopanneet politrukkeja. Suomi on täynnä tällaista.

Puolueet ja media sitten istuttivat ps:n oikeaan laitaan. Suurin osa suomalaisista on kuitenkin kansallismielisiä, eivätkä hyväksy kansalaisten elintason murentamista tällä EU:n politiikalla ja maahanmuutolla.

Aina parempi olla polttamatta, tupakassa on paljon vaarallisia lisäaineita ei kenenkään terveydelle tee hyvää tupakoida.

8.5. Juha Niemen loistava kirjoitus, itsekin paljon Euroopassa ajaneena samaa mieltä ja ei tarvitse kuin Ruotsissa käydä niin huomaa eron.

Ps on oikeistopopulistipuolue ja istuvat nyt ihan oikealla paikalla.

On harhauttavaa syyttää yhteiskuntaa kaikesta. Esim. lapsiperheiden köyhyys on agitoitu olemaan yksin yhteiskunnan vika, vaikka syy saattaa olla perheiden omista ratkaisuista. Kouluja ei aikoinaan haluttu käydä, joten ammattitutkintoa ei ole. Tällaista henkilöä on vaikea työllistää, koska asennekin saattaa olla pielessä.

Laihia, miksi hautausmaan kaunis kuusipuistokäytävä on niin kuin kaatopaikka? Sinne on heitetty ja kerätty paljon likaisia rapaisia muovia, ei ne kuulu sinne. Siivotkaa käytävä ja viekää törkykasat sinne minne ne kuuluu, muovin keräykseen. Ei muovi maadu luonnossa, pitäisi se tietää. Ikävän näköistä.

Ostin ihmeainetta polvikipuun! Ensimmäisen käytön jälkeen tuntui, että olen lentoon lähdössä, mutta putosinkin maankamaralle! En nyt ihan vielä lähde koiraa ja lenkkimakkaraa ostamaan!

Kummallista! Ylen toimitusjohtajana toimi 1.5.2010 lähtien 2018 syksyyn kokoomustaustainen Lauri Kivinen. Hänkö siis saikin aikaan vain vihervasemmistolaisen suunnan, jos varatuomariin on uskomista, vai onko häneen uskomista? Kuitenkin, muutenhan Kivisen jälki on Ylessä ollut kyllä tuhoisaa tavallisen kuuntelijan ja katselijan kannalta.

Nätti silta tulossa Präntöölle. Isolahden sillan ali ajaessa saa aina pelätä kiviä, lunta, jäätä ym. pudottelevia poikia sekä aurausauton loskasuihkua. Kuinkahan on uuden sillan kanssa? Luultavasti ongelma on moninkertainen ellei katutoimi ole varautunut jollain suojauksella.

En äänestäjänä valinnut edustajaani sinne riitelemään istumapaikoista tai näkymään mediassa, vaan tekemään töitä.

Ei ole kaksinen Risikonkaan oikeudentaju istumajärjestysjupakan perusteella. Kuten ei näillä ps:n tahdon vastaisesti äänestäneilläkään. Käänsivät asian päälaelleen.

Tuntuu jo piiritystilalta, kun yksi kauppias etuovella, toinen takaovella, yksi myyjä soittaa lankapuhelimeen, toinen kännykkään, ja kolmaskin, onneksi eivät ihan yhtä aikaa kuitenkaan. Varsinkin ok-talojen asukkaat ovat kyllästyneitä jatkuvaan remonttien ym. tuputtamiseen.

Mistähän Laihian ennakkoäänestyspaikalle saataisi oikeat, kunnolliset äänestyskopit, ettei tarvitse sähköisten suihkuverhojen seassa yrittää päästä pieneen äänestystilaan, missä ei edes salassapitovelvollisuus täyty.

Kommentoi
Luetuimmat kolumnit
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi

Luetuimmat yleisolta
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi

Luetuimmat paakirjoitukset
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi