Lukijoilta: TEKSTATEN

Ravirata urheilulle. Eri lajien päättämässä ja valmennuksessa olevat henkilöt olkaa hereillä. Mitään ei ole vielä rakennettu. urheiluhallit, laaja pysäköintialue ym. Missään muualla ei hukattaisi tällaista urheilun keskittämisen mahdollisuutta. Ruutikellarintiestä puoliväliin ravirataa jätetään rakentamatta.

Tulli toimi oikein. Turha valittaa. Kyllä tulli saa tarkastaa minkä ryhmän vaan, jos epäilee jotakin. Ei niiden tarvitse tietää onko jonkun seuran pelaaja. Ryhmässä voi olla joku epärehellinen tai siihen voi soluttautua rikollinen. Tarkastakaa paljon.

Ylimielisisyys rupee olee huipussaan, kun ei tulli sais papereita kysyä. Jos kaikki on kunnos, niin mikäpä näyttäessä.

Ex-pääministeri Sipilä kantoi mielestään vastuuta sanoutumalla heti irti törmättyään sote-ongelmaan. Eiköhän se ollut häneltä suurta vastuun kiertoa.

VPS:n johtoporras. Käsitinkö jotain väärin, että kun on Vepsun verkkarit, saa kulkea ilman valtontaa tullissa. Jos niin, rupeaa fanitavarat tekemään kauppansa. On myötähäpeä niin kova, että enää en katso edes tuloksia, kausikortin poltan tänäänn, ei kehtaa edes kaverille antaa.

On totuttu siihen, että infrayhtiöt (sähkö, vesi, kaapeliverkot) nostavat taksojaan. Näin ei saisi olla. Koska liiketoiminta on vakaata, pitäisi toiminoja kehittää siten, että hintoja voitaisiin laskea säännöllisesti. Huvittavinta on väite, että hintatasomme on valtakunnan keskiarvon alapuolella. Näin dinosaurukset vertaavat toimintojaan keskenään.

Luuleeko VPS:n pelaajat ja henkilöstö nauttivansa jotain erityistä koskemattomuutta suhteessa Suomen tulliin. Mistä moinen kuvitelma? Ja Pohjalaisessa koko aukeaman juttu... Käsittämätöntä!

Oisko kiva jos osuuskauppa osais tehdä mainoksia? Ois!

Voi tätä parkkipaikka-ahdistusta. Kun haluais opiskella eikä asu kaupungin keskustassa. Vaasa-opisto ei järjestä päiväopiskelijoille parkkia. Monet ovat niitä huonojalkaisia eläkeläisiä. Jos joutuu menemään maksupaikalle, ei ehdi 2 tunnin aikana autolleen. Joka kerta olet jännityksessä, onko pikavoitto ikkunassa. Tulee opiskelu kalliiksi. Opiskelijat käy vähiin.

Voi tätä yltiökorrektiuden määrää! Jos tullilla on tiedossa vain etsittävän kohdehenkilön nimi, joka pikaisella googlettamisella viittaa Afrikkaan, niin eikö ole luonnollista, että tummaihoisten joukosta löytyy todennäköisimmin kohdehenkilö? Se ei ole etnistä profilointia. Sanokaa sitä sitten vaikka nimirasismiksi. Viranomaisten työtä pyritään kaikin tavoin haittaamaan vaatimuksilla, joiden mukaan vierastaustaisia on kohdeltava erikoispehmein silkkihansikkain toisin kuin meitä suomitaviksia.

Valtion ja tämänkin kaupungin virkamiehet ovat puurtaneet soten ympärillä rajusti aikaa. Miten nyt nämä turhat ja ylimääräiset saavat aikansa kulumaan?

Suomessa ei puhuta nykyään ulkopolitiikasta, olla höllötellään status quossa. Katsokaaa esim. tv 7 (Vaasassa kanava 68) Studio Jerusalem, miten kantaaottavaa!

Kuinkahan moni on tänäkin talvena kuollut, kun ei saada hiekkaa tai suolaa edes isoimmille teille? Voisivatko työnantajat vaatia turvallista työmatkaa työntekijöilleen, ettei tarvitsisi joka aamu henkensä kaupalla lähteä peilijäistä tietä töihin? Vilkkaimmin liikennöityjen teidenkin mäet ovat peilijäässä kuukaudesta toiseen.

Tullin toiminta kirkastuu laakista. Hyvä kuva tullista mulle jäi taxfrii-aijooltaki. Tulin Uumajasta ylimäärääsen lipovitsipotun kans Vaashan. Se meinathin takavarikoora. Kysyyn tullimiäheltä, meinaakko pilata lasten joulun? Pääsin läpi ilaman seuraamuksia.

Miksi tien kunnosta huolehtivia urakoitsijoita ei saada vastuuseen jäisten teiden onnettomuuksista? Moista saamattomuutta ei siedetä enää muualla kuin vanhustenhoidossa!

Jussi sanoi Erkille, että tulevaisuudessa posti jaetaan kotitalouksiin enää kerran viikossa, torstaisin. Tähän Erkki totesi, että ei kai sentään joka torstai?

Hellanlettas että isot miehet järkyttyvät itkuun asti henkilöllisyyden todistamisesta. Sehän on nykyään tavallista monissa asioissa vaikka ei matkusta minnekään. Miksi pitää heti vetää rasismikortti esiin. Lapsellista.

Tullin VPS-hässäkkä näytti taas, jotta älkää tutkiko meitä rasistit. Tulli tekee tärkeää työtä turvallisuuden eteen, ei potkupallo.

Uudessa sotessa pitää päästä eroon lääkäririippuvuudesta siirtämällä oikeuksia sairaanhoitajille, jotka ovat korkeakoulutettuja.

VPS syyttää tullia etnisestä syrjinnästä , toissa vuonna KuPS-ottelussa pelaajilla oli punainen kortti kädessä eli respect-ottelu no to racism niin KuPSin huutosakki huuti hurrit moneen kertaan. VPS järjestävänä seurana ei puuttunut tilanteeseen, nyt kyllä moititaan tullia samasta asiasta.

Kommentoi
Luetuimmat kolumnit
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi

Luetuimmat yleisolta
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi

Luetuimmat paakirjoitukset
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi