Lukijoilta: TEKSTATEN

Hävyttömyys on huipussaan kun kansainväliset soteyhtiöt vaativat lainsäädäntöön muutosta, jossa niiden harrastamaa ryöväystä rajoitetaan hieman. Lainsäädäntö on kansalaisten asia ei yhtiöiden. Pidetään huoli, että nämä veronmaksajien helppoa rahaa kärkkyvät epäeettiset ulkomaiset yhtiöt savustetaan ulos Suomesta mukanaan suuret tappiot.

Hävetkää VPS! Ttulli tekee asianmukaisesti työtään etsiessään henkilöä, ja te syytätte rasistiseksi toiminnaksi! Ajattelin ostaa seuran osakkeita, mutta taidan jättää väliin.

Suomen tulli tekee tärkeää työtään ja hoitaa viranomaistehtäväänsä. Joku potkupallomulkku ottaa asiakseen herjata tätä työtä. Itkettää ja hävettää.

Kuntaliitosta kannattavien kirjoituksista heijastuu selvästi ikävä asenne vanhempia ja syrjäkylien ihmisiä kohtaan: meitä liitosta vastustavia nimitellään fanaatikoiksi, propagandisteiksi, syrjäkylien ukoiksi, akoiksi ja vaareiksi, joilla ei saisi olla äänioikeutta lainkaan. Liitos vaikuttaisi meidänkin elämään, mutta tuntuu siltä, että vain Sepänkylän nuoret, kauniit ja rohkeat saisivat äänestää.

Jeppe Nälvijä nauttii, kun saa nälviä. Hän nälvii erityisesti heikompiaan. Jostain syystä Jeppe ei kuitenkaan halua, että häntä itseään nälvitään. Vaikka hän tarjoilee muille ahkerasti, hän ei halua tilata omalta listaltaan.

Pohjalaisen toimittaja ei näköjään osaa taivuttaa ikivanhan vaasalaisen Vetokannas-kaupunginosan nimeä yksikön adessiivissa. Vaihtaa ensin nimen kannas-osuuden kangas-sanaan ja taivuttelee sitten sitä. Tiedoksi hänelle: Vetokannas -> Vetokannaksella. Ei Vetokankaalla.

Pian on meillä seinäjokilaasilla laiva kunhan saadaan tuo Vaasan ja Mustasaaren äänestys päätöksen.

Olipa yllätys tai ei oikeastaan. Tunnistatko pedofiilin tai raiskaajan? Pohjalaisessa 11.3 olleen sdp:läisen vanhemman rikoskonstaapeli Linnea Westin kirjoitus. Kirjoituksessaan hän siirtää huomion pois maahanmuuttajien tekemistä seksuaalisista rikoksista puhumalla tekijöistä, jotka saattavat olla isoisä tai mukava perhetuttu. Sdp:läinen rajat auki -agenda näköjään jatkuu.

Ilmavoimien everstiportaassa tuntuu olevan hölmöä väkeä. Lapin majan toiminta on ollut vain harjoitukseksi naamioitua juopottelua liikemiesten kanssa.

Isä joka hylkää oman lapsensa jättää lapsen sieluun pysyvät vammat.

Äänestäjät muistakaa kuinka neljä edellistä vuotta keskusta ja kokoomus ovat leikanneet ja kurjistaneet työttömien, eläkeläisten, sairaitten, ihmisroskien elämää. Tyhjiä lupauksia satelee taivaan täydeltä taas ennen vaaleja.

Vaasa, tuo Suomen pyöräilyvastaisin kaupunki. Ei vain auraus toimi, ei. Seuraavaksi on vaihdettava ne vastuussa olevat virkamiehet.

Kyllä tulee ikävä Jaria ja Stania kun näkee tämän uuden Uutisvuodon. Tämä Reetta ja Ile on niin ärsyttäviä. Ei pysty kattoon!!

Olen kantasuomalainen ja minulta tarkistettiin taannoin tullissa henkilöpaperit. Keltään tummaihoiselta ei papereita kysytty. Harkitsenkin syytteen nostamista tullia vastaan sen rasistisesta käyttäytymisestä koska paperit tarkastettiin vain vaaleaihoisilta matkustajilta.

Annetaan tullin tehdä rauhassa töitä. He tietävät mitä etsivät, ei vepsulaiset.

Kylläpä nousi kauhia haloo, kun tulli toimenkuvansa mukaan tsekkasi ulkomailta tulevien matkustajien papereita!

Ilmastokiimailijat ovat virittämässä suomalaisille erilaisia ikävyyksiä ja ylimääräisiä kuluja ja veroja jotta 5-miljoonainen kansa pelastaisi maapallon muun väestön.

Toivottavasti fiksut mustasaarelaiset huomaavat, että näiden kuntaliitosta vastustavien vaikuttimena on oman edun, aseman tai vaikutusvallanturvaaminen – ei kunnan tai Vaasan seudun etu.

Mustasaaren kansanäänestystä on pohjustettu lähinnä kuntaliitoksen vastustajien kuntalaisiin kohdistetulla pelottelulla, manipiloinnilla ja muulla likaisella pelillä. Todella tasapuolinen lähtökohta kansanäänestykselle!

Kuntaliitosta kannattavat perustelevat kantaansa sillä, että suurempi kaupunki houkuttelisi yrityksiä ja toisi vaikutusvaltaa valtakunnan politiikassa. Kuitenkin esim. Oulu, joka on asukasluvultaan suurempi ja kuntaliitoskaupunki, on myös menettänyt varuskunnan ja mm. Nokian. Eikä Helsingin ja HUS:n leveämpiä hartioita kuunneltu sote-valmistelussa.

Järki hoi! Tulli teki työtään!

Jos Vaasan ja Mustasaaren kuntaliitos ei toteudu, Vaasa, Isokyrö ja Seinäjoki voisivat muodostaa kuntayhtymän. Laihia voisi tehdä nyystin Kurikan kanssa.

Kommentoi

Luetuimmat yleisolta
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi