Lukijoilta: TEKSTATEN

Mitä enemmän mediaa seuraa, sitä vakuuttuneemmaksi tulee, että sairauden tai vanhuuden uhatessa on paettava kiireesti rajan yli minne tahansa.

Vaasan kaupungin johto voi kirjoittaa eroilmoituksen valmiiksi ellei pian ala kuulua akkutehdasta. Saloon tulee Mersun tehdas, eikä tietääkseni muut Suomen autotehtaat tarvitse akkuja.

Saksasta leijaaloo kivihiilen katkua ja piäniä hiukkasia Pohojoosmaat täythön. Saman aikaasesti joku flutusakki, pähkäälöö saunanlämmityksen vahingollisuuresta Rovaniämellä Soinin johorolla. Mailman kiriat on sekaasin.

Hyllyhinta 59,95, tarjoushinta 61,95. Vähän pettämisen makua!

Oikein Ruotsin pääministeri oli tullut kehumaan ja kauppaamaan Jas Gripeniä Suomelle nyt kun on meillä mahdollinen demarivetoinen hallitus.

Oulussa lapsiperheitä on muuttanut ympäristökuntiin turvallisuuden vuoksi. Ei ole oikein, että suomalainen joutuu pelossa väistymään kotimaassaan.

Vihreä puolue tahtoo terrorisoida yhteiskuntaa kieltämällä fossiilisen polttoaineen käytön. Suomessa vain 5,5 miljoonaa asukasta ja hyvä ilmanlaatu. Meksiko City ei ole Suomessa. Japanissa 1 % ihmisistä on kaukolämmön piirissä ja Englannissa 3 %. Ei ole chp-voimaloita vaan lähes 50 % kaasuvoimalan energian käytöstä taivaalle jäähdytys tornilla.

Vietin lapsuudessa paljon aikaa suvun luona maaseudulla. Ahkeria, rehellisiä ja vaatimattomia ihmisiä. Heitä, jotka työllään rakensivat tämän maan. Vieläkin he ovat minulle esimerkki, mitä on suomalaisuuden ytimessä.

Tekstipalstan joillekin kirjoittajille on vaikeaa myöntää, että SDP voitti vaalit. Rinteen sanomisiin pannaan mielellään omia lisäyksiä. Risikon kanta istumajärjestyksistä eduskunnassa on selkeä. Lehterin alta voi yhtä hyvin huudella välihuutoja kuin salin keskeltä.

Jäikö Huutoniementie pesemättä, eikä lopullista harjaustakaan ole tehty. Sivuja harjataan, mutta näitä teitä joissa koko Vaasa ajaa, pitäis ensin puhdistaa.

Punamultaa lykkää, verot nousee ja eläkeläiset ja köyhä kansa kauhistuu.

Kuinka monta koiran kakkaa yksittäispakataan huolellisesti muoviin tänään, tällä viikolla, tässä kuussa, tänä vuonna, Vaasassa, Suomessa, maailmassa?

Jos Gazan palestiinalaiset ovat pelkkiä viattomia uhreja niin kuinka sieltä löytyi yli 600 ohjusta? Viimeksi palestiinalaiset hyökkäsivät Israelia vastaan ainakin tällaisella määrällä ohjuksia. Ja sitten vielä ruikuttavat, kun Israel vastaa hyökkäykseen. Nyt viimeistään pitäisi median mm. Ylen ja YK:n silmien aueta.

Jos puoliso pettää, niin ei kai petetyn tarvitse ilmoittaa, että on muuttamassa pois, kyllä sen sitten joskus huomaa. Ennen pettämistä kannattaa miettiä onko valmis eroamaan.

Muutama kymmenen vuotta sitten vanhusten nykyinen hätä olisi saanut koko Suomen toimimaan. Nykyään vanhuksille saa tehdä ihan mitä vain ja ainoastaan media älähtää saamatta vastakaikua.

Kiitos kaikille roskakuskeille. Jos tuomarit ovat lakossa puoli vuotta, pieni määrä ihmisiä huomaa sen. Jos te olette lakossa puoli vuotta, yhteiskunta on sekaisin.

Tolppanen puhuu nyt työllistymisen puolesta. Voi hyvää päivää. Eiköhän rouva itse nöyryyttänyt Jupiteria ja siellä työllistettyjä ja kuntoutuksessa olevia jne.

Lähi-idän ihmisoikeudet ja Suomen osuus ilmastonmuutoksen hillitsemisessä. Tässä tärkeimpiä naiseurovaaliehdokkaiden asioita. Hohhoijaa, enpä taida äänestää.

Matti Jaakkola! EU on sinulle kuin jumala, jota ylistät ja kunnioitat. Siinä on pysyttävä hinnalla millä hyvänsä. Norja ja Sveitsi eivät ole jäseniä mutta ovat maailman rikkaimpia maita.

Eiköhän se ollut Raili Tiitola, joka piti kaupungin talouden kurissa ja kunnossa. Ettei totuus unohtuisi!

Kauan se kesti, mutta nyt pitää kehua ja kiittää hyvin tehdystä pyöräteiden harjauksesta Pukinjärvellä.

Vaasa heikentää palveluja isolla kädellä ja on heikentänyt jo pitkän aikaa. Kaupunkin johto ja virkamiehet ovat ajaneet toiminnoillaan monet perheet ahdinkoon.

Onkohan sähköautoista vouhkaaville tullut mieleen pikkujuttu, että jos sähköt katkeaa jostain syystä pidemmäksi ajaksi, niin missä niitä ladataan ja millä sitten liikutaan. Sillä sähköpyörälläkö?

Vaasalaiset, miettikääpä mitä kaupunginjohto ja virkamiehet ovat saaneet aikaan. Talous kuralla, lupaukset työpaikoista, investoinnit ym. eivät ole toteutuneet. Maksumiehiksi laitetaan veronmaksajat sekä hyvää työtä tekevät osaavat ihmiset.

Kommentoi
Luetuimmat kolumnit
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi

Luetuimmat yleisolta
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi

Luetuimmat paakirjoitukset
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi