Lukijoilta: TEKSTATEN

Bjarne, Bengt, Göran jne. haluavat säilyttää oman kuntansa. On se suomen kieli kauheaa? Varuskunta, Kemira, sokeri, mylly jne. on jo lähtenyt. Saa nähdä onko mustasaarelaisyrityksillä toimeksiantajia 10 v. kuluttua. ABB myi jo osan ja logistiset järkisyyt vie vielä moottorivalmistajankin etelään. Viimeinen sammuttaa valot.

Mustasaarelaisten allekirjoittajien joukko kirjoitti, että on sama onko Vaasassa 67 000 tai 87 000 asukasta. Väärin, sillä on suuri merkitys! Liitoksella Vaasa pääsisi isojen kaupunkien joukkoon. Valtio tulee jatkossa panostamaan isoihin, kasvaviin ja kehittyviin kaupunkeihin. Vaasan menestys säteilee koko Vaasan seudulle.

Valtaapitävän ilmastopaneelinko luvalla Greenpeace kiipeilyttää simpanssejaan eduskuntatalomme pylväikössä? Todella röyhkeätä ylimielisyyttä.

Jokainen omaa miestään rakastanut nainen tietää, miten onnellista se on. Ääneenhän sitä ei saisi sanoa. Pitäisi vähätellä suu kovana viivana.

Sinä, joka ostat joka kaupan kassalta uuden muovipussin, lisäätkö, vai vähennätkö maailman muovikuormaa?

Jos soten valmistelijat pelkäävät työpaikkojensa puolesta, vanhuspuolella on työpaikkoja.

Jotkut kirjoittavat, että Vaasan seudun väestö ei lisäänny vaikka Vaasa ja Mustasaari yhdistyvät. Ei välttämättä lisäännykään, mutta saadaan iso kaupunki. Sillä on suuri merkitys! Eduskunnassa ja ministeriössä katsotaan kaupungin kokoa, eikä siihen lasketa mitään ympäristökuntia.

Kuinka monta vasikan hännän mittaa on maasta taivaaseen? Yhtä monta kuin taivaasta maahan.

Yrittäjien Pentikäiselle ja muille samoin ajatteleville sanoisin, että käsi sydämelle. Elämä on lyhyt ja suurin osa työtätekevistä keskipalkkaisista ihmisistä pystyy kaikki toiveensa ja tarpeensa ylenmäärin toteuttamaan: matkustelu, ruokahifistely, laadukas asuminen ym. Maksetaan siis ilolla ja ilman itsekkyyttä enemmän veroja ja pidetään kaikki mukana. Aitoa iloa tuo epäitsekkyys.

Koska Centrumin tyhjään kuoppaan aletaan rakentaa? Iso kuoppa keskellä cityä on surkea näky.

On se kumma että veroilmoituksen lähettämisen joutuu maksamaan itse, jos ei pysty sitä sähköisesti tekemään. Ja kuka takaa että posti toimittaa ilmoituksen ajallaan perille?? Verottaja rätkii sakkoja onnessaan jos posti ei kulje. Ja kansa maksaa. Onko tämä edes laillista? Kuka selvittäisi?

Tulevat sukupolvet tarvitsevat suurempaa ja vahvempaa Vaasaa, että heille riittää työpaikkoja! Jos ei ole työtä, ei ole myöskään enää asukkaita Mustasaaren kylissä tulevaisuudessa!

Kommentoi
Luetuimmat kolumnit
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi

Luetuimmat yleisolta
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi

Luetuimmat paakirjoitukset
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi