Lukijoilta: TEKSTATEN

Sipilä sanoo olevansa periaatteen mies ja kantavansa poliittisen vastuun soten kaatumisesta. Mitä vastuun kantamista on se, että luopuu kamppailusta loppumetreillä ilmiselvän tappion edessä? Eikö sitä ennen vanhaan, kunniamme päivinä, sanottu rintamakarkuruudeksi?

Sipilä jätti erohakemuksen presidentin virka-asunnolla Mäntyniemessä, ei Kesärannassa, joka on pääministerin virka-asunto. Sama virhe toistui myös tv:ssä. Vähän enemmän tarkkuutta kaikille uutisoijille.

Tavalliset kansalaiset ovat lopen kyllästyneitä maksamaan maamme narsisteille yhteisen pelipaikan, eduskunnan. Tosi kaukana ovat kansalaisten hädästä ja tarpeista.

Vaasan kaupungin vanhustenhoito. Miten voidaan päättää kotikäynnin poisto 1 käynnin perusteella ja yhden henkilön mielipiteen varassa? Päätöksentekijä ei edes vaivaudu tekemään kotikäyntiä ja kartoittamaan tarvetta!

Mikä kiire poliitikoilla on tukea sähköautoilua? Markkinat hoitavat asian aikanaan. Verovaroja ei siihen tarvita. Aurinko tekee töitä edelleen.

Käytännössä raha ratkaisee ihmisarvon Suomessa. Muuta voivat väittää vain ne, jotka eivät itse tiedä, millaista on olla köyhä. Millaista on asua kaupungin vuokratalossa, millaista on syödä yksipuolisesti ja venyttää joka sentti, miten terveyskeskuksessa kohdellaan. Millaista on olla ylenkatsottu. Lomista ei edes haaveilla.

Meni vähän kauan tajuta, ettei sotea missään tapauksessa halutakaan. Sotea ollaan tekevinään, kunnes viimeinenkin suurten ikäluokkien mummo on saatu hengiltä jonkun hoitopaikan lattialla. Sitten simsalapim ongelma poistui ja voidaan ryhtyä tekemään tärkeämpää, korottamaan kansanedustajien eläkkeitä.

Vain pellossa kasvaneet idiootit paiskovat kotiovensa kiinni.

Seinäjoen Keskustaksilla on kartelli kun saa aina paluukyydit Vaasan keskussairaalaan tuoduista kyydeistään.

On tämä ilonpäivä sote kaatui ja hallitus siinä samassa. Kukaan ei jää kaipaamaan vatuloijamestari Sipilää.

Uudet dieseliä käyttävät autot saastuttavat vähiten. Kuka osaa arvioida kuinka paljon saastetta polttomoottorit tuottavat verrattuna sähköautojen akkujen yms. valmistukseen ja siihen liityvään ongelmajätetuottamiseen.

Suomen ympäristöpäästöt ovat tällä hetkellä 0,13% koko maailman päästöistä ja tuosta luvusta vain 9% tulee autoilusta. Eli 0,017% ja tuo luku voi nousta kun tulee tietoon akkujen tekemiseen liittyvät ympäristöpäästöt.

Miten vietämme tätä päivämäärää: 02022020 tai 22022020 tai 22022022. Synnytyskykyiset suunnitelkoot tarkasti. Mikä syntymälahja vauvalle!

Taloyhtiöremonteissa kokonaisurakkahinta on eri asia kuin toteutuneet kustannukset. Nämä kaksi on erotettava toisistaan.

Vaasan Sportissa liigan keskitasoa huonompia palkkoja kompensoidaan ilmeisesti pidemmillä vuosittaisilla kesälomilla?

Pohjalaisen pääkirjoituksen 8.3. pohjalta ja kansalaispalveluksen osalta oli hyvä asia, kun toimikunta tai hautomo ei ehdottanut armeijaa käymättömille 18–60-vuotiaille naisille yhden viikonlopun kestävää, yhteiskunnallisesti tasa-arvoistavaa seminaari-ruk:ta viini-illallisineen, johon osallistumalla saisi reservinupseerin arvon. Nimimerkki vanha sotavänrikki pohjanmaalta.

Hyvin Sipilän hallitus onnistui köyhien kyykyttämisessä ja työväen/työttömien kurjistamisessa. Rikkaiden vero/osinko yms. edut purettava nopeasti.

Nyt on sitten aika potkaista jokaikinen soteryhmässä ollut kaupungin ja kunnan työntekijä pihalle. Ei enää senttiäkään tuollaiseen turhuuteen. Tuon nyt olisi osannut päätellä jo vaikka ja kuka ettei tuollainen mahdottomuus tule onnistumaan. Paljon turhia työtunteja vailla minkäänlaista tulosta. Tulos tai ulos Sipilän sanoin.

Uutta sotea päin seinää?

Törkeää touhua Parkki-Pate! Sakkolappu ikkunaan, kun muutamaksi minuutiksi pysäköi auton ulko-ovensa eteen ja kantaa tavaroita kotiin! Ei tämä näin voi mennä!

Toivottavasti Lilius saa Wärtsilän osakkeen samanlaiseen nousukiitoon kuin aikoinaan Fortumin.

Ristinummen terveysasemalla aivan uskomaton palvelu vuodesta toiseen. Jokainen huokuu ystävlälisyyttä ja auttamisen halu teillä kaikilla. Kiitos ja hienoa kevään jatkoa jokaiselle. Se exs ontuva.

On mennyt talviurheiluun maku kokonaan. Huoltoporukka vaihtoon. Tulokset menny sivusuun huonon suksen vuoksi, sekä kommentaattorin asiattomat kommentit harmittaa...

Kommentoi
Luetuimmat kolumnit
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi

Luetuimmat yleisolta
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi

Luetuimmat paakirjoitukset
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi